5 neprijetno resnic o Real Estate Agents

Home » Real Estate » 5 neprijetno resnic o Real Estate Agents

5 neprijetno resnic o Real Estate Agents

Agent je lahko pomoč – ali oviro – v nakupno in prodajno pot. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate vedeti, preden boste najem enega.

Nakup ali prodajo doma, je verjetno največja finančna transakcija boste kdaj končana. Nepremičninski agenti lahko vodil skozi postopek, ampak najem napačnega, in bi lahko izgubili dragoceni čas in denar.

Kot pri vsakem poklicu, so vrhunsko nepremičninski agenti, ki ne stvari, ki jih v knjigi in lackluster tisti, ki najlažjega. Da bi se izognili slabe izkušnje, kar morate storiti nekaj raziskav in vprašati veliko vprašanj.

Več o tem, te lekcije zdaj, da vam pomaga, da boljše odločitve kasneje.

1. Včasih delajo za obe strani

V nekaterih državah, lahko isti nepremičninski posrednik predstavljajo tako kupec in prodajalec v transakciji. To se imenuje dvojno agencijo, in medtem ko se lahko hitro stvari tako, da se kupci in prodajalci, da komunicirajo z istim sredstvom, prav tako lahko povabi resne konflikte interesov. Pomislite: Kupci in prodajalci redko imajo enake cilje za posel, tako da kako lahko eno sredstvo, to, kar je najbolje za oba?

Ko so razkrili dvojno agencijo, kot to zahteva zakon, zastopniki skrbno razložiti, kaj boste zapade strinjate z njim, pravi Richard Harty, ekskluzivni kupec je zastopnik in solastnik Harty Realty Group v Highland Park, Illinois.

Če ne vprašati in nepošten sredstvo ne pove, lahko nevede dal gor nedeljeno zvestobo svojega agenta in pričakovanje, da bodo poudari, težave z lastnino ali pogodbe – obe veliki razlogi za kupce in prodajalce na vsak ima lastne sredstvo na prvem mestu.

2. Ne vedo, kaj vaša hiša je vredna

Agenti ponavadi pogled na nedavne prodaje podobnih domov in vam svoje mnenje vrednost vašega doma, ki temelji na izkušnjah, ampak da sama ne bi smelo odločiti vaš Zahtevana cena.

Goljufivo sredstvo lahko pretiravati vrednost, če mislijo, da bodo prepričali homeowner, da podpiše sporazum o kotacijo, ali podcenjuje, če menijo, da to pomeni, da hitro prodajo, pravi Doug Miller, nepremičninski odvetnik na območju Minneapolis in izvršni direktor potrošnikov zagovorniki v ameriški Real Estate, nacionalna neprofitna organizacija.

Strokovna ocenjevalka vrednosti nepremičnin lahko zagotovi najbolj točne ocene domači vrednosti . Čeprav lahko stane okoli 300 $ in 400 $, dobili oceno, preden si dal svojo hišo na trgu, vam lahko pomagajo določiti realno ceno.

3. Njihova komisija je po dogovoru

Ad sredstva lahko pričakujemo, da sprejmejo svojo provizijo – splošno okoli 6% prodajne cene – brez vprašanj, vendar pa zagotovo ne bi bilo treba. Čeprav je lahko neprijetno, pogajanja stopnjo provizije, je povsem v vaših pravicah, zato bi morali razpravljati pred podpisom kakršnokoli pogodbo. Začnite s postavljanjem specifična vprašanja o tem, koliko bo šel neposredno v vaš agent in raven storitev, ki jo lahko pričakujemo v zameno za omenjene provizije.

Pri pogajanjih, je pomembno vedeti, da kotacijo agenti ponavadi razdeliti provizije s sredstvom kupca. Vsaka od njih ima lahko za plačilo del, ki je posledica komisije njihove posredniške družbe, kot tudi.

4. Niso prepričani, odprta hiša bo pomagal

Čeprav nekateri kotacijo zastopniki vztrajajo odprte hiše so ključnega pomena, statistika povem še eno zgodbo: Leta 2017, le 7% kupcev našel svoj novi dom na odprto hišo ali dvorišče znak, glede na National Association of Realtors (Nar) ankete.

Kupci, ki načrtovati predstavah so skoraj vedno finančno potrjeni, Bill Gasset, prodajo nepremičnin na Re / Max izvršni Realty v Hopkinton, Massachusetts, je dejal v e-pošti. Odprte hiše kupci, na drugi strani pa se še ni mogoče vnaprej odobren s posojilodajalcem.

In potem je tu še varnostni vidik. Večina prodajalcev ne razmišljajo o tem, da lahko vsakdo pride skozi vrata odprte hiše, Gasset je dejal. “Najhuje Slaba stran odprtega hiše je kraja.”

Konec koncev, je izbira, da imajo odprto hišo je samo vaša. skrbno pretehtati tveganja in koristi, preden se odločite.

Obiskovanje odprto hišo kot kupec je dober način, da se v navezi v dvojni agencijo, zahvaljujoč nar politike o “naročanju vzrok,” pravi Miller – v smislu, ki je povzročila , da naročajo doma. Pravilo pravi, da je sredstvo, ki te najprej predstavi svoj bodoči dom je upravičen do polne provizije.

Če si ogledate odprto hišo in se odloči, da bo ponudbo, lahko uvrstitev sredstvo vzeti kredit za vaše zanimanje. “Brez opozorila na vas, ki ste jih pravkar izgubila svojo pravico najeti svoj agenta in pogaja svojo provizijo,” pravi Miller. Izogibajte prečkati te navidezne črte, ki jih pri tem pazite, o tem, kako sodelovati z odprtim hiše agenta. Ne svoje ime, se prijavite kakršno koli dokumentacijo ali razpravljali vaše mnenje o hiši z nepremičninah, če moraš, Miller pravi. Če ste res všeč odprto hišo, dopust in našli sredstva za kupca, ki vam lahko pomagajo, da pripravijo ponudbo.

5. Njihovi ponudniki storitev niso vedno najboljši

Domači inšpektor, nepremičnine odvetnik, firmo oziroma drug ponudnik storitev, ki jih vaš agent predlagal ni vedno najboljša in najcenejša možnost. Njihova priporoča ponudnik lahko znanec, ali v nekaterih primerih, pripravljen zagotoviti sredstva za plačilo s spodbudo za te zahteve.

Potrošniki bi morali zaslišati več potencialnih ponudnikov in da svojo odločitev o tem, koga najeti, Harty pravi.

Izberite nepremičninski posrednik skrbno

Da bi se izognili delu z napačnim sredstvom, ne najem prvo si govoriti, tudi če si “prijatelj prijatelju.” Vzemite te ukrepe za nadzor stanja od samega začetka.

Intervju več nepremičninskih agentov. Vprašajte vsakega kandidata, kako nameravajo pomagal kupiti ali prodati po najboljši možni ceni. Vedno zahtevajte reference, pogled na seznam svojih zadnjih transakcij in vprašati, če so pripravljeni pogajati svoje provizije.

Najem za natančne spretnosti, ki jih potrebujejo. Čeprav smo sposobni narediti tako nakupnih in prodajnih straneh transakcije, številni agenti specializirani za eno ali drugo stran. Uporabite to v vašo korist. Če kupujete, najti sredstvo kupca, ki bodo vzeli čas, da vam pomaga najti točno tisto, kar iščete. Če prodajate, poglej za kotacijo agent, ki je v preteklosti pri pridobivanju dobre cene in zapiranje na urniku.

Get nepremičnin odvetnik sodeluje. Čeprav ni vedno zahteva z zakonodajo države, ki imajo neodvisen odvetnik pregleda lahko vsi sporazumi in pogodbe, ki je pametna poteza. Za razliko od agentov, lahko nepremičninski odvetniki pravno svetujejo na vseh delih kupoprodajne pogodbe, Miller pravi.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.