5 Finansielle mål du skal nå inden 30

Home » Finance » 5 Finansielle mål du skal nå inden 30

 5 Finansielle mål du skal nå inden 30

Når du er i din 20’erne, du går igennem en masse ændringer. Du vil opgradere fra college og start dit første job. Du kan flytte til et andet job, og arbejde dig op ad karrierestigen. Du kan vende tilbage til graduate skole for at få en kandidatgrad. Du kan blive gift og starte en familie. Det er svært at sætte milepæle for dette årti, fordi folk tager forskellige karriere og livsforløb. Men disse fem mål gavne dig, uanset hvilken retning du tager, uanset om du er gift eller single. Hvis du tager disse trin, og følg en finansieringsplan, vil du være på vej til at blive økonomisk succes i hele dit liv.

1. komme ud af gælden

Selvom du måske ikke være i stand til at betale hele din studerende lån balance med den tid, du er 30, skal du tage de nødvendige skridt for at være tæt på at gøre det. Du kan også klart op enhver kreditkort gæld, som du hærget op i skole, og begynde at spare og planlægning, så du ikke behøver at låne penge til at betale for din næste bil. Når du styre din gæld godt og betale det ud, det åbner døre til de andre trin i dit liv, som at eje et hjem. Tag dig tid nu til at oprette en gæld betaling planen, så du kan komme ud af gælden. Hvis du har store studerende lån betalinger, kig ind i en af ​​de muligheder, der kan hjælpe dig have nogle eller alle dine studielån tilgivet.

2. spare op til alderdommen

Startende med dit første job, bør du begynde at spare 15 procent af din indkomst til pension. Hvis du gør det med dit første job, vil du ikke gå glip af penge, fordi du lige er startet ud med dit budget. Hvis du leder tilbage til skole og stoppe med at arbejde, mens du deltager, vil pengene på din pension konto holde voksende, og du kan begynde at bidrage igen, når du modtager din kandidatuddannelse. Etablering denne vane og gøre det til en prioritet betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om pensionering, som du bliver ældre.

3. Gem til en udbetaling på et hjem

En udbetaling for et hjem gør det lettere at kvalificere sig til et realkreditlån. Det giver dig også mere købekraft til at finde det rigtige hjem i nabolaget, som du ønsker. Afhængigt af dine valg i livet, kan du købe din første hjem i din 20’erne, eller du kan vente, indtil du er omkring 30. Det afhænger af din situation, enkelt eller gift, og karrierevalg. spare disse penge vil dog hjælpe dig være klar, når den tid kommer.

4. Fokus på din karriere

Dette er et godt tidspunkt at etablere et solidt karriere. Tag dig tid til at skabe et solidt fagligt netværk og til at overveje alle de muligheder, der er tilgængelige for dig. Dine 20’erne er et godt tidspunkt at udforske forskellige muligheder. Hvis du er single, kan du flytte til forskellige byer for at forfølge din drøm job, og du kan også virkelig fokusere på at etablere et godt omdømme. Dette kan hjælpe dig, hvis du beslutter at begynde at arbejde som konsulent eller freelance som din familiesituation ændrer i fremtiden.

5. etablere stærke økonomiske vaner

Tag den tid, du er i din 20’erne at etablere gode økonomiske vaner. Det betyder, at styre din kredit godt og fastsættelse eventuelle fejl som forsinkede betalinger, du har foretaget i fortiden. Det betyder, at skabe og følge dit budget hver måned. Det betyder også at etablere en god nødfond, der kan håndtere ting som en overraskelse fritstille eller pludselig sygdom. Hvis du har disse vaner etableret, vil det være lettere at holde bevæger sig fremad som livet bliver mere kompliceret med børn, relationer eller andre karriere bevæger sig.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.