5 poslovno posojilo Možnosti za Bad Credit

Home » Credit and Debt » 5 poslovno posojilo Možnosti za Bad Credit

 5 poslovno posojilo Možnosti za Bad Credit

Velike banke nerade posojajo denar za ljudi s slabo kreditno, da gre za podjetja preveč. Torej, če ste v stiski sredstev za širitev vašega podjetja, boste morali iskati možnosti zunaj tradicionalnih posojil.

Čeprav točen Kritična je odvisna od posojilodajalca, slabo kreditno je na splošno vsaka kreditna ocena pod 620 Bad kredita izhaja iz zamud pri plačilih, dolga zbirke, in morda celo javnih evidenc, kot odvzemom ali izključitev. Bolj negativno informacije, ki jih imajo na vaši kreditni poročilo, se bo nižja vaš kreditna ocena je. Vaše podjetje lahko trpijo tudi slab kredit, če ne vodi do kreditnih obveznosti.

Obstajajo poslovne možnosti posojila za slabe kreditne, vendar mora biti pripravljen plačati več. Vaš obrestna mera je vezana na vašo kreditno točkovanje, tako da tudi če ste sposobni, da se odobri za poslovno posojilo s slabo kreditno, boste verjetno morali plačati višjo obrestno mero. To povečuje stroške zadolževanja.

Imajo dodatni finančni dokumenti pripravljeni predstaviti. Biti sposoben dokazati, da si lahko povrne vaše posojilo lahko pomaga premagati slabo kreditno točkovanje. Če lahko pokažejo dosledno denarni tok ali zavarovanje ponuditi za jamstvo, boste morda lažje čas pridobivanje vaše posojilo vloga odobrena. Nekatere možnosti poslovni posojila za slabe kreditne, lahko zahtevajo, da so bile v poslovnih za najmanj eno leto in imajo minimalno količino letnih prihodkov.

Trgovina za mikro posojila

Mikroposojila so majhne, kratkoročna posojila za mala podjetja in tisti z nizkim kapitalom. Zneski posojil so običajno manj kot 50.000 $, tako da si ni tako težko, da izpolnjuje pogoje za. US Small Business Administration ponuja mikro posojil, ki se lahko uporabljajo za obratni kapital ali inventarja nakup. Mikro posojila SBAS ni mogoče uporabiti za nakup nepremičnin ali refinanciranje obstoječega dolga. Veliko kreditne zadruge in neprofitne organizacije, ki ponujajo tudi mikroposojila in morda tudi omejitve o tem, kako se lahko uporablja za posojila.

Mikroposojila, če izpolnjujejo pogoje, so eden od najcenejši možnosti. Oglejte si Kiva za spletno platformo mikroposojila.

Peer-to-Peer posojanje

Peer-to-peer posojil je vrsta posojil, kjer je več vlagatelji uporabljajo spletno tržnico prispevati k enotni posojilo. Vlagatelji pregledala prijave in vaš profil in se odloči, ali bo prispevalo k vaše posojilo. Medtem ko se vaše posojilo lahko financirajo s številnimi investitorji, boste imeli le eno posojilo in eno mesečno plačilo.

Postopek prijave je hitreje kot s tradicionalnimi posojila in morda boste lahko dostopali do svojega kapitala, veliko hitreje, kot če bi šel skozi tradicionalni postopek posojanja. Morda boste morali osebno jamči za posojilo, ki postavlja svoje osebne finance v nevarnosti, če podjetje ne more odplačati posojila. Morda boste morali plačati tudi višje obrestne mere za posojila, ampak to je mogoče pričakovati s katero od možnosti poslovanja za posojila za slabe kreditne. Financiranje krog, LendingClub in StreetShares nekaj peer-to-peer poslovanje posojilne možnosti, da razmisli.

Merchant Cash Advance

Če potrebujete dostop do denarja v kratkem času, se lahko denarni predujem trgovec je možnost financiranja. Z denarni predujem trgovca, posojilodajalec posojila znesek denarja, ki temelji na vaše pričakovane prodaje. Trgovec gotovine vnaprej se lahko povrne v enem od dveh načinov. Lahko se odločite, da ima posojilo odplačati iz svojih prihodnjih kreditnih in debetnih kartic prodaje. Ali lahko odplačilo posojila, ki jih omogoča občasne prenose s svojega bančnega računa.

Pozorni bodite na obrestne mere na trgovskih denarni predujem in bivanje stran od napredka pri višjih obrestnih mer, zlasti tistih z APR v trojni številki. Ni koristi, da odplačuje svoj denar vnaprej zgodaj, le da lahko izboljša svoj denarni tok. Posvetujte se s svojim trgovca ponudnika storitev, da ugotovite, ali so na voljo trgovske denarni predujmi.

financiranje račun

Financiranje Račun vam omogoča, da bi dobili denar od svojih neplačanih računov. Posojilodajalec dejansko kupuje neplačane račune, ti napreduje odstotek dolgovanega zneska in gospodarstva na del celotnega zneska do plačila računa. Posojilodajalci se bo osredotočil na zgodovino plačila strank za določitev verjetnosti jih plačuje na čas za odobritev financiranja in določiti stopnje.

Obrestne mere so lahko visoke glede na vaš osebni kredit in časovni okvir za plačila kupcev. Tedenski stroški nastanejo na posojilo, dokler ne bo poplačan. Boste morali upoštevati interes in pristojbine za vnaprej, da odloči, ali je to realna možnost za financiranje vašega podjetja. Lendio in Fundbox sta dve podjetji, ki ponujajo financiranje računa.

Vprašajte prijatelje in družino

Glede na znesek, ki ga potrebujete, da se zadolži, boste morda lahko, da pokrije svoje prijatelje in družinske člane, da bi dobili denar, ki ga potrebujete za svoje poslovanje. Slaba stran je, da ima lahko več posojil za poplačilo. Boste morali upoštevati tudi vpliv na vaš odnos, če vaše podjetje ne uspe in ne morete vrniti vaše posojilo. Lahko zaščitite tako ljudem, ki jih že posojilno pogodbo v pisni obliki. Vaš družinski član lahko pogovorite z davkom strokovno o posledicah vlaganje v vaše podjetje, ne pa vam daje posojilo.

Ta možnost lahko zagotovi davčno odpisati v primeru poslovnega neuspeha.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.