5 Taloudelliset tavoitteet Sinun täytyy päästä ennen 30

Home » Finance » 5 Taloudelliset tavoitteet Sinun täytyy päästä ennen 30

 5 Taloudelliset tavoitteet Sinun täytyy päästä ennen 30

Kun olet oman 20s, käyt läpi paljon muutoksia. Sinun valmistuu collegesta ja aloita ensimmäinen työpaikka. Voit siirtyä johonkin toisen työpaikan ja etene urallaan. Voit palata tutkijakoulu saada maisterin tutkinnon. Voit mennä naimisiin ja perustaa perhe. On vaikea asettaa välitavoitteita tällä vuosikymmenellä, koska ihmiset ottavat eri uran ja elämän polut. Nämä viisi maalia hyödyttää sinua ei väliä mihin suuntaan otat, onko naimisissa vai naimaton. Jos otat nämä vaiheet ja seurata rahoitussuunnitelma, olet matkalla olla taloudellisesti onnistunut koko elämäsi.

1. ulos velan

Vaikka et välttämättä pysty maksamaan pois koko opintolainaa tasapaino mennessä olet 30, sinun pitäisi ryhtyä tarvittaviin olla lähellä näin. Voit myös poistaa kaikki luottokorttiluottojen että olet tuhonnut jopa koulussa, ja aloittaa säästäminen ja suunnitteluun, jotta sinun ei tarvitse lainata rahaa maksaa seuraavan autonne. Kun hallitset velka hyvin ja maksaa se pois, se avaa ovia muiden vaiheiden elämässäsi, kuten omistamisen kotiin. Ota aikaa nyt perustaa velan maksusuunnitelman, jotta saat pois velkaa. Jos sinulla on suuria opintolainaa maksuja, tutkia yksi vaihtoehdoista, jotka voivat auttaa sinua on joitakin tai kaikki opintolainoja anteeksi.

2. säästää eläkkeelle

Aloittaen ensimmäinen työpaikka, sinun pitäisi alkaa säästää 15 prosenttia tuloistasi eläkkeelle. Jos teet sen kanssa ensimmäinen työpaikka, et menetä rahaa, koska olet juuri aloittamassa oman budjetin. Jos pää takaisin kouluun ja lakata toimimasta, kun olet läsnä, rahaa eläkkeelle tilille jatkaa kasvuaan, ja voit aloittaa osaltaan uudelleen, kun saat maisteriksi. Perustamisesta tämä tapa ja että ensisijaisena tarkoittaa sinun ei tarvitse huolehtia eläkkeelle, vanhetessa.

3. Paitsi käsiraha Koti

Käsiraha kodin helpottaa saada asuntolainaa. Se antaa myös enemmän ostovoimaa löytää oikean kodin naapurustossa, jonka haluat. Riippuen elämän valintoja, voit ostaa ensimmäinen kotiin teidän 20s, tai voit odottaa, kunnes olet noin 30. Se riippuu tilanteesta, yhden tai naimisissa, ja uravalintoihin. Kuitenkin säästää rahat avulla voit olla valmis, kun aika koittaa.

4. Keskity urasi

Tämä on hyvä aika luoda vankka ura. Ota aikaa luoda vankka asiantuntijaverkosto ja harkitsemaan kaikkia vaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä. 20s ovat hyvä aika tutkia eri vaihtoehtoja. Jos olet yksi, voit siirtyä eri kaupungeissa jatkaa unelmiesi työpaikan ja voit myös todella keskittyä luoda hyvä maine. Tämä voi auttaa sinua, jos päätät aloittaa työskennellyt konsulttina tai freelancerina perheen tilanne muuttuu tulevaisuudessa.

5. Luodaan vahva taloudellinen Tavat

Vie aikaa, että olet oman 20s luomaan hyvän taloudellisen tottumukset. Tämä tarkoittaa sitä, hallita luotto hyvin ja vahvistamisesta virheitä kuten maksuviivästyksistä, että olet tehnyt aiemmin. Se on luotava ja seuraava budjetin kuukausittain. Se tarkoittaa myös luoda hyvä hätärahasto, joka pystyy käsittelemään asioita, kuten yllätys lomautuksen tai äkillisen sairastumisen vuoksi. Jos sinulla on nämä tavat perustettu, se on helpompi jatkaa eteenpäin kuin elämä saa monimutkaisempi lasten kanssa, suhteet ja muuta uraa liikkuu.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.