6 Merkit olet valmis Varhaiseläkkeelle

Home » Retirement » 6 Merkit olet valmis Varhaiseläkkeelle

6 Merkit olet valmis Varhaiseläkkeelle

He kysymyksiä lähes kaikki nuoret ja keski-ikäiset työntekijät ovat pyytäneet itseään: pitääkö minun työ ja varhaiseläkkeelle? Mitä tarvitsen? Mistä tiedän että olen valmis?

Jos harkitset eläkkeelle aikaisin, sinun luopuvat paitsi päänsärkyä toimintatapa, mutta myös lisää rahaa ansainnut jotka olisi voinut tehdä eläkkeelle vieläkin mukavampaa. Jos haluat apua, täällä on kuusi merkkejä saatat pystyä varhaiseläkkeelle sen sijaan jatkaa työskentelyä.

6 Merkit olet valmis Varhaiseläkkeelle

1. Your velat maksetaan pois

Jos asuntolaina on maksettu pois ja sinulla ei ole mitään lainoja, luottoja, suuret luottokortilla saldot tai muita velkoja, sinun ei tarvitse pelätä suurten maksujen eläkkeellä. Tämä jättää säästöt ja eläketulo käytettävissä nauttia elämästä töiden jälkeen ja vapaasti käyttää, jos hätätilanteessa, sen sijaan, että se sitoutui maksaa pois suuria seteleitä.

2. säästösi Exceed teidän eläkkeelle tavoitteet

Olet suunnitellut, asettaa tavoitteeksi eläkesäästöille ja nyt investoinnit täyttävät tai ylittävät summan halusitte säästää. Tämä on toinen hyvä merkki voisi jäädä varhaiseläkkeelle. Kuitenkin pitää mielessä, että jos et lähteä töistä useita vuosia ennen kuin suunniteltu, säästöt oltava riittävästi kattamaan nämä ylimääräiset eläkkeelle vuotta. Jos et ole määrittänyt eläkesäästötilit suunnitelman varhaiseläkettä, sinun täytyy laskea pituus teidän säästöjä, mukaan lukien nämä lisävuotta. Myös riippuen iästä, saatat vielä saada sosiaaliturvaan tai Medicare. Säästöt tulee kattaa kulut, kunnes tulet ikärajan.

“Ajattele ‘Rule 25’ Valmistautua olla 25 kertaa arvo vuotuisista kustannuksista “sanoo Max Osbon partneri Osbon Capital Management Bostonissa, Mass.” Miksi 25? Se on käänteinen 4%. Siinä vaiheessa, sinun tarvitsee vain saavuttaa 4% palata vuodessa kattamaan vuosittaiset kulut ikuisesti.”

3. Sinun eläkejärjestelyt ei ole varhaista poistumista Penalty

Kukaan ei tykkää maksaa turhia rangaistuksia, ja varhaiseläkkeelle siirtymisestä menossa korkosijoitusten eivät eroa. Jos eläkesäästötilit kuuluu 457 suunnitelma, joka ei ole ennenaikainen rangaistus, eläkkeelle aikaisin ja vetäytyy suunnitelmasta ei maksa ylimääräistä sakkoihin; mutta huomioimaan – voit silti maksaa tuloveroa nostosi.

Mukana on myös hyvä uutinen wannabe varhaiseläkkeellä kanssa 401 (k) s. Jos jatkaa työskentelyä työnantaja vuoteen että otat 55 (tai sen jälkeen), IRS voit vetäytyä vain, että työnantajan 401 (k) ilman rangaistusta, kun eläkkeelle tai lähteä, kunhan jäädä siihen yhtiö eivätkä rullaa sitä osaksi IRA. Kuitenkin, jos 59 vuotta on ollut vähintään kuusi kuukautta, olet oikeutettu ottamaan rangaistus-vapaa nostot tahansa 401 (k) suunnitelmia. Nämä politiikat yleensä koske muita päteviä eläkejärjestelmiä lisäksi 401 (k), mutta tarkista IRS olla varma sinun on mukana.

“On varovaisuutta, mutta: Jos työntekijä jää eläkkeelle ennen 55-vuotiaana [poikkeuksin edellä] mukaan varhaiseläkkeiden katoaa, ja 10% rangaistus synny noston ennen ikää 59-1 / 2”, sanoo James B. Twining, CFP, perustaja ja toimitusjohtaja rahoitussuunnitelma Inc., Bellingham, Wash.

Kolmas vaihtoehto rangaistus-vapaa eläkejärjestelmään nostoja on perustaa useita oleellisesti yhtä nostot vähintään viiden vuoden ajan tai kunnes kytket 59-1 / 2, kumpi on pidempi. Kuin nostamiseksi 457 suunnitelma, sinulla on vielä maksaa veroja nostosi.

Jos eläkejärjestelyt ovat mitkä tahansa edellä rangaistus vapaa peruuttamista vaihtoehtoja, se on toinen asia kannattaa jättää aikaisin töihin.

4. Terveydenhuollon takuu kattaa

Terveydenhuolto voi olla uskomattoman kalliiksi, ja varhaiseläkkeelle siirtymisestä pitäisi olla suunnitelman paikka kattamiseen terveydenhuollon kustannukset jälkeisinä vuosina eläkkeelle ja ennen eläkekelpoisuuden Medicare-vuotiaana 65. Jos kattavuus puolison suunnitelmaa, tai jos et voi edelleen saada kattavuus entinen työnantaja, tämä on merkki siitä, että varhaiseläke voisi olla mahdollisuus sinulle. Katsomaan kustannuksella ambulanssin kyydissä, verikoe tai kuukausittain, ei-geneeriset reseptilääkkeet saada käsityksen siitä, miten nopeasti terveydelle kustannukset voivat nousta huimasti.

Toinen vaihtoehto varhaiseläkkeelle siirtymisestä on ostaa yksityinen sairausvakuutus. Jos sinulla on Health Savings Account (HSA), voit käyttää verotonta jakaumat maksaa oman out-of-pocket pätevän sairauskulut riippumatta minkä ikäinen olet (mutta jos jätät työsi, et voi jatkossakin jotka osallistuvat HSA). On liian aikaista sanoa, miten sairausvakuutus ja sen kustannukset muuttuvat ja miten edullinen yksityisen terveydenhuollon pian, koska presidentti Trump ja republikaanien kongressin tavoitetta kumoamisesta Edullinen Care Act. Muista, että COBRA saattaa pidentää terveydenhuollon kattavuus lähdettyään työsi, vaikka ilman entisen työnantajamaksut vakuutusturva, saat kulut COBRA voi olla suurempi kuin muut vaihtoehdot.

5. Voit tällä hetkellä Live teidän eläkkeelle budjetti

Eläkeläiset elävät kiinteillä tuloilla kuten eläkkeitä ja / tai eläkejärjestelmään nostoja yleensä pienemmät kuukausimaksut tuloja kuin he tekivät, kun he työskentelivät. Jos olet jo harjoitellut kiinni oman eläketulon talousarviossa vähintään useita kuukausia, saatat olla askeleen lähempänä varhaiseläkettä. Jos et ole kokeillut tätä vielä, saatat olla varten shokki. Testaamiseen varhennettu budjetin saada välittömästi käsityksen siitä, miten vaikeaa elävät korkosijoitusten voi olla.

“Ihmiset eivät pidä muutoksista, ja on vaikea murtaa vanhat tottumukset, kun olemme tottuneet niihin. By ‘tie-kokeilun’ eläkkeelle budjetti, olet lähinnä opetus itse kehittää arkirutiineihin ympärillä mitä on varaa eläkkeellä, “sanoo Mark Hebner, perustaja ja puheenjohtaja Index Fund Advisors, Inc., Irvine, Kalifornia., ja kirjoittaja “indeksirahastoihin: 12-Step elvytysohjelmaan aktiivisille sijoittajille.”

6. Sinulla on uusi suunnitelma tai hanke eläkkeelle

Jättäen aikaisin töihin viettämään pitkiä päiviä ilman mitään tekemistä johtaa onneton varhaiseläkettä, ja se voi myös johtaa lisääntyneeseen menoja (ostos ja syö ulkona käytetään joskus täyttää aikaa). Jolla on määritelty matka-, harrastus tai osa-aikatyön suunnitelma tai jopa ääriviivat päivittäinen rutiini voi auttaa helpottaa varhaiseläkkeelle. Ehkä sinun korvata myynnin tapaamisia viikoittain golf retki tai vapaaehtoistyötä, ja lisätä päivittäin kävelee tai matkoja kuntosalilla. Suunnittele vihdoinkin matkan tai ottaa luokat oppia uutta toimintaa.

Jos voit ajatella realistisesti, ei-työperäinen tapoja hauskasti välitän päivää, varhaiseläke voisi olla sinua varten. Samalla tavalla kuin koeajaa eläkkeelle budjetti, kokeile ottaa viikon tai enemmän pois työstä viettää päivän tapaan kuin eläkkeelle. Jos kyllästyneet pitkiä kävelyretkiä, päivällä tv ja harrastukset viikon kuluessa, tulet varmasti saamaan antsy eläkkeelle.

Bottom Line

Kun se tulee päättää, jos sinun pitäisi jäädä varhaiseläkkeelle, on useita merkkejä tarkkailtavaksi. Being velaton , terveellisen poistotilille jotka tukevat lisävuotta ei toimi on kriittinen. Lisäksi, jos et voi vetäytyä eläkkeelle tilejä ilman rangaistusta, pääset kohtuuhintaisia terveydenhuollon kattavuus kunnes Medicare potkuja ja on suunnitelma nauttia aikaa ei toimi asuessaan eläkkeelle budjetti, et vain voi olla valmis eläkkeelle aikaisin. Paras tapa olla varma, että voit onnistuneesti tehdä siirtyminen puhuu kanssa sijoitusasiantuntijan.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.