5 Ways Enostavna nadgradnjo sklada za nujne primere

Home » Budgeting » 5 Ways Enostavna nadgradnjo sklada za nujne primere

 5 Ways Enostavna nadgradnjo sklada za nujne primere

Veste, da bi morali imeti nekaj denarja dal na stran za nujne primere, vendar niste povsem prepričani, kako se je zgodilo. Morda ste že delujejo na tesen proračuna; Morda ste poskusili doseči prihranke prednost pred in ni uspelo.

Kako vam je uspelo, da plača svoje mesečne račune in še vedno dovolj ostane, da dajo na stran za deževne dni? Tukaj je pet preprostih načinov za izgradnjo sklad za varčevanje v sili, ne glede na vaš trenutni dohodek.

1. Razen Prvič, ne kot padlo na pamet

Prvi trik, da prihranki ne počakati in videti, koliko jih “niso pustili več”, na koncu meseca, ampak da ” najprej plačati sami .« V začetku meseca (ali vsakič, ko se plača), pozabijo na določeno količino do svojih prihrankov v sili , preden storite karkoli drugega.

Ko ta denar je varno v svoj varčevalni račun, vam ne bo zamikalo, da bi ga porabili za vse ostale stvari, ki se nagibajo k obrezati gor.

2. Set It in pozabi

Take stvari en korak naprej z avtomatizacijo svoje prihranke za zmanjšanje verjetnosti za človeško napako (ali slabost). Nastavitev samodejnega prenosa iz vašega preverjanje na vaši varčevalni račun na začetku vsakega meseca (ali vsakokrat, ko dobiš plačo), tako da ni nobene možnosti, da boste pozabili, da dajo ta denar na stran ali pa ga uporabljajo za druge stvari.

3. skrivajo svoje nepričakovanih

Upreti pozivam, da bi porabili dodatnega denarja, ki prihaja. Če dobiš ček popusta, vračilo davka ali celo 20 $ na čestitko iz Velike teto Patricijo, takoj robo v skladu sili prihrankov.

Ker nisi računamo na tem denarjem kot del svojega mesečnega proračuna, boste komaj izpustili, in vsak malo nepričakovanih vam bo pomagal priti bližje svojemu cilju prihrankov.

4. Slash Your Budget

Sprostiti dodaten denar za varčevanje ob rdečo oznako na vaš proračun in obrezovanje toliko maščobe, kot je mogoče.

Ali je res treba plačati za tiste 700 kabelske kanale?

Ali je res treba jesti ven 3-krat na teden? Vsak bit lahko drastično od svojega mesečnega proračuna vam daje več denarja, si lahko dal za svojo sklada sili. Uporaba teh budgeting liste, da bi našli načine za varčevanje.

5. Naj bo vaš denar raste

Prepričajte se, da je denar, ki ga varčevanje delajo za vas, ki ga je dala v visoki donos varčevalni račun, denarni trg račun ali CD, kjer lahko raste in vam še več denarja po cesti. Vsak dolar šteje, zato poskrbite, da boste dobili čim večji donos za naložbe.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.