5 manieren om uw beleggingsportefeuille te verbeteren

Home » Investing » 5 manieren om uw beleggingsportefeuille te verbeteren

Dingen elke belegger moet denken als het Geld beheren

 5 manieren om uw beleggingsportefeuille te verbeteren

Als het pensioen systeem in de Verenigde Staten en veel van de wereld verschoven van pensioenen zelf gefinancierde pensioen rekeningen zoals 401 (k) s, Traditionele IRAS en Roth IRAS, is het noodzakelijk geworden voor honderden miljoenen mannen en vrouwen nemen op een rol die ze nooit verwacht en waarvoor zij zijn nooit goed opgeleid: die van de portfolio manager. Van het ontwerpen van een totale portefeuille die rekening houdt met de juiste asset allocatie op basis van unieke doelen en omstandigheden aan het selecteren van individuele beleggingen per beleggingscategorie, de gevolgen voor het krijgen van het verkeerd kan leven veranderen voor beter of slechter.

Het kan het verschil tussen leven uit uw dagen in comfort, terwijl het verstrekken van een erfenis voor uw erfgenamen om een ​​huis te kopen of te helpen betalen voor het college, of nauwelijks rondkomen, salaris tot salaris betekenen, in de hoop dat de sociale uitkeringen gelijke tred te houden met de inflatie . Helaas, ondanks de beste bedoelingen, goedbedoelende mensen niet op deze taak elke dag.

Hoewel het onmogelijk is voor een enkel artikel om zelfs maar een deel van de grond die nodig zijn te dekken om u een expert, zijn er een paar dingen die je in het begin van je reis naar financiële vrijheid kunnen doen die u kunnen helpen een gemakkelijkere gaan bij het nastreven van je dromen ; het beheer van uw beleggingen en beleggingsportefeuille met voorzichtigheid en rationaliteit in plaats van te reageren emotioneel bij elke draai en draai van de Dow Jones Industrial Average en de S & P 500. In het bijzonder wil ik me richten op de vijf toetsen die u kunnen helpen uw beleggingsportefeuille te verbeteren.

1. Erken dat je, en je emoties, zijn de grootste gevaar voor uw portefeuille, dan is het ontwikkelen van een strategie om het risico te beperken. 

Als ik je vroeg om te bepalen welke factor het belangrijkste obstakel voor een belegger zoals hij of zij wil rijkdom verbinding werd, wat zou je zeggen?

Na verloop van tijd, kan uw antwoord zijn veranderd, afhankelijk van de financiële marketing omgeving waarin je bent opgevoed of voor het eerst begon met aandacht voor de kapitaalmarkten. Deze dagen, zou je waarschijnlijk wel raden dat het vergoedingen of kosten. Je zou verkeerd zijn. Een decennium of twee geleden, zou je kunnen denken dat het een kwestie van de binnenlandse vs internationale veiligheid selectie.

Je zou verkeerd zijn. In de jaren 1960, zou je denk dat het zou een bereidheid om groei-aandelen te kopen. Je zou verkeerd zijn.

Op en op de lijst gaat maar één ding consequent blijft. Zonder mankeren, bijna alle bewijs wijst op  u , de belegger, als de meest waarschijnlijke oorzaak van uw eigen financiële mislukking. In tegenstelling tot wat de klassieke economen u laten geloven, behavioral economics en behavioral finance bieden nu wat ik ben ervan overtuigd is overweldigend bewijs dat mannen en vrouwen, terwijl grotendeels rationeel, vaak zeer dwaze dingen met hun geld die ze veroorzaken lijden over de lange- termijn. Naast het zien van het in de gegevens, dat is wat echt telt, ik getuige van het in mijn eigen leven en carrière. Perfect intelligente mensen, die in staat is het bereiken van succes op allerlei gebieden, veeg uit kostbare kapitaal – het kapitaal dat ze tientallen jaren duurde om ophopen – omdat ze minder tijd besteden aan het begrijpen van wat ze bezitten, waarom zij zelf het, hoeveel ze bezitten, en de voorwaarden waarop zij zelf het, dan dat ze het selecteren van een nieuwe koelkast of wasmachine en droger.

De nummers kunnen schokkend zijn. Het is niet ongebruikelijk voor beleggers om de werkelijke prestaties van de onderliggende beleggingen met enkele procentpunten parcours; alternatieve kosten die buitengewone kan worden over een periode van 25 jaar.

Hier zijn er een paar van de mogelijke oplossingen. Een daarvan is om echt jezelf te wijden aan het worden een expert in het beheren van uw eigen geld. Als u genieten van het lezen van onderzoek over de allocatie van kapitaal, duiken in Form 10-K aanmeldingen, na te denken over portfolio wegingen, en nadenken over de details van dingen zoals de bouw methodologie van indexfondsen, zou dit de weg voor je. Als je dat niet doet, dan iemand die het voor u kan doen nodig. Een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld, Vanguard, onlangs gevonden in zijn onderzoek dat ondanks wat resulteert in hogere kosten, betalen voor hun financiële adviesdiensten “voegt niet alleen rust, maar kan ook voeg ongeveer 3 procentpunten van waarde in netto rendement van de portefeuille in de tijd”(Bron: Vanguard paper De toegevoegde waarde van de financiële adviseurs , verwijzingen studie Francis M.

Kinniry Jr., Colleen M. Jaconetti, Michael A. DiJoseph en Yan Zilbering, 2014 toe te kennen aan uw waarde: Het kwantificeren van Vanguard Advisor’s Alpha. . Valley Forge, Pa .: The Vanguard Group) Terwijl zij erop gewezen dat het aantal is geen exacte wetenschap, en zei dat “[f] of iemand, adviseurs kunnen veel meer dan dat in toegevoegde waarde te bieden, voor anderen, minder The. potentiële 3 procentpunten van de terugkeer te komen na belastingen en kosten.”

Met andere woorden, om een ​​schromelijk te eenvoudig voorbeeld te gebruiken, als uw portefeuille bestond uit 100 procent goedkope indexfondsen die 10 procent gegenereerd na aftrek van kosten, het is een misvatting om te kijken naar verhuren aan adviseur als het resultaat in uw rendement zijn 10 procent minus de adviseur kosten wanneer, in werkelijkheid, de resultaten kunnen wezenlijk lager zijn als gevolg van gedragsproblemen (kopen als je niet moet kopen, te verkopen wanneer je niet moet verkopen, het handhaven van de posities die te geconcentreerd zijn, de mogelijkheid om bepaalde fiscale arbitrage situaties te benutten negeren door middel van strategieën zoals asset plaatsing, het ontwikkelen en het berekenen van een bestedingspatroon tijdens de portefeuilleverdeling fase, enz.) als uw ervaring proberen om het alleen te doen zou hebben geresulteerd in je verdienen, laten we zeggen, 5 procent of 6 procent, je uiteindelijk het maken van meer geld ondanks hogere vergoedingen moeten betalen als gevolg van de bijstands en ervaring van de adviseur. Om zich te concentreren op het potentieel bruto rendement is niet alleen ongepast, kon het uiteindelijk kost je veel meer in verloren compounding dan het vermijden van de kosten.

Je moet een goed gestructureerd plan te ontwikkelen, gebaseerd op gezonde principes portfolio management, en vasthouden aan het door zowel rustig weer en stormachtige luchten.

2. Tenzij het omgaan met morele of ethische overwegingen, niet vastrentende investeringsbeslissingen voor de obligatie deel van uw portefeuille op basis maken uitsluitend op hoe je je voelt over producten of diensten van een bedrijf. 

Benjamin Graham schreef een bijzonder mooie passage aan te raken op dit punt, die kan worden gevonden in de 1940 editie van Security Analysis . In zijn legendarische verhandeling, verklaarde hij: “Door een toeval alle drie van de niet-cumulatieve industriële preferente aandelen in onze lijst behoren tot bedrijven in de  snuiftabak  business. Dit feit is interessant, niet omdat het bewijst de investering primaat van snuiftabak, maar vanwege de sterke herinnering biedt dat de belegger de verdiensten of gebreken van een effect niet veilig kan beoordelen door zijn persoonlijke reactie op het soort zaken waarin het betrokken is. een opmerkelijke record voor een lange periode in het verleden, plus een sterk bewijs van de inherente stabiliteit, plus het ontbreken van enige concrete aanleiding te verwachten dat een aanzienlijke verandering voor slechter in de toekomst veroorloven waarschijnlijk de enige gezonde basis beschikbaar zijn voor de keuze van een  vaste waarde investering.”

Hier, Graham sprak over het feit dat de keuze van obligaties en vastrentende effecten is van nature een kunst van negatieve selectie. U bent op zoek naar een reden om niet om iets te kopen als uw grote zorg is of de onderneming in staat is om terug te keren de beloofde hoofdsom plus rente over het geld dat je hebt uitgeleend aan het. Een belegger die afgewezen kopen snuff (rookloze tabak) preferente aandelen of obligaties, omdat hij of zij was geen fan van de industrie moest zichzelf tevreden stellen met potentieel hogere risico’s en / of lager rendement. Als het vermijden van effecten uitgegeven door de tabaksindustrie voor u belangrijk is, is dit een realiteit moet je confronteren. Het leven is vol van trade-offs en je een van die trade-offs hebben gemaakt. Je kunt niet altijd uw taart en eet het ook. Het is misschien niet eerlijk, maar het is een feit.

3. Denk na over hoe uw beleggingsportefeuille is gecorreleerd aan de andere activa en passiva in je leven dan proberen om die correlatie zo intelligent mogelijk te beperken.

Bij het beheren van uw beleggingsportefeuille, loont het om na te denken over manieren om op intelligente wijze risico’s te verminderen. Een belangrijk risico is het hebben van te veel van uw activa en passiva gecorreleerd. Bijvoorbeeld, als je in Houston gewoond, gewerkt in de olie-industrie, had een groot deel van uw pensioenplan vastgebonden in voorraad van uw werkgever, dat eigendom is onderdeel van een lokale bank, en hield vastgoedinvesteringen in het Houston metro gebied, je hele financiële leven is nu effectief gekoppeld aan de vooruitzichten voor energie. Als de olie sector waren in te storten, zoals zij heeft gedaan in de jaren 1980, kon je niet alleen uw baan in gevaar, maar de waarde van uw aandelenbezit kelderende op hetzelfde moment uw lokale vastgoed en banken aan te houden lijden als gevolg van huurders en kredietnemers, ook in de regio Houston, het ervaren van de dezelfde economische problemen die je krijgt van het gebied vertrouwen op olie. Ook als u wonen en werken in Silicon Valley, bent u niet van plan om de meeste van uw pensioen activa willen in technologie-aandelen. In plaats daarvan, wilt u misschien overwegen het bezit van dingen die waarschijnlijk blijven pompen geld uit door dik en dun, goede tijden en slechte tijden, zijn  zelfs als dat betekent het genereren van een lager rendement ; bijvoorbeeld, die eigenaar is van belangen in blue chip aandelen, met name niet-duurzame consumentengoederen bedrijven die zaken als tandpasta en wasmiddel, schoonmaakproducten en candy bars, alcohol en verpakte levensmiddelen te maken.

Het is over het algemeen een verstandige praktijk om door alles op uw persoonlijke en zakelijke balansen minstens één of twee keer per jaar in een poging om de zwakke punten en correlatie te kijken; gebieden waar een enkele kracht of ongeluk kan cascade en veroorzaken outsized negatieve gevolgen. Common blootstelling kan een input kosten, zoals de prijs van benzine, de rente, de economische gezondheid van een bepaald geografisch gebied, vertrouwen op een enkele leverancier, blootstelling aan een bepaalde industrie of sector, of een aantal andere dingen.

Voor de meeste beleggers, de grootste risico’s waarmee zij worden geconfronteerd is een over-het vertrouwen op cash flow van een werkgever. Door zich te richten op het verwerven van de productieve activa die overtollige cash flow genereren, en dus diversificatie weg van de werkgever, kan dit risico enigszins worden verzacht.

4. Let goed op de structuur van uw verplichtingen, omdat het het verschil tussen de financiële onafhankelijkheid en de totale ondergang kan betekenen. 

Of u nu een voorkeur voor beleggen in aandelen of vastgoed, private bedrijven of intellectuele eigendom, hoe u betaalt voor een actief is van het allergrootste belang. Als u nodig hebt, of liever, te gebruiken schuld om het rendement op uw kapitaal te verhogen en kunt u meer activa te kopen dan je equity alleen zou toelaten, een goede regel bij het beheer van een portefeuille is om leningen op korte termijn geld te vermijden voor de financiering op lange -term activa, omdat de financiering bron kan opdrogen en laat je illiquide lang genoeg om je een duik in een faillissement. Idealiter wil je alleen risico’s met eenvoudig te ondergebracht cash flow eisen dat de rente termen een vaste rente hebben. Nog beter, wil je deze schuld aan non-recourse, indien mogelijk, en de mogelijkheid om de geldschieter eisen de terbeschikkingstelling van aanvullende zekerheden te voorkomen. Speciale uitzonderingen soms toe te passen. Bijvoorbeeld, als je een vermogende particulier met tientallen miljoenen dollars in contanten en kasequivalenten waren, zou het niet per se onvoorzichtig zijn om iets als een toegezegd actief lijn van het krediet, dat was gevuld met schatkistpapier en tax-free hebben gemeentelijke obligaties dus je kon gemakkelijk tik op uw geld zonder dat u uw posities te verkopen.

5. Laat je niet vergeten dat goede tijden tot een einde gekomen. 

Dit lijkt met name van belang op het moment dat met de aandelenmarkten, vastgoedmarkten en de koersen van obligaties in de buurt, of slaan, all-time highs. Uw prijzen van activa zal daling van de marktwaarde. Afhankelijk van de activa, zal uw vermogen ook ervaring met druppels in de cash flow die ze genereren. Een goede beleggingsportefeuille is niet alleen in staat om met deze, verwacht het. Tenzij je jong bent, hebben een buitengewoon hoog risico tolerantie, en hebben veel tijd en energie om te herstellen als je misrekenen of lijden ongeluk, is het vaak verstandig om te voorkomen dat u bij het maken van een investering. Hoop is niet een beleggingsstrategie. Wanneer u een actief te verwerven, moet u dat doen tegen een prijs, en onder de voorwaarden, dat als het ergste zou gebeuren, je kon nog overleven zonder om opnieuw te beginnen in het leven of je carrière. Voor veel beleggers, nadat rijkdom is opgebouwd, de nadruk moet liggen op de bescherming van die rijkdom voor de lange termijn, niet agressief gaan na de hoogst mogelijke theoretische rendement, vooral als de laatste introduceert wipe-out risico.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.