5 ubehagelige sannheter Om Eiendomsmeglerforbund

Home » Real Estate » 5 ubehagelige sannheter Om Eiendomsmeglerforbund

5 ubehagelige sannheter Om Eiendomsmeglerforbund

Agenter kan være en hjelp – eller en hindring – i kjøp og salg reise. Her er noen ting å vite før du leie en.

Kjøpe eller selge en bolig er sannsynligvis den største finansielle transaksjonen du noensinne fullført. Eiendomsmeglere kan veilede deg gjennom prosessen, men ansette feil en, og du kan miste verdifull tid og penger.

Som med ethvert yrke, det er top-notch eiendomsmeglere som gjør ting etter boka og laber de som kutte hjørner. For å unngå en dårlig opplevelse, må du gjøre noen undersøkelser, og spør mange spørsmål.

Lære disse leksjonene nå for å hjelpe deg å ta bedre beslutninger senere.

1. De noen ganger fungerer for begge sider

I noen stater, kan den samme eiendomsmegler representere både kjøper og selger i en transaksjon. Det kalles dual byrå, og mens det kan få fart på sakene ved at kjøpere og selgere å kommunisere med samme agent, det kan også invitere alvorlige interessekonflikter. Tenk på det: Kjøpere og selgere sjelden har samme mål for en avtale, så hvordan kan en agent gjøre det som er best for begge deler?

Når de avslører dual byrå, slik loven krever, agenter bør nøye forklare hva du mister ved å godta det, sier Richard Harty, en eksklusiv kjøpers agent og medeier av Harty Realty Group i Highland Park, Illinois.

Hvis du ikke spør, og en uærlig agenten ikke fortelle, kan du ubevisst gi opp din agent udelte lojalitet og en forventning om at de vil påpeke problemer med eiendom eller kontrakt – både store grunner for kjøpere og selgere til hvert har sin egen agent i første omgang.

2. De vet ikke hva huset ditt er verdt

Agenter vanligvis ser på siste salg av tilsvarende boliger og gi deg sin mening om ditt hjem verdi basert på erfaring, men det alene ikke bør bestemme din prisforlangende.

En svike agenten kan overdrive verdien hvis de tror det vil overbevise hus for å signere en noteringsavtale, eller under det hvis de tror det betyr et raskt salg, sier Doug Miller, en eiendomsmegler advokat i Minneapolis området og administrerende direktør for Forbruker Advokatene i amerikansk eiendom, en nasjonal nonprofit organisasjon.

En profesjonell eiendomsmegler kan gi den mest nøyaktige anslag over hjem verdi . Selv om det kan koste rundt $ 300 eller $ 400, få en vurdering før du setter huset på markedet kan hjelpe deg å sette en realistisk pris.

3. Deres oppdrag er omsettelig

Notering agenter kan forvente deg å akseptere sin kommisjon – vanligvis rundt 6% av salgsprisen – uten spørsmål, men du absolutt ikke må. Selv om det kan være ubehagelig, forhandle kommisjon er helt innenfor dine rettigheter, og du bør diskutere det før du signerer noen form for kontrakt. Begynne med å spørre spesifikke spørsmål om hvor mye vil gå direkte til din agent og nivået på tjenesten du kan forvente i bytte for den nevnte kommisjon.

Når forhandlinger, er det viktig å vite at oppføringen agenter vanligvis delt kommisjonen med kjøperens agent. De kan hver må betale en del av den resulterende provisjon til sitt meglerhus, så vel.

4. De er ikke helt sikker på et åpent hus vil hjelpe

Selv om noen notering agenter insisterer åpent hus er viktig, statistikken forteller en annen historie: I 2017, bare 7% av kjøperne funnet sitt nye hjem på et åpent hus eller fra et verksted tegn, ifølge en National Association of Realtors (NAR) undersøkelse.

Kjøpere som planlegger visninger er nesten alltid økonomisk vetted, Bill Gasset, en eiendomsmegler i Re / Max direktør Realty i Hopkinton, Massachusetts, sa i en e-post. Åpent hus shoppere, på den annen side, kanskje ennå ikke forhåndsgodkjent av en utlåner.

Og så er det sikkerheten aspektet. De fleste selgere aldri tenke på det faktum at hvem som helst kan komme gjennom døren til et åpent hus, sa Gasset. “Det verste Ulempen med et åpent hus er tyveri.”

Til syvende og sist, valget mellom å ha et åpent hus er ditt alene. Veie risikoen versus belønning nøye før du bestemmer deg.

Delta på et åpent hus som kjøper er en god måte å bli roped inn dual byrå, takket være en NAR policy om “hallik årsak”, sier Miller – i kraft, som førte deg til å anskaffe hjemmet. Regelen sier agenten som først introduserer deg til ditt fremtidige hjem har rett til full provisjon.

Hvis du viser et åpent hus, og bestemmer seg for å lage et tilbud, kan listing agent ta æren for din interesse. “Uten noen advarsel til deg, du har nettopp tapt din rett til å leie din egen agent og forhandle hennes avgift”, sier Miller. Unngå å krysse over denne imaginære linjen ved å være forsiktig med hvordan du engasjere seg med et åpent hus agent. Ikke oppgi navn, signere noen dokumentasjon eller diskutere din mening av huset med oppføringen agent med mindre du må, sier Miller. Hvis du virkelig liker et åpent hus, forlate og finne en kjøpers agent som kan hjelpe deg å få et tilbud.

5. Deres tjenesteytere er ikke alltid best

Et hjem inspektør, eiendomsmegling advokat, tittel selskap eller annen tjenestetilbyder foreslått av agenten er ikke alltid den beste eller mest prisgunstig alternativ. Deres anbefalte leverandør kan være en bekjent, eller i noen tilfeller, villig til å gi agenten med et incitament for at henvisningen.

Forbrukere bør intervjue flere potensielle tilbydere og gjøre sin egen beslutning om hvem de skal ansette, sier Harty.

Velg din eiendomsmegler nøye

For å unngå å arbeide med feil agent, ikke ansette den første du snakke med, selv om de er en “venn av en venn.” Ta disse trinnene for å kontrollere situasjonen helt fra begynnelsen.

Intervjue flere eiendomsmeglere. Spør hver kandidat hvordan de har tenkt å hjelpe deg å kjøpe eller selge til best mulig pris. Alltid be om referanser, se på en liste over sine nylige transaksjoner og spørre om de er villige til å forhandle sin provisjon.

Leie for nøyaktig ferdighetene du trenger. Selv om de er i stand til å gjøre både kjøp og salg sider av en transaksjon, mange agenter spesialiserer seg på den ene eller den andre. Bruk dette til din fordel. Hvis du kjøper, finne en kjøper agent som tar seg tid til å hjelpe deg med å finne akkurat det du leter etter. Hvis du selger, se etter en oppføring agent som har en historie med å hente en god pris og lukking på timeplanen.

Få en eiendomsmegler advokat involvert. Selv om det ikke alltid nødvendig ved lov, å ha en uavhengig advokat vurdere alle avtaler og kontrakter kan være et smart trekk. I motsetning til agenter, eiendomsmegling advokater juridisk gi råd om alle deler av kjøpsavtalen, sier Miller.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.