5. Pénzügyi célok el kell érnie 30-a előtt

Home » Finance » 5. Pénzügyi célok el kell érnie 30-a előtt

 5. Pénzügyi célok el kell érnie 30-a előtt

Ha a 20-as, akkor menjen át egy csomó változás. Lesz egyetemi diplomát szerez, és indítsa el az első munkahely. Lehet mozogni rá másodállást és a munka az utat felfelé a ranglétrán. Ön vissza a doktori iskola kap diplomát. Lehet házasodni és családot alapítani. Nehéz mérföldköveket ebben az évtizedben, mert az emberek, hogy különböző karrier és életpálya. Azonban ezek öt gólt is jót nem számít, milyen irányba szedése, akár házas vagy egyedülálló. Ha ezeket a lépéseket, és kövesse a pénzügyi terv, akkor útban a hogy pénzügyileg sikeres az egész életed.

1. kijutni az adósság

Bár lehet, hogy nem lesz képes fizetni ki a teljes hallgatói hitelállomány mire van 30, akkor meg kell tenniük a szükséges lépéseket, hogy közel legyenek csinálja. Azt is világosan fel semmilyen hitelkártya-tartozás, amit tönkretett fel az iskolában, és kezdje el a megtakarítást és a tervezés, így nem kell kölcsönkérni pénzt fizetni a következő autó. Ha sikerül a tartozás is, és fizeti ki, megnyitja kapuit a többi lépést az életedben, mint birtokló egy otthon. Szánj időt most, hogy hozzanak létre egy tartozás fizetési konstrukciót, így kijutni az adósság. Ha nagy hallgatói hitel kifizetések, nézd át az egyik lehetőség, amely segíthet, hogy egy részét vagy egészét a diákhitelt bocsátva.

2. Mentse a Nyugdíjas

Kezdve az első munkahely, meg kell kezdeni megtakarítás 15 százaléka a jövedelem a nyugdíj. Ha csinálni az első munkahely, akkor nem fog hiányozni a pénzt, mert csak most kezdődik el a költségvetést. Ha térjen vissza az iskolába, és leáll, miközben részt vesz, a pénz a megszüntetési számlát folyamatosan növekszik, és már indulhat is hozzájárulva újra, ha megkapja a diplomáját. Létrehozó ezt a szokást, és így egy prioritás azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, nyugdíj, ahogy öregszünk.

3. Mentés egy előleget a Főoldal

A előleget egy otthon megkönnyíti, hogy jogosultak legyenek a jelzálog. Azt is ad több vásárlóerő, hogy megtalálja a megfelelő otthon a környéken, amit akar. Attól függően, hogy az életben a választási, megvásárolhatja az első otthon a 20-as, vagy lehet várni, amíg körülbelül 30 Attól függ, hogy a helyzet, egy-vagy házas, és pályaválasztását. Azonban a megtakarítás a pénz segít kész, amikor eljön az ideje.

4. Fókuszban a Karrier

Ez egy nagyszerű alkalom, hogy egy szilárd karrierjét. Szánj időt, hogy hozzon létre egy szilárd szakmai hálózatot, és figyelembe veszik a lehetőségeket, amelyek rendelkezésre állnak az Ön számára. A 20-as évek nagy idő, hogy vizsgálja meg a különböző lehetőségeket. Ha egyedülálló, akkor mozog a különböző városokban, hogy folytassa álmai munkáját, és akkor is nagyon összpontosítani létrehozásáról jó hírnevét. Ez segíthet, ha úgy dönt, hogy kezdődjön meg a munka, mint egy tanácsadó vagy szabadúszóként, mint a család helyzete megváltozik a jövőben.

5. Hozzon létre erős pénzügyi szokások

Szánj időt, hogy van az a 20-as évek létrehozni a jó pénzügyi szokásokat. Ez azt jelenti, az irányító a hitel is, és javítsa az esetleges hibákat, mint a késedelmes fizetések, amiket a múltban. Ez azt jelenti, létrehozza és a költségvetés minden hónapban. Ez azt is jelenti létrehozásáról jó sürgősségi alap, amely képes kezelni a dolgokat, mint egy meglepetés létszámcsökkentés vagy hirtelen betegség. Ha ezeket a szokásokat létre, akkor könnyebb lesz tartani halad előre, mint az élet bonyolultabbá válik a gyerekek, kapcsolatot vagy más karrier mozog.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.