6 Έκπληξη τρόποι Λιτότητα σας σας κοστίζει

Home » Budgeting » 6 Έκπληξη τρόποι Λιτότητα σας σας κοστίζει

6 Έκπληξη τρόποι Λιτότητα σας σας κοστίζει

Λιτότητα, από μόνη της, είναι ένα καλό πράγμα. Αλλά όταν λαμβάνονται για την ακραία, λιτότητα μπορεί πραγματικά να αποτύχει, σας κοστίζει περισσότερα χρήματα από ό, τι είστε εξοικονόμηση.

Εδώ είναι 6 μεγάλες τρόπους για να είναι πάρα πολύ από ένα cheapskate πραγματικά να σας βλάψει οικονομικά.

1. Είσαι σπαταλάτε το χρόνο σας

Αν ξοδεύετε ώρες κάθε εβδομάδα ψαλίδισμα κουπόνια, συγκρίνοντας εγκυκλίους κατάστημα και να πηγαίνει από κατάστημα σε κατάστημα στην εμπλοκή ό, τι είναι προς πώληση αυτή την εβδομάδα, ενδέχεται να μην μπορείτε να πάρει μια καλή απόδοση της επένδυσής σας.

Ο χρόνος που ξοδεύετε προσπαθεί να σώσει ένα κλάσμα εδώ και ένα κλάσμα εκεί θα μπορούσε στην πραγματικότητα ήταν καλύτερο να δαπανηθούν για πράγματα όπως εργάζονται περισσότερες ώρες, πουλώντας μερικά από τα ανεπιθύμητα πράγματα σας ή την έναρξη εκείνη την πλευρά των επιχειρήσεων που πάντα μιλούσε για. Βεβαιωθείτε ότι η φορά που επενδύουν είναι πραγματικά αξίζει η πληρωμή που παίρνετε.

2. Δεν είστε Αγοράζοντας Ποιότητα

Μπορεί να είστε σε θέση να αγοράσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ευκαιρίας bin για δίπλα σε τίποτα, αλλά η συμφωνία δεν θα είναι τόσο μεγάλη, όταν φθείρονται σε ένα-δύο μήνες και το μόνο που πρέπει να αγοράσετε ένα άλλο ζευγάρι.

Όταν πρόκειται για πράγματα όπως ρούχα, παπούτσια, μεγάλα ηλεκτρονικά και επισκευές αυτοκινήτων και το σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τόσο καλό κόστος και ένα προϊόν που θα σας διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Μερικές φορές αξίζει να πληρώνουν περισσότερα για την ποιότητα.

3. Είστε πολύ ευαίσθητα σε μια «καλή συμφωνία»

Αν απλά δεν μπορεί να αντισταθεί το δέλεαρ της ευκαιρίας, θα μπορούσατε να ξοδεύουν περισσότερα από όσα χρειάζεται.

Εάν μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη τιμή για κάτι που ήδη σχεδιάζουν για την αγορά, αυτό είναι φανταστικό.

Αλλά δεν αγοράζουν κάτι μόνο και μόνο επειδή φαίνεται σαν «πάρα πολύ καλό από μια συμφωνία για να περάσει επάνω.» Αυτό είναι ακριβώς ό, τι καταστήματα ελπίζουν ότι θα κάνετε.

4. Είσαι Κοπή Corners

Μερικές φορές χρειάζεται να δαπανήσουν χρήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως το να παίρνουν το αυτοκίνητό σας για τακτική προγραμματισμένη συντήρηση και την πρόσληψη ενός επαγγελματία για να κάνει τις επισκευές γύρω από το σπίτι σας δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να το κάνετε σωστά τον εαυτό σας.

Παραμέληση αυτά τα πράγματα, και θα μπορούσατε να το βρείτε επιστρέφουν στο στέκι σας (και σας κοστίσει) στο μέλλον.

5. Δεν είστε είσαι υγιής

Μπορεί να είναι φθηνότερο να φάνε το μεσημεριανό γεύμα από το μενού αξία σε McDonald ‘s, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια έξυπνη επιλογή. Η επένδυση στην υγεία σας μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες (ή περισσότερες) στην ιατρική περίθαλψη κάτω από τη γραμμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είστε θυσιάζει τη διατροφή.

Μπορείτε, επίσης, δεν θέλουν να αμελώ σχετικά με τις ετήσιες εξετάσεις με το γιατρό και τον οδοντίατρό σας, ή μετά από οποιεσδήποτε οδηγίες που σας δίνουν.

6. αισθάνεστε Στερούνται

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι τόσο αυστηρή νιώθεις όπως ποτέ δεν έχετε οποιαδήποτε διασκέδαση, είστε πληγώνει τις σχέσεις σας ή δεν μπορείτε ποτέ να απολαύσετε τα πάντα, τότε χαλαρώστε λίγο.

Η επιτυχής διαχείριση χρημάτων σημαίνει τη χρήση των χρημάτων σας με έναν τρόπο που σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσει τη ζωή που θέλετε. Κάντε κάποια περιθώρια για την απόλαυση ή χάνετε το σήμα.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.