5 goluri financiare Tu trebuie să ajungă înainte de 30

Home » Finance » 5 goluri financiare Tu trebuie să ajungă înainte de 30

 5 goluri financiare Tu trebuie să ajungă înainte de 30

Când ești la 20 de ani, te duci printr-o mulțime de schimbări. Vei absolvi de la colegiu și să înceapă primul loc de muncă. Puteți muta pe un al doilea loc de muncă și modul de lucru pe scara carierei. Puteți reveni la școală absolvent pentru a obține o diplomă de master. Este posibil să se căsătorească și să înceapă o familie. Este dificil să se stabilească repere pentru acest deceniu, deoarece oamenii iau căi diferite de carieră și de viață. Cu toate acestea, aceste cinci obiective pe care le va beneficia indiferent de ce direcție să luați, dacă sunteți căsătorit sau singur. Dacă luați aceste măsuri și să urmeze un plan financiar, va fi pe cale de a fi de succes financiar pe parcursul întregii vieți.

1. ieși din datorii

Deși s-ar putea să nu fie în măsură să plătească integral soldul dvs. student de împrumut de timp sunteți 30, ar trebui să ia măsurile necesare pentru a fi aproape de a face asta. De asemenea, puteți clarifica orice datorii card de credit pe care le wracked în școală, și începe de economisire și de planificare, astfel încât nu este nevoie să împrumute bani pentru a plăti pentru masina ta viitoare. Când gestionați bine datoria și să plătească-l, se deschide ușile pentru ceilalți pași din viața ta, cum ai avea o casa. Ia timp acum pentru a stabili un plan de plată în contul datoriei, astfel încât să puteți ieși din datorii. Dacă aveți plăți de mare student de împrumut, uita-te într-una dintre opțiunile pe care vă pot ajuta să aveți unele sau toate dvs. de împrumuturi pentru studenți iertate.

2. Salvare pentru pensionare

Incepand cu primul loc de muncă, ar trebui să înceapă de economisire a 15 la suta din venitul tau pentru pensie. Dacă o faci cu primul loc de muncă, nu veți pierde banii, pentru că sunteți doar incepand cu bugetul. Dacă capul înapoi la școală și nu mai funcționeze în timp ce participa, banii din contul dvs. de pensionare va menține în creștere, și puteți începe să contribuiți din nou după ce primi gradul de master. Stabilirea acestui obicei și de a face o prioritate înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pensionare, pe masura ce imbatranesc.

3. Salvare pentru o plată în jos pe o casă

O plată în jos pentru o casa face mai ușor pentru a se califica pentru un credit ipotecar. De asemenea, vă oferă mai multă putere de cumpărare pentru a găsi dreptul de origine din cartier pe care doriți. În funcție de alegerile tale de viață, puteți achiziționa prima ta acasă la 20 de ani, sau s-ar putea să așteptați până când aproximativ 30. Aceasta depinde de situația dumneavoastră, singur sau căsătorit, și opțiuni de carieră. Cu toate acestea, economisind acești bani vor ajuta să fie gata atunci când vine momentul.

4. Concentrarea pe cariera ta

Aceasta este o mare de timp pentru a stabili o carieră solidă. Ia timp pentru a crea o rețea profesională solidă și să ia în considerare toate opțiunile care sunt disponibile pentru tine. 20s tale sunt o mare de timp pentru a explora diferite opțiuni. Dacă sunteți singur, puteți trece la diferite orașe pentru a urmări de locuri de muncă de vis, și, de asemenea, vă puteți concentra într-adevăr pe stabilirea o bună reputație. Acest lucru vă poate ajuta dacă vă decideți să înceapă să lucreze în calitate de consultant sau freelancing ca situatia familiei tale se schimbă în viitor.

5. Stabilirea obiceiuri financiare puternice

Luați în momentul în care vă aflați la 20 de ani pentru a stabili obiceiuri financiare bune. Acest lucru înseamnă că gestionarea dvs. de credit bine și de stabilire orice greșeli, cum ar fi întârzierea plăților pe care le-ați făcut în trecut. Aceasta înseamnă crearea și ca urmare a bugetului în fiecare lună. Aceasta înseamnă, de asemenea, de stabilire a unui fond de urgență bun care se poate ocupa de lucruri ca o concediere surpriza sau boli subite. Dacă aveți aceste obiceiuri stabilite, va fi mai ușor să păstreze în mișcare înainte ca viata devine mai complicat cu copii, relații sau alte mișcări de carieră.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.