5 ubekvemme sandheder om Ejendomsmæglere

Home » Real Estate » 5 ubekvemme sandheder om Ejendomsmæglere

5 ubekvemme sandheder om Ejendomsmæglere

Agenter kan være en hjælp – eller en hindring – i køb og salg rejse. Her er nogle ting at vide, før du leje en.

Køber eller sælger et hjem er sandsynligvis den største finansielle transaktioner, du nogensinde færdig. Ejendomsmæglere kan guide dig gennem processen, men ansætte den forkerte, og du kan miste kostbar tid og penge.

Som med ethvert erhverv, der er top-notch ejendomsmæglere, der gør ting efter bogen og glansløse dem, der skærer hjørner. For at undgå en dårlig oplevelse, du har brug for at gøre nogle forskning og stille en masse spørgsmål.

Lær disse lektioner nu at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger senere.

1. De til tider arbejde for begge parter

I nogle stater, kan den samme ejendomsmægler repræsenterer både køber og sælger i en transaktion. Det hedder dobbelt agentur, og mens det kan fremskynde tingene op ved at lade købere og sælgere til at kommunikere med det samme middel, det også kan invitere alvorlige interessekonflikter. Tænk over det: Købere og sælgere sjældent har de samme mål for en aftale, så hvordan kan man agent gøre, hvad der er bedst for begge?

Når de afslører dobbelt agentur, som loven kræver, agenter bør omhyggeligt forklare, hvad du vil miste ved at acceptere at det, siger Richard Harty, en eksklusiv købers agent og medejer af Harty Realty Group i Highland Park, Illinois.

Hvis du ikke spørger og en uærlig middel fortæller ikke, kan du ubevidst opgive din agent udelte loyalitet og forventningen om, at de vil påpege problemer med ejendommen eller kontrakt – både store grunde til købere og sælgere til hver har deres egen agent i første omgang.

2. De ved ikke, hvad dit hus er værd

Agenter ser typisk på de seneste salg af lignende boliger og give dig deres mening i dit hjem værdi baseret på erfaringer, men der bør ikke alene beslutte din prisforlangende.

En bedragerisk middel kan overdrive værdi, hvis de tror, ​​at det vil overbevise boligejer at underskrive en liste aftale, eller underdrive det, hvis de tror, ​​det betyder et hurtigt salg, siger Doug Miller, en fast ejendom advokat i Minneapolis området og administrerende direktør for Consumer fortalere i Amerikansk Real Estate, en national nonprofit organisation.

En professionel ejendomsmægler appraiser kan give den mest nøjagtige skøn over hjem værdi . Selv om det kan koste omkring $ 300 eller $ 400, få en vurdering, før du sætter dit hus på markedet kan hjælpe dig med at sætte en realistisk pris.

3. Deres kommission er omsætningspapirer

Notering midler kan forvente dig at acceptere deres provision – normalt omkring 6% af salgsprisen – uden spørgsmål, men du helt sikkert ikke behøver at. Selv om det kan være ubehageligt, forhandle provisionssats er helt i din fulde ret, og du bør diskutere det før undertegnelsen af ​​en form for kontrakt. Start med at spørge specifikke spørgsmål om, hvor meget vil gå direkte til din agent og det serviceniveau, du kan forvente i bytte for nævnte kommission.

Under forhandlinger, er det vigtigt at vide, at notering agenter typisk delt kommissionen med købers agent. De kan hver især nødt til at betale en del af den opnåede provision til deres mæglerfirma, så godt.

4. De er ikke rigtig sikker på et åbent hus, vil hjælpe

Selv om nogle notering agenter insisterer åbne huse er afgørende, statistikken fortæller en anden historie: I 2017, kun 7% af køberne fundet deres nye hjem på et åbent hus eller fra et værft tegn, ifølge en National Association of Realtors (NAR) undersøgelse.

Købere, der planlægger fremvisninger er næsten altid økonomisk undersøgt, Bill Gasset, en ejendomsmægler på Re / Max Executive Realty i Hopkinton, Massachusetts, sagde i en e-mail. Åbne hus shoppere, på den anden side, måske endnu ikke forhåndsgodkendt af en långiver.

Og så er der sikkerhedsaspektet. De fleste sælgere aldrig tænke på det faktum, at alle kan komme gennem døren til et åbent hus, sagde Gasset. ”Den værste ulempe ved et åbent hus er tyveri.”

I sidste ende er valget at have et åbent hus er dit alene. Afveje risici versus fordele grundigt, inden du beslutter dig.

Deltage et åbent hus som en køber er en god måde at få roped i dobbelt agentur, takket være en NAR politik om “rufferi årsag,” siger Miller – i kraft, der forårsagede dig at skaffe den hjem. Reglen siger den agent, der først introducerer dig til dit fremtidige hjem er berettiget til den fulde provision.

Hvis du ser et åbent hus og beslutter at give et tilbud, kan salgskonsulent tage æren for din interesse. ”Uden nogen advarsel til dig, har du lige mistet din ret til at leje din egen agent og forhandle hendes honorar,” siger Miller. Undgå passage over denne imaginære linje ved at være forsigtige med, hvordan du deltager med et åbent hus agent. Må ikke give dit navn, underskrive nogen dokumentation eller diskutere din mening af huset med salgskonsulent, medmindre du har til, siger Miller. Hvis du virkelig gerne et åbent hus, forlade og finde en købers agent, der kan hjælpe dig med at gøre et tilbud.

5. Deres tjenesteydere er ikke altid bedst

Et hjem inspektør, fast ejendom advokat, titel selskab eller en anden tjenesteudbyder foreslået af din agent er ikke altid den bedste eller mest overkommelige løsning. Deres anbefalede udbyder kan være en bekendt, eller i nogle tilfælde, er villige til at give agenten med et incitament for at henvisning.

Forbrugerne bør interviewe flere potentielle leverandører og gøre deres egen beslutning om, hvem de skal ansætte, siger Harty.

Vælg din ejendomsmægler omhyggeligt

For at undgå at arbejde med den forkerte middel, ikke ansætte den første, du taler med, selv om de er en ”ven af ​​en ven.” Tag disse trin for at kontrollere situationen fra begyndelsen.

Interview flere ejendomsmæglere. Spørg hver kandidat, hvordan de planlægger at hjælpe dig med at købe eller sælge til den bedst mulige pris. Anmode altid referencer, se på en liste over deres nylige transaktioner og spørge, om de er villige til at forhandle deres provision.

Leje for de nøjagtige færdigheder, du har brug for. Selvom de er i stand til at gøre både køb og salg sider af en transaktion, mange agenter specialisere sig i den ene eller den anden. Brug dette til din fordel. Hvis du skal købe, finde en købers agent, der vil tage sig tid til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Hvis du sælger, kigge efter en salgskonsulent, der har en historie med at hente en god pris og lukke til tiden.

Få en fast ejendom advokat involveret. Selv om det ikke altid påkrævet af staten, der har en uafhængig advokat gennemgå alle aftaler og kontrakter kan være et smart træk. I modsætning til agenter, kan fast ejendom advokater lovligt tilbyde rådgivning om alle dele af købsaftalen, siger Miller.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.