5 tulonlähteistä teidän eläkkeelle

Home » Retirement » 5 tulonlähteistä teidän eläkkeelle

5 tulonlähteistä teidän eläkkeelle

Jälkeen eliniän työ- ja säästö, eläkkeelle on valoa tunnelin päässä. Useimmat meistä kuvitella sitä aikaa lepoa ja rentoutumista, jossa nautimme työmme hedelmät. Näemme tasaisesti tulonlähde tarvitsematta mennä töihin joka päivä.

Se on hieno visio, mutta tuottaa tuloja menemättä töihin taipumus olla hämärä käsite aikana meidän työvuosia. Tiedämme, mitä haluamme, mutta eivät ole täysin varma, miten se tapahtuu. Joten, miten tarkalleen aiotte kääntää pesämuna osaksi tasaisesti käteistä aikana eläkkeelle vuotta? Nämä konkreettiset strategiat voivat auttaa.

1. Välitön eläkevakuutukset

Ostot heti alkavaa eläkettä on helppo tapa muuntaa kertasuorituksena tulee jatkuva tulovirta, että et voi elää kauemmin. Eläkeläiset usein rahat säästössä omana aikanaan ja käyttää sitä ostaa heti alkavaa eläkettä sopimusta, koska tulovirta alkaa heti, on ennustettavissa ja siihen vaikuta osakkeiden hintojen laskiessa tai korkotason lasku.

Vastineeksi kassavirran ja turvallisuus, heti alkavaa eläkettä ostaja hyväksyy, että tulot maksu ei koskaan kasvaa. Suurempi huolenaihe useimpien heti alkavaa eläkettä ostajien on, että kun ostaa, et voi muuttaa mieltäsi. Päämiehen on lukittu ikuisesti, ja teidän kuoleman, vakuutusyhtiö pitää tasapaino tilillesi jäävät.

Elinkorot ovat monimutkaisia ​​tuotteita, jotka tulevat eri muodoissa. Ennen kuin kiire pois ja ostaa, tee läksyjä.

2. Strategiset Systemaattinen nostot

Vaikka sinulla miljoonia dollareita istuu pankkitilille, kun kaikki ulos kerralla ja täyte se patja ei ole strateginen tapa maksimoida ja turvaamaan tulonlähteenä. Koosta oman pesämuna, ottaa pois vain sen verran rahaa, että tarvitset ja kerroit loput jatkaa sinulle on järkevä strategia. Selvittämiseen kassavirran tarpeisiin ja ottaa pois vain tuon summan säännöllisesti on pohjimmiltaan systemaattisen peruuttamisesta strategiaa. Toki ottaa pois sama määrä rahaa joka viikko tai kuukausi voidaan myös luokitella järjestelmällistä, mutta jos eivät vastaa nostot tarpeitasi, se varmasti ei ole strategista.

Tavalla tai toisella, useimmat ihmiset toteuttaa järjestelmällinen peruuttamista ohjelma, rahaksi varansa ajan. Osakeomistukset, kuten sijoitusrahastot ja kaluston 401 (k) suunnitelmat ovat usein suurimpia altaita rahaa painanut tällä tavalla, mutta joukkovelkakirjoja, pankkitilit ja muut varat kaikkien pitäisi harkita samoin. Oikein toteutettu nostoa strategia voi auttaa varmistamaan, että tulovirta kestää niin kauan kuin sitä tarvitaan.

”Sillä eläkeläisiä, jotka vetävät eläkkeelle rahaa perinteisten IRAS (ei Roth IRAS), 401 (k) s ja 403 (b) s, ‘oikea noston määrästä’ ei ole heidän päätöksensä – vaan se määräytyy RMD ( vaadittu minimi jakelu) alkaen iässä 70 ½ ”, sanoo Craig ISRAELSEN, Ph.D., suunnittelija 7Twelve Portfolio, Springville, Utah. ”Yleensä RMD tarvitsee pienemmän nostot viiden ensimmäisen kohteeseen Kuuden vuoden aikana (suunnilleen kautta ikä 76). Tämän jälkeen vuosittainen RMD-pohjainen nostot ovat huomattavasti suuremmat jäljellä eläkeläinen elämää.”

3. Laddered Bonds

Bond tikkaat luodaan ostamalla useita joukkovelkakirjoja, jotka erääntyvät porrastetusti välein. Tämä rakenne tuottaa tasaisen tuoton, vähäinen menetys ja suojaa puhelun riski, koska porrastettu maturiteetti poistaa vaara kaikkien joukkovelkakirjojen kutsutaan samanaikaisesti. Joukkovelkakirjojen yleensä tehdä korkomenoja kahdesti vuodessa, joten kuuden joukkolainasalkussa tuottaisi tasaista kuukausittaisen kassavirran. Koska korko maksama joukkovelkakirjojen lukitaan klo ostohetkellä, jaksollisen korkomenot ovat ennustettavissa ja muuttumaton.

Kun jokainen Laina erääntyy, toinen on ostettu, ja tikkaat on laajennettu eräpäivänä uuden ostosta kauempana tulevaisuudessa kuin eräpäivänä muiden salkun lainojen. Erilaisia ​​joukkovelkakirjojen saatavilla markkinoilla aikaan huomattavan joustavuuden muodostamalla sidos tikkaita ongelmina vaihtelevia luottoluokan voidaan rakentaa salkun.

”Yksittäiset joukkolainat – laddered eri aloilla, omaisuuslajien ja ajanjaksoja – voi tarjota laskuperustekorkoisesta pääoma (perustuen elinkelpoisuutta liikkeeseenlaskijayhtiössä) sekä kilpailukykyinen korko”, sanoo Dave Anthony, CFP®, puheenjohtaja ja salkunhoitajan Anthony Capital, LLC, Broomfield Coloradossa. ”Minulla oli äskettäin asiakas, joka, kun esitetään tämän strategian päätti viedä hänet yhtiön $ 378k kertakorvaus eläke buy out tarjouksen ja ostaa 50 erilaista yksittäisistä osakkeista, 50 eri yritystä , ei riskeeraa enempää kuin 2% tahansa yritykselle, jakaantuneena seuraavien seitsemän vuoden aikana. Hänen kassavirta tuotto oli 6% vuodessa, enemmän kuin hänen eläkkeensä tai yksittäisen eläkkeinä.”

4. Laddered Talletustodistukset

Rakentaminen talletustodistusta (CD) tikkaat heijastaa tekniikka rakentaa sidos tikkaat. Useita levyjä vaihtelevalla maturiteettipäivät ostetaan, jokaisen CD kypsymässä myöhemmin kuin edeltäjänsä. Esimerkiksi yksi CD voisi kypsyvät kuudessa kuukaudessa, ja seuraavaksi erääntyvät yhden vuoden ja ensi erääntyvät 18 kuukauden aikana. Koska jokainen CD kypsyy, uusi ostetaan ja tikkaat pidennetään eräpäivänä uuden ostosta kauempana tulevaisuudessa kuin eräpäivänä aiemmin ostanut levyjä.

Tämä strategia on varovaisempi kuin laddered sidos strategia, koska levyjä myydään pankit ja on vakuutettu Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). CD tikkaita käytetään usein lyhyen koron tarpeisiin, mutta sitä voidaan käyttää pidemmän aikavälin tarpeisiin, jos korot ovat houkuttelevia ja saadaan toivottu tulotaso.

Koroista CD- maksetaan vasta, kun levyjä saavuttaa sukukypsyyden niin asianmukaista jäsentää tikkaiden on tärkeää varmistaa, että eräpäivä osuu tulot tarpeisiin. Huomaa, että jotkut CD-levyjä on automaattinen Uudelleensijoitusaikaa ominaisuus, joka voisi estää saamasta investoinnin tuotot. Varmista, että kaikki CD-levyjä käytät luoda eläketulon stream eivät sisällä tätä ominaisuutta.

5. Täydentämällä Mix

Monille eläkkeelle rahoitus ei perustu yhden tulonlähde. Sen sijaan niiden kassavirta tulee yhdistelmästä lähteistä, joihin voi sisältyä eläkettä, sosiaaliturvaetuudet, perintöosaksi, kiinteistö- tai muista tuloa tuottavia investointeja. Ottaa useita tulonlähteitä – myös salkun jäsennelty sisällyttää heti alkavaa eläkettä, järjestelmällinen peruuttamista ohjelma, sidos tikkaat, CD tikkaat tai yhdistelmä näistä investoinneista – voivat auttaa turvaamaan ansiotulonsa, jos korot laskevat tai yksi sijoituksiasi tuottaa kannattavuus ovat vähemmän kuin mitä odottaa saavansa.

Bottom Line

Tasainen tulonlähde aikana eläkkeelle on mahdollista, mutta se edellyttää suunnittelua. Säästä ahkerasti, investoida tunnollisesti ja määrittämään parhaan voittoprosentin vaihtoehto sinulle, kun on aika tehdä nostoja varoja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.