5 finansielle mål du må komme før 30

Home » Finance » 5 finansielle mål du må komme før 30

 5 finansielle mål du må komme før 30

Når du er i 20-årene, du går gjennom en rekke endringer. Du vil oppgradere fra college og starte din første jobb. Du kan flytte til en annen jobb og jobbe deg oppover karrierestigen. Du kan returnere å oppgradere skolen for å få en mastergrad. Du kan gifte seg og starte en familie. Det er vanskelig å sette milepæler for dette tiåret fordi folk tar forskjellige karriere og liv veier. Imidlertid vil disse fem mål til nytte for deg uansett hvilken retning du tar, om du er gift eller singel. Hvis du tar disse trinnene, og følge en finansiell plan, vil du være på vei til å bli økonomisk vellykket gjennom hele livet.

1. Få ut av gjeld

Selv om du kanskje ikke være i stand til å betale ned hele studielånet balanse innen du er 30, bør du ta de skritt som trengs for å være nær å gjøre det. Du kan også klare opp noen kredittkort gjeld som du wracked opp på skolen, og begynne å spare og planlegging, slik at du ikke trenger å låne penger for å betale for din neste bil. Når du håndtere gjelden godt og betale den av, åpner det dører for de andre trinnene i livet ditt, som å eie et hjem. Ta deg tid nå til å sette opp en gjeld betalingsplan, slik at du kan få ut av gjeld. Hvis du har store student lån betalinger, se inn ett av alternativene som kan hjelpe deg ha noen eller alle av studielån tilgitt.

2. spare til pensjonisttilværelsen

Fra og med din første jobb, bør du begynne å spare 15 prosent av inntekten til pensjonisttilværelsen. Hvis du gjør det med din første jobb, vil du ikke gå glipp av penger, fordi du bare starte opp med budsjettet. Hvis du hodet tilbake til skolen og slutte å jobbe mens du er til stede, vil pengene i din pensjonisttilværelse kontoen vokse, og du kan begynne å bidra igjen når du mottar mastergrad. Etablering av denne vane og gjøre det til en prioritet betyr at du ikke trenger å bekymre deg pensjonsalder, når du blir eldre.

3. Lagre for en ned betaling på et hjem

En nedbetaling for et hjem gjør det enklere å kvalifisere for et boliglån. Det gir deg også mer kjøpekraft til å finne rett hjem i nabolaget som du vil. Avhengig av livet ditt valg, kan du kjøpe ditt første hjem i 20-årene, eller du kan vente til du er ca 30. Det avhenger av din situasjon, singel eller gift, og yrkesvalg. Men spare disse pengene vil hjelpe deg å være klar når den tid kommer.

4. Fokus på din karriere

Dette er en flott tid å etablere en solid karriere. Ta deg tid til å skape et solid faglig nettverk og til å vurdere alle alternativene som er tilgjengelige for deg. 20-årene er en flott tid å utforske ulike alternativer. Hvis du er singel, kan du flytte til forskjellige byer for å forfølge drømmen din jobb, og du kan også virkelig fokusere på å etablere et godt omdømme. Dette kan hjelpe deg hvis du bestemmer deg for å begynne å jobbe som konsulent eller frilanser som din familiesituasjon endringer i fremtiden.

5. Etablere Sterke økonomiske vaner

Ta den tiden du er i 20-årene for å etablere gode økonomiske vaner. Dette betyr administrere kreditt godt og fikse eventuelle feil som sen betaling du har gjort i fortiden. Det betyr å skape og følge budsjettet hver måned. Det betyr også å etablere en god nødsituasjon fond som kan håndtere ting som en overraskelse Permittering eller plutselig sykdom. Hvis du har disse vaner etablert, vil det være lettere å holde fremover som livet blir mer komplisert med barna, relasjoner eller andre karriere trekk.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.