5 Kellemetlen Igazság mintegy Ingatlanirodák

Home » Real Estate » 5 Kellemetlen Igazság mintegy Ingatlanirodák

5 Kellemetlen Igazság mintegy Ingatlanirodák

Minőségben lehet segítség – vagy akadály – a vételi és eladási útra. Íme néhány dolog tudni, mielőtt felveszel egy.

A vételi és eladási otthoni valószínűleg a legnagyobb pénzügyi tranzakciós amit valaha teljes. Ingatlanügynökök végigvezeti a folyamatot, de felvenni a rossz, és akkor elveszti értékes időt és pénzt.

Mint minden szakmában, vannak remek ingatlanügynökök, akik a dolgokat a könyvet, és fakó, akik spórol. Annak elkerülése érdekében, egy rossz élmény, amit tennie kell egy kis kutatást, és kérjen egy csomó kérdést.

Ismerje meg ezeket a leckéket most segíteni, hogy jobb döntéseket később.

1. Néha működik mindkét fél számára

Egyes államokban az azonos ingatlanügynök képviseli mind a vevő és az eladó a tranzakciót. Úgy hívják kettős ügynökség, és bár a dolgok felgyorsítása azáltal vevők és eladók kommunikálni ugyanaz a szer, ez is meghívhatja súlyos összeférhetetlenséget. Gondolj bele: a vevők és az eladók ritkán azonos célokat egy üzletet, így hogyan lehet szert tenni, ami a legjobb mind?

Amikor nyilvánosságra kettős ügynökség, a törvény által előírt, ügynökök gondosan elmagyarázza, hogy mit fog elvész azáltal, hogy azt mondja Richard Harty, exkluzív vevő ügynöke és társtulajdonosa Harty Realty Group Highland Park, Illinois.

Ha nem kérdez, és egy becstelen ügynök nem mondja, akkor tudatlanul feladja az ügynök osztatlan hűség és az elvárással, hogy fognak rámutatni kérdéseket a tulajdon vagy a szerződés – mind a nagy okok miatt a vevők és az eladók, hogy minden van saját ügynök az első helyen.

2. Nem tudom, mi a ház ér

Minőségben jellemzően megnézi közelmúltban értékesített hasonló otthonok és kapsz véleményüket otthonában értéke a tapasztalatok alapján, de ez önmagában nem dönt, hogy a kért ár.

A csaló kórokozója eltúlozni az értéket, ha azt hiszik, hogy meg fogja győzni a háztulajdonos, hogy aláírja a tőzsdei megállapodás, vagy alábecsülni, ha azt hiszik, hogy olyan gyors eladó, mondja Doug Miller, egy ingatlan ügyvéd az Minneapolis terület és ügyvezető igazgatója a Consumer támogatja az amerikai ingatlan, országos non-profit szervezet.

Egy profi ingatlan értékbecslő biztosítja a legpontosabb becslést otthon érték . Bár lehet, ára körülbelül $ 300 vagy $ 400, kapok egy értékelő mielőtt tegye a ház a piacon segíthet kialakítani a reális áron.

3. A Bizottság forgatható

Listing szerek elvárják, hogy fogadja el a Bizottság – általában körülbelül 6% -a az eladási ár – kérdés nélkül, de akkor biztosan nem kell. Bár lehet, hogy kényelmetlen, tárgyaló jutalék mértéke teljesen belül a jogait, és meg kell beszélnie az aláírása előtt bármilyen szerződést. Kezdjük azzal, kérve konkrét kérdést, hogy mennyi fog menni közvetlenül a szer és a szolgáltatási szint számíthat cserébe az említett jutalék.

Tárgyalása során, fontos tudni, hogy a tőzsdei ügynökök általában szét a jutalék a vevő ügynöke. Ezek mindegyike kell fizetni egy részét a kapott jutalék a brókercég is.

4. Ezek nem tudhatjuk, egy nyitott ház segít

Bár egyes hirdetések szerek ragaszkodnak nyitott házak létfontosságúak a statisztikát mondani egy másik történet: 2017-ben, mindössze 7% -a vásárlók talált új otthonra a nyitott ház vagy udvar jel szerint a National Association of Realtors (NAR) felmérés.

Vevők, akik ütemezése vetítések szinte mindig anyagilag leellenőrzik, Bill Gasset, egy ingatlanügynök a Re / Max ügyvezető Realty Hopkinton, Massachusetts, mondta egy e-mailt. Nyitott ház vásárlók, másrészt, talán még nem kell előzetesen jóváhagyták egy hitelező.

És akkor ott van a biztonsági szempont. A legtöbb eladó nem gondol arra, hogy bárki jön be az ajtón egy nyitott ház, Gasset mondta. „A legrosszabb hátránya a nyitott ház lopás.”

Végül, a választás, hogy egy nyitott ház csak a tiéd. Mérlegelni a kockázatokat versus jutalmat alaposan, mielőtt dönt.

Részt vesznek egy nyitott ház, mint a vevő egy jó módja annak, hogy roped kettős ügynökség, köszönhetően a NAR politika mintegy „megszerzésének ok,” Miller szerint – valójában ki okozta , hogy beszerezni a haza. A szabály azt mondja, az ügynök, aki először mutatja be, hogy a jövő otthonában jogosult a teljes jutalék.

Ha megnézed egy nyitott házat, és úgy dönt, hogy egy ajánlatot, a tőzsdei ügynök is viszi az érdeklődést. „Figyelmeztetés nélkül, te most elveszített jobb felvenni a saját ügynök és tárgyalni vele díj” Miller szerint. Kerüljük átkelés a képzeletbeli vonal által ügyelve, hogyan vegyenek részt egy nyitott ház szert. Ne adja meg nevét, jelentkezzen be minden dokumentumot, vagy beszélje meg véleményét a ház a tőzsdei ügynök, ha nem muszáj, Miller szerint. Ha igazán szeret, egy nyitott ház, hagyjuk, és talál egy vevő ügynöke, aki tud segíteni, hogy egy ajánlatot.

5. A szolgáltatók nem mindig a legjobb

A hazai ellenőr, ingatlan ügyvéd, cím társaság vagy más szolgáltató által javasolt az ügynök nem mindig a legjobb, vagy a legolcsóbb megoldás. Az ajánlott szolgáltató lehet egy ismerős, vagy bizonyos esetekben hajlandó az ügynök egy ösztönző erre a felkérés.

A fogyasztók számára interjút több lehetséges szolgáltató és a saját döntést arról, hogy kit felvenni, Harty mondja.

Válasszon ingatlanügynök gondosan

Annak elkerülése érdekében együttműködik a rossz ügynök, nem vesznek az első beszélni, akkor is, ha ők egy „barát barátja.” Vedd ezeket a lépéseket, hogy ellenőrizzék a helyzetet a kezdetektől.

Interjú több ingatlanügynökök. Kérdezze minden jelölt, hogyan tervezik, hogy segítsen vásárolni vagy eladni a lehető legjobb áron. Mindig kérjen referenciákat, nézd meg a listát a legutóbbi tranzakciók és kérdezze meg, hogy hajlandó tárgyalni a jutalék.

Hire a pontos készségek van szüksége. Annak ellenére, hogy ők tudják, hogy nem mind a vételi és eladási oldala a tranzakció, sok ügynökök szakosodott egyik vagy a másik oldalon. Használja ezt az előnyt. Ha veszel, meg egy vevő ügynöke, aki majd az idő, hogy segítsen megtalálni, hogy pontosan mit keres. Ha árul, meg egy tőzsdei ügynök, akinek története beolvasásakor a jó ár és a záró menetrend szerint.

Kap egy ingatlan ügyvéd vesz részt. Bár nem minden esetben szükséges az állami törvény, amelynek önálló ügyvédi felülvizsgálat megállapodások és szerződések lehet okos. Ellentétben szerek, ingatlan ügyvédi legálisan tanácsot adnak minden része az adásvételi szerződést, Miller szerint.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.