6 presenetljive načine Vaš skromnost Ali vas to stane

Home » Budgeting » 6 presenetljive načine Vaš skromnost Ali vas to stane

6 presenetljive načine Vaš skromnost Ali vas to stane

Skromnost, samo po sebi, je dobra stvar. Toda, ko je treba do skrajnosti, lahko skromnost dejansko prižiganje, stanejo več denarja, kot ste varčevanja.

Tukaj je 6 velikih načinov čemer preveč cheapskate vam lahko dejansko finančno poškodoval.

1. Vi ste zapravljaš svoj čas

Če ste porabili ure vsak teden striženjem kupone, primerjavo shranjevanje okrožnice in gredo iz skladišča za shranjevanje Čvoruga vse, kar je v prodaji ta teden, morda ne boste dobili dober donos na svoje naložbe.

Čas, ki ga porabite poskuša rešiti delček tu in dela tam dejansko lahko bolje porabili za stvari, kot delajo več ur, prodaja nekatere vaše nezaželene stvari ali z začetkom te strani podjetja, ki ga še vedno govoril. Poskrbite, da je čas, da ste vlaganje je res vredno izplačila ste dobili.

2. ne kupujete kakovosti

Morda boste lahko kupili par bargain bin trenerjev za skoraj nič, vendar dogovor ne bo tako velika, ko se obrabijo v nekaj mesecih in boste morali kupiti še en par.

Ko gre za stvari, kot so oblačila, čevlji, glavne elektronike in avtomobilov in notranjih popravila, se prepričajte, da ste dobili tako dobro ceno in izdelek, ki bo trajal več let, da pridejo. Včasih je vredno plačati več za kakovost.

3. Ti si preveč dovzetna za “dober posel”

Če si ne more upreti mamljivo kupčijo, ki jih lahko porabi več, kot bi morali.

Če boste našli veliko ceno za nekaj, kar je bilo že načrtovanje za nakup, to je fantastično.

Ampak ne kupite nekaj, samo zato, ker se zdi, kot “preveč dobro za posel, da bi šli gor.” To je natanko tisto, trgovine so v upanju, da boste storili.

4. si rezanje vogali

Včasih boste morali porabiti denar, da prihranite denar. To vključuje stvari, kot so vzeli avto za redno rednega vzdrževanja in najem strokovno storiti popravila okoli doma vam ne zdi, da lahko pravilno narediti sami.

Zanemarjanje te stvari, in da bi lahko ugotovili, da se vrnemo na vas preganjajo (in stalo) v prihodnosti.

5. si ne zdravi

Morda bi bilo ceneje, da bi jedli kosilo off meniju vrednosti v McDonald’su, vendar to ne pomeni, da je pametna izbira. Vlaganje v zdravje vam lahko prihrani na stotine (ali več) v zdravstveno oskrbo po vrsti, zato poskrbite, da vam ne žrtvovati prehrane.

Prav tako ne želijo škrt na letnih zdravniškimi pregledi z zdravnikom in zobozdravnikom, ali na podlagi kakršnih koli navodil so ti dajejo.

6. Si Feel Prikrajšani

Če je vaš proračun je tako stroga, se počutite, kot da nikoli ni imela nobenega uspeha, ki jih boli vaše odnose ali pa ne privoščite karkoli, potem sprosti se malo.

Uspešno upravljanje denarja pomeni uporabo svoj denar na način, ki vam omogoča, da vodi življenje, ki ga želite. Naredite nekaj prostora za uživanje ali ste manjka znamko.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.