5 yksinkertaisia ​​tapoja tehdä rahaa verkossa

Home » Online Business » 5 yksinkertaisia ​​tapoja tehdä rahaa verkossa

5 Simple Ways to Make Money Online

Koska ihmiset jatkavat taistelua on pysähtynyt maailmantaloudessa, ajatukset usein käännytään tapoja ansaita muutaman ylimääräisen dollarin.

Toki voit tehdä ylitöitä eikä ottaa toinen työ tehostaa kuukausittain bottom line. Kuitenkin tavanomainen ”aika rahaa” kaavassa vain menee niin pitkälle, varsinkin jos se tarkoittaa menettää arvokkaita iltaisin ja viikonloppuisin perheen kanssa.

Internet on enemmän kuin lähde uutisia ja viihdettä juorut. Nykyään kymmeniä miljardeja dollareita on välitetä lukuisia laillista toimintaa. Yhä useammat ihmiset ovat oman yrityksen Internetissä ja tehdä ylimääräistä rahaa verkossa. Jotkut ovat jopa kääntävät verkossa uskaltautuu koko ajan Internet-yritykset.

Täällä me tarkastelemme viisi (5) tapoja ansaita rahaa verkossa, joka ei vaadi paljon aikaa tai leikkaamalla säännöllistä rutiinia. Ajattele näistä vaihtoehdoista täydentävinä tulonlähteitä potentiaalia joissain tapauksissa olla paljon enemmän.

1. Alkaen oman blogi tai E-sivusto

Ensimmäinen tapa on yksi suosituimmista tavoista; alkaa blogi / verkkokauppasivustoa.

Harkita pysyvän läsnäolo verkossa laittamalla oma verkkosivusto. Käytä sitä jakamaan harrastukset, ajatuksia ja tunteita muiden kanssa ja käyttää sivusi tehdä todellisia yhteyksiä ihmisten kanssa. Mekaniikka ovat yksinkertaisia, ja sinun voitava hyötyä verkkomainontaan (esim Google Adwords), affiliate markkinointi ( katso seuraava dia ), ja tilaaja-luetteloita tuottaa tasaista tuloa. On monia tapoja tehdä rahaa blogin.

Tämä on yksi nopeimmista tavoista saada oma pala “virtuaalinen kiinteistö”.

2. Affiliate Marketing

Vaikka sinulla ei ole omia tuotteita tai palveluita myydä,  affiliate markkinointi  antaa sinulle mahdollisuuden ansaita vahvan provisiot läpi sarjan kertaluonteinen myynti. Online kauppiaat tarjoavat sinulle kumppaniksi verkkosivuilla (tai pelkkä affiliate seuranta linkki) ja markkinointitukea – sinun tarvitsee vain edistää yhtiön kanssa linkki sosiaalinen media, hakukoneet tai ehkä mieluiten oman verkkosivuston (katso edellä).

Hienoa affiliate markkinointi on sinun ei tarvitse luoda omia tuotteita, sinun ei tarvitse antaa mitään asiakastukea, ja sinun ei tarvitse luoda oman markkinoinnin materiaaleja.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä on poimia kannattavaa markkinoilla, edistää tuotteiden kumppaniksi ja ansaita provisio milloin myynti tapahtuu. Affiliate markkinointi on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista tehdä rahaa verkossa.

3. Verkkojulkaisut (E-kirjat)

Riippumatta nykyinen toimi ja elämäntapa, on luultavasti kirja sisääsi että huutaa ulos. Amazonin Kindle Direct Publishing (KDP) alustan on antanut tuhansia ihmisiä mahdollisuuden tulla kirjailijoita ja ansaita rahaa. Se voi toimia myös tapa tulla huomatuksi enemmän perustettu ja perinteiset kustantajat.

Ei vain voit myydä kirjoja alustoilla, kuten Amazon.com; mutta voit myös myydä kirjoja suoraan oman sivuston samoin. Näin voit myydä e-kirjoja korkeampia hintoja ja saada kaikki voitot.

Voit myös pakata useita kirjoja suuremmiksi “paketteja” tai käyttää e-kirjoja luoda perustan myydä korkeamman internetistä kursseja tai jopa valmennus ja konsultointipalveluja.

Julkaisemalla kirjoja on hyvä tapa tehdä passiivista tuloa, kasvaa suurempia projekteja, ja perustaa oman viranomainen asiantuntija omalla markkinoilla.

4. Online Surveys

Online tutkimukset ovat yksi helpoimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa. Tuotemerkki yritykset ja markkinatutkimusyritykset etsivät epätoivoisesti ihmisten mielipiteitä tuotteista ja palveluista sekä tarjoavat hyvää korvausta siitä. Riippuen niiden monimutkaisuuden, jokainen kysely voidaan arvoinen viisi, kymmenen tai enemmän dollareita.

On monia hyvämaineiset tutkimus yritykset voivat valita, mutta haluat ehkä rajoittaa itse 3-5 alussa.

Haluat myös välttää avioton yrityksille; sillä tämä kenttä on laaja kanssa huijaus mahdollisuuksia, joka vie paljon aikaa ja maksaa hyvin vähän rahaa.

5. Online Freelancing

If you have specific writing/journalism skills or are adept in various IT/software domains, freelancing may prove to be a lucrative source of secondary income. Increasingly, companies are implementing a content marketing strategy and turning to outside sources for specific assignments, and if you can prove your worth there will be more work available. Even simple skills like data entry may be to your liking, provide you can offer at least 5-10 hours weekly.

All you need is a computer with an Internet connection and the desire to build a respectable clientele. Chances are that these opportunities will allow you to gain valuable experience and skills that will prove valuable in your existing business and professional career.

If you’re already writing ebooks in a particular niche market (see above) then why not make your services available for other companies; as you already have the expertise to take on the niche writing assignments.

Start Your Online Business Today!

Think about it, making money online is surprisingly easy once you set your mind to specific income goals. Ideally, the activities that you choose to engage in are fun, exploit your talents and interests, are worthy of your time, and offer fair compensation.

As the Internet continues to evolve, opportunities to earn supplementary and full-time online income will grow. The very definition of work in an information-based economy is evolving, with traditional full-time jobs disappearing in favor of different arrangements (e.g. self-employment, flexible schedules, changing skill sets, etc.). In this respect, giving it a try can open up new career and business options.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.