5 tapoja parantaa sijoitussalkku

Home » Investing » 5 tapoja parantaa sijoitussalkku

Asioita joka sijoittajan tulisi ajatella, kun hallita rahaa

 5 tapoja parantaa sijoitussalkku

Koska eläkkeelle järjestelmä Yhdysvalloissa ja suuressa osassa maailmaa siirtynyt eläkkeitä omarahoitukseen eläketilejä kuten 401 (k) s, perinteinen IRAS, Roth IRAS, on tullut tarpeelliseksi satojen miljoonien miesten ja naisten ottaa roolin he eivät koskaan ennakoida ja joita varten ne eivät koskaan asianmukaisesti koulutettua: että salkunhoitajan. Suunnittelusta yleisen salkun, jossa otetaan huomioon asianmukainen varojen kohdentaminen perustuu ainutlaatuinen tavoitteita ja olosuhteita valitsemalla yksittäisiä sijoituksia kussakin omaisuusluokan, seuraukset saada väärin voi olla elämää muuttaa parempi tai huonompi.

Se voi merkitä eroa elantonsa päivät mukavasti, samalla perintönä perillisille ostaa kotiin tai auttaa maksamaan college tai hädin tuskin toimeen, palkka on palkka, toivoen että sosiaaliturvaetuudet pysyä inflaatio . Valitettavasti huolimatta hyvistä aikomuksista, hyvää tarkoittavia ihmisiä epäonnistuvat tässä tehtävässä päivittäin.

Vaikka on mahdotonta yhden artikkelin kattamaan edes osan maahan tarpeen tehdä sinusta asiantuntijan, on olemassa muutamia asioita, voit tehdä aikaisin matkallasi taloudellista vapautta, se voi auttaa on helpompi mentävä jatkaa unelmiesi ; ja hallita investointien ja sijoitussalkun varovaisuutta ja järkeistämisen reagoimisen sijasta emotionaalisesti klo jokainen mutka ja vaihteessa Dow Jones Industrial Average tai S & P 500. Erityisesti haluan keskittyä viiteen avaimia, jotka voivat auttaa sinua parantamaan oman sijoitussalkun.

1. Tunnista, että te, ja tunteisiin, ovat suurin uhka oman salkun, sitten kehittää strategia riskin vähentämiseksi. 

Jos pyytäisin teitä mitkä tekijä oli tärkein yksittäinen este sijoittaja kuin hän haluaa yhdisteeseen runsaan mitä sanoisit?

Ajan, vastaus on voinut muuttua riippuen taloudellinen markkinoinnin ympäristö, jossa olit nostetaan tai alettiin kiinnittää huomiota pääomamarkkinoille. Nykyään haluat luultavasti arvata, että se on maksuja tai kuluja. Olisit väärässä. Vuosikymmen tai kaksi sitten, arvata saattaa se oli kysymys kotimaisen vs kansainvälisen turvallisuuden valinta.

Olisit väärässä. Vuonna 1960, arvata saattaa olisi halukkuutta ostaa kasvuosakkeisiin. Olisit väärässä.

Ja jatkuu lista jatkuu, mutta yksi asia on johdonmukaista. Ehdottomasti lähes kaikki todisteet viittaavat  teille , sijoittaja, on kaikkein todennäköisin syy oman taloudellinen epäonnistuminen. Toisin klassiset taloustieteilijät ehkä uskot, talouskäyttäytyminen ja käyttäytymisen rahoituksen tarjoavat nyt mitä olen vakuuttunut on ylivoimainen todiste siitä, että miehet ja naiset, kun taas pääosin järkevä, usein hyvin hulluutta rahansa, jotka aiheuttavat niitä kärsimään yli pitkällä termi. Paitsi näkemästä sitä dataa, joka on mitä tosi, minä näkemään sitä omassa elämässä ja uralla. Täydellisesti älykkäät ihmiset, jotka kykenevät saavuttamaan menestystä kaikenlaisia aloilla, pyyhkiä pois arvokas pääoma – pääoma, joka vei heidät vuosikymmeniä kerääntyä – koska he viettävät vähemmän aikaa ymmärtää, mitä he omistavat, miksi he omistavat sen, kuinka paljon he omistavat, ja termit johon he omistavat sen, kuin ne eivät valitsemalla uusi jääkaappi tai pesukone ja kuivain.

Numerot voi olla järkyttävä. Ei ole epätavallista, että sijoittajat trail todelliset tulokset hoitamiensa sijoitusten useita prosenttiyksikköjä; mahdollisuus, että kustannukset voivat olla satunnaisia ​​ajanjaksoilta 25+ vuotta.

Täällä on pari mahdollisia ratkaisuja. Yksi on todella omistautua tulossa asiantuntija on hallita omaa rahaa. Jos nauttia käsittelyssä akateemista tutkimusta pääoman jakamisesta, sukeltamalla Form 10-K viilaus, ajatella portfolio painotuksia ja pohdintaa yksityiskohtia asioita, kuten rakentamisen menetelmät indeksirahastoihin, tämä voisi olla tie sinulle. Jos et, tarvitset jonkun, joka voi tehdä sen sinulle. Yksi suurimmista omaisuudenhoitoyhtiöiden maailmassa, Vanguard, äskettäin löydetty tutkimus- että huolimatta johtanut korkeampiin kuluihin, maksavien rahoitusneuvontapalvelut “ei vain lisää mielenrauhaa, mutta voi myös lisätä noin 3 prosenttiyksikköä arvoa netto tuottoja ajan myötä”(Lähde: Vanguard paperi lisäarvo taloudellisia neuvonantajia , jossa viitataan tutkimus Francis M.

Kinniry Jr., Colleen M. Jaconetti, Michael A. DiJoseph ja Yan Zilbering, 2014. Operaattorin arvo arvosi: Voidaan määrittää Vanguard Advisor Alpha. Valley Forge, PA .: The Vanguard Group.) Samalla kun he huomautti, että numero ei ole täsmällistä tiedettä, että “[f] tai joku, neuvonantajat voivat tarjota paljon enemmän lisäarvoa, toiset vähemmän. potentiaalisia 3 prosenttiyksikköä tuoton perässä verot.”

Toisin sanoen, käyttää karkeasti yksinkertaistettu Esimerkiksi jos salkusta oli 100 prosenttia edullisia indeksirahastoihin että syntyy 10 prosenttia sen jälkeen maksuja, se on harhaluulo tarkastella työhönottoa neuvonantajana johtaa oman tuoton ollessa 10 prosenttia miinus neuvonantaja kustannukset kun todellisuudeksi, tulokset voivat olla merkittävästi pienempi johtuen käyttäytymiseen kysymyksiä (ostamista kun ei kannata ostaa, myy kun ei pitäisi myydä, ylläpitää positioiden liian keskittynyt, välittämättä mahdollisuuden hyödyntää tiettyjä verokeinotteluun tilanteissa strategioilla, kuten omaisuuden sijoittaminen, kehittää ja lasketaan kulutusmallit aikana salkun Levitysvaiheen jne) Jos kokemus yrittää mennä yksin olisi aiheuttanut sinulle ansaita esimerkiksi 5 prosenttia 6 prosenttia, päädyit tekemään enemmän rahaa huolimatta maksavat korkeampia maksuja, koska handholding ja kokemus neuvonantajana. Keskittyä potentiaali kokonaistuotto ei ole pelkästään sopimatonta, se voisi lopulta maksaa sinulle paljon enemmän menetettynä pahentaa kuin välttää kustannuksella.

Sinun täytyy kehittää hyvin rakennettu suunnitelma, joka perustuu hyvän portfolion hallinnan periaatteita, ja pysyä siinä molemmista tyynellä säällä ja myrskyinen taivas.

2. Jollei käsittelevät moraalisia tai eettisiä näkökohtia, älä tee korkosalkun päätöksiä liitososasta salkkusi perustuen pelkästään mitä tunnet yrityksen tuotteita tai palveluita. 

Benjamin Graham kirjoitti erityisen kaunis passage koskettavan tässä vaiheessa, joka löytyy 1940 painos Security Analysis . Hänen legendaarinen tutkielma, hän totesi, “By sattuma kaikkien kolmen noncumulative teollisuuden etuoikeutettuihin osakkeisiin listallamme kuuluvat yritysten  nuuska  liiketoimintaa. Tämä seikka on mielenkiintoinen, ei koska se osoittautuu investointi ensisijaisuutta nuuska, mutta koska vahva muistutus se tarjoaa, että sijoittaja voi turvallisesti arvioida ansioita tai haitoista arvopaperin hänen henkilökohtainen reaktio millaista liiketoimintaa, johon se on sitoutunut. erinomainen ennätys pitkään aiemmin, sekä vahvaa näyttöä luontaista vakautta, plus puuttuessa mitään konkreettista syytä odottaa merkittävää muutosta huonompaan tulevaisuudessa varaa luultavasti ainoa vakaa perusta käytettävissä valintaan  kiinteän arvon investointeja.”

Täällä, Graham puhui siitä, että valinnassa joukkovelkakirjat ja korkoinstrumentteihin on luonnostaan ​​taidetta negatiivista valintaa. Etsit syytä olla ostamatta jotain kuin suuri huolenaihe on, onko yritys pystyy palauttamaan luvattu pääoman lisäksi korkoa rahaa olet lainannut sitä. Sijoittaja, joka hylkäsi ostamista nuuskaa (nuuskan) etuoikeutettuihin osakkeisiin tai obligaatioihin, koska hän ei ollut fani tuotannonalan oli sisältöön mukaisesti itseään riski saattaa olla suurentunut ja / tai alempi tuotto. Jos välttää liikkeeseen laskemien arvopapereiden tupakkayhtiöt on sinulle tärkeää, tämä on todellisuutta sinun on kohdattava. Elämä on täynnä kompromisseja ja olet tehnyt yksi niistä kompromisseja. Et voi aina kirjoittaa kakku ja syödä sitä myös. Se ei ehkä ole reilua, mutta se on tosiasia.

3. Mieti, miten oman sijoitussalkun korreloi muut varat ja velat elämässäsi sitten pyrkivät vähentämään että korrelaatio niin älykkäästi kuin mahdollista.

Kun hallita sijoitussalkusta, kannattaa miettiä keinoja älykkäästi vähentää riskiä. Merkittävän riskin on ottaa liian moni varojen ja velkojen korreloivat. Esimerkiksi jos asuisit Houstonissa, työskenteli öljyteollisuuden oli merkittävä osa eläkejärjestelmään sidottu työnantajan varastossa omistama osa paikallisessa pankissa, ja piti kiinteistösijoitukset Houstonin metron alueella, koko talouselämä on nyt käytännössä sidottu näkymiä energia. Jos öljyalan olivat romahtaa, kuten se teki vuonna 1980, voit löytää paitsi työsi vaarassa, mutta arvo teidän stockholdings plummeting samalla paikalliseen kiinteistö- ja pankkien omistukset kärsivät takia vuokralaisten ja lainaajien myös Houstonin alue, kokevat samat taloudelliset vaikeudet sinulle annetaan alueen luottaminen öljyä. Vastaavasti, jos asua ja työskennellä Piilaaksossa, et aio halua irti eläkkeelle omaisuuden teknologian varastot. Pikemminkin, sinun kannattaa harkita omistava asioita, jotka ovat todennäköisesti pitää pumppaus rahaa hyvinä ja huonoina aikoina, hyvinä aikoina ja huonoina aikoina,  vaikka se tarkoittaa tuottaa matalampi tuotto ; esim omistava osuuksia blue chip varastot, varsinkin päivittäistavara- yrityksiä, jotka tekevät asioita, kuten hammastahna ja pyykinpesuaine, siivoustarvikkeet ja karkkia baareja, alkoholin ja pakattuja elintarvikkeita.

Se on yleensä viisasta käytännössä käydä läpi kaiken henkilökohtaisen ja yrityksen taseet vähintään kerran tai kahdesti vuodessa yrittää löytää heikkouksia ja korrelaatio; alueilla, joilla yksittäinen voima tai epäonnea voi ketjuttaa ja aiheuttaa ylimitoitettu kielteisiä seurauksia. Yhteinen valotusaika voi olla tuotantokustannusten, kuten bensiinin hintaa, korot, taloudelliseen hyvinvointiin tietyllä maantieteellisellä alueella, luottaminen yhden toimittajan, näitkö tietyn toimialan tai sektorin, tai useita muita asioita.

Useimmille sijoittajille, suurin yksittäinen riski he kohtaavat on liiallinen, kun kassavirta työnantaja. Keskittymällä hankkimalla tuotantovälineisiin, jotka tuottavat ylijäämää kassavirtaa ja siten monipuolistaa pois työnantajan, tämä riski voidaan jonkin verran lieventää.

4. Kiinnitä erityistä huomiota rakenteen ja vastuut, koska se voi merkitä eroa taloudellisen itsenäisyyden ja täydellisen tuhon. 

Onko sinulla mieluummin Osakesijoittaminen tai kiinteistön, yksityisten yritysten tai henkistä omaisuutta, miten maksat omaisuuserä on äärimmäisen tärkeää. Jos tarvitset, tai mieluummin, käyttää velkaa lisäämiseksi oman pääoman tuottoa ja voit ostaa lisää arvopapereita kuin pääoma mahdollistaisi, hyvä sääntö käsitellessään salkun on välttää lainaa lyhyen rahan rahoittaa pitkään hytaikainen varat koska rahoituksen lähde voi kuivattaa ja jätä epälikvidejä tarpeeksi kauan sukellat konkurssiin. Ihannetapauksessa haluat vain velkojen helposti majoitetaan kassavirta vaatimuksia, jotka ovat kiinteää korkoa termejä. Vielä parempi, haluat tämän velan olevan ei-turvautumista mahdollisuuksien mukaan ja välttää kyky on lainanantajan vaatia lähettämistä lisävakuuksia. Erityiset poikkeukset joskus jättää. Jos esimerkiksi olit varakkaille yksittäiset kymmeniä miljoonia dollareita Rahavarojen, se ei välttämättä olisi varomatonta olla jotain lupasi voimavara luottorajan joka oli täynnä velkakirjoja ja verovapaiden Kuntaobligaatioita joten voit helposti napauttaa varoja ilman myydä kantoja.

5. Älä anna itsesi unohtaa, että hyvinä aikoina päättyvät. 

Tämä on erityisen tärkeää tällä hetkellä kanssa osakemarkkinoilla, kiinteistömarkkinoilla, ja joukkolainojen hinnat lähellä tai lyöminen, kaikkien aikojen ennätyksen. Oman omaisuuden hinta laskee markkina-arvon. Riippuen omaisuuden, oman omaisuuden myös kokea putoaa kassavirran ne tuottavat. Hyvä sijoitussalkku ei ole vain pystyy käsittelemään tämän, se odottaa sitä. Ellei olet nuori, on epätavallisen suuri riskinsietokyky, ja niissä on runsaasti aikaa ja energiaa talteen jos miscalculate tai kärsiä epäonnea, se on usein syytä välttää päästä tehdessään investointeja. Toivo ei ole sijoitusstrategiaa. Kun omaisuuserän hankkimista, se tulisi tehdä hinnalla ja ehdoilla, että jos pahin tapahtuisi, voit silti selvitä ilman aloittaa alusta elämässä tai urasi. Monet sijoittajat, kun varallisuus on kertynyt, olisi korostettava suojeluun että vaurautta pitkällä aikavälillä, ei aggressiivisesti menossa, kun korkein mahdollinen teoreettinen tuotto, etenkin jos on ottanut käyttöön pyyhi-out riski.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.