6 overraskende måder Din Nøjsomhed koster dig

Home » Budgeting » 6 overraskende måder Din Nøjsomhed koster dig

6 overraskende måder Din Nøjsomhed koster dig

Sparsommelighed, i sig selv, er en god ting. Men når det tages til det ekstreme, kan nøjsomhed faktisk give bagslag, koster dig flere penge, end du gemmer.

Her er 6 store måder bliver for meget af en cheapskate kan faktisk såre dig økonomisk.

1. Du spilder din tid

Hvis du bruger timer hver uge klipning kuponer, sammenligne butik cirkulærer og gå fra butik til butik for at hage hvad der er på salg i denne uge, kan du ikke være at få et godt afkast af din investering.

Den tid du udgifter forsøger at gemme en brøkdel her og en brøkdel der kunne faktisk være bedre brugt på ting som at arbejde flere timer, der sælger nogle af dine uønskede ting eller starte den side virksomhed, du altid har talt om. Sørg for, at tid du investerer er virkelig værd payoff du får.

2. Du er ikke køber Kvalitet

Du kan være i stand til at købe et par røverkøb bin trænere for næsten ingenting, men handlen vil ikke være så stor, når de slides op i et par måneder, og du bare nødt til at købe et andet par.

Når det kommer til ting som tøj, sko, store elektronik og bil og hjem reparationer, skal du sørge for at du får både en god pris og et produkt, der vil vare dig i mange år fremover. Nogle gange er det værd at betale mere for kvalitet.

3. Du er for modtagelig for en ”god handel”

Hvis du bare ikke kan modstå lokke af et røverkøb, kan du bruge mere end du har brug for.

Hvis du kan finde en stor pris på noget, man allerede havde planer om indkøb, der er fantastisk.

Men du behøver ikke købe noget, bare fordi det ser ud som ”for godt af en aftale om at gå op.” Det er præcis, hvad butikkerne håber du vil gøre.

4. Du Skæring Corners

Nogle gange er du nødt til at bruge penge for at spare penge. Dette omfatter ting som at tage din bil til regelmæssigt planlagt vedligeholdelse og leje en professionel til at gøre reparationer i hjemmet, du ikke føler du kan ordentligt gøre dig selv.

Forsømmelse disse ting, og du kan finde det kommer tilbage for at hjemsøge dig (og koste dig) i fremtiden.

5. Du bliver ikke Sund

Det kan være billigere at spise frokost fra menuen værdi på McDonalds, men det betyder ikke, det er et smart valg. Investering i dit helbred kan spare dig hundredvis (eller mere) i lægebehandling ned linjen, så sørg for at du ikke gå på kompromis med ernæring.

Du ønsker heller ikke at spare på de årlige checkups med din læge og tandlæge, eller om efter instrukser, de giver dig.

6. Du føler Berøvet

Hvis dit budget er så streng du føler at du aldrig har nogen sjov, er du såre dine relationer eller du aldrig forkæle dig selv med noget, så løsne lidt op.

Vellykket penge forvaltning betyder at bruge dine penge på en måde, der giver dig mulighed for at føre det liv du ønsker. Lav nogle plads til nydelse eller du mangler mærket.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.