8 dolog, főiskolát végzettek kell tudni Credit

Home » Credit and Debt » 8 dolog, főiskolát végzettek kell tudni Credit

 8 dolog, főiskolát végzettek kell tudni Credit

Miután megszerezte a hiteleket meg kell keresni a főiskolai diplomával, egy újfajta hitel fontossá válik. Ez a fajta hitel hatással lesz Önre az életed végéig; ez befolyásolni fogja a képességét, hogy egyes termékek és szolgáltatások előtt fizet nekik azzal az elvárással, hogy akkor a kifizetést a jövőben.

Lehet, hogy már van némi tapasztalata hitel, különösen akkor, ha már volt mobiltelefon, vagy közüzemi számlák, vagy bankkártyával.

De, mint te építeni egy életet anélkül, hogy a szülők és a távol az egyetemi campus, az épület és védi a hitel válik sokkal fontosabb.

1. Ha még nem hozott létre hitel történelem, talán nehezen bérelni egy lakást, vesz egy házat vagy autót, vagy még kap egy hitelkártyát . A 22-es csapdája a hitel, hogy meg kell hitelt kap hitelt, de akkor nem kap hitelt, ha nincs hitel. Egy jó munkát, magasabb előleg, vagy hajlandó cosigners segítségével előremozdítja életét, és kezdődik az épület egy megbízható adós.

2. Diákhitel kifizetések indul hat hónapban a legtöbb típusú diákhitelt . Ha nem indul el fizet – vagy kiegyenlítése érdekében – a hitel nem fog fájni. Kapsz egy türelmi időszakot, miután végzett munkát találni, és kap előtt létrehozott a diákhitel fizetési rúg. Győződjön meg róla, hogy a hitelezők a helyes címet, így a nyilatkozatok elérni.

Próbáld ki, hogy egy ötlet, amit a kifizetések előtt lesz meg kell kezdeni, hogy őket, így nem fogott ki őr a fizetési összeget. Beszéljen a hitelező mintegy visszafizetési lehetőséget, hogy illeszkedjen a bevételek és ráfordítások.

3. Nyitva túl sok hitelkártyák egyszerre kockázatos , ragaszkodni csak egy vagy két, amíg megszokja az új munkát, és az új megélhetési költségek.

Jóváhagyja az első hitelkártya lehet üdítő, de nem kap rabja az érzést. Hitelkártya jön a kockázata az adósság. Ha csak most kezdődik el, mint egy fiatal felnőtt a világban, akkor nem kell hozzá hitelkártya bajok a listát azokról a dolgokról, hogy foglalkozni.

4. Fizetési határidők (általában) a nonnegotiable és hiányzik a kellő időpontban árthat a hitel pontszámot . A professzorok lehetnek néha engedi be a lapokat egy-két nap végén anélkül, hogy Önnek a büntetés, hanem a hitelezők nem olyan kegyes. Meg lehet változtatni bizonyos fizetési határidők jobb abban a hónapban, de nem a fizetés elkerülését taktika. Megszokja a kifizető a számlák időben, mert hiányzik nekik jön drága szankciókat.

5. férhetnek hozzá a szabad hitel-jelentés egyszer egy évben . Rendelje meg évente nyomon követni, hogy mi folyik a hitel életben. A hitel-jelentés tartalmazza a lista az összes hitelszámla. Ez az, amit a hitelezők, a hitelezők és más vállalkozások használják annak eldöntésére, hogy jóváhagyja-e az alkalmazásokat. Látogasson annualcreditreport.com, hogy hozzáférjenek a hitel-jelentés mind a három fő hitelnyilvántartók évente. Tekintse át a hitel-jelentés, hogy ellenőrizze, hogy a tájékoztatást az pontos és teljes.

Vitatja a hibákat a hitel iroda, hogy őket távolítani.

6. Bills szobatársa nem fizet árthat a hitel pontszámot – a számot, amely méri a hitel történelem. Ha él a szobatársam, hogy vigyázzon, hogy minden kiadó és minden egyéb számlákat, hogy a neved őket fizetik időben minden hónapban. A vállalatok nem érdekel, hogy te és a szobatársa egy verbális (vagy akár írásbeli) megállapodás szét a számlát. Ők törődnek szerzés fizetett időben bárki neve a számlán.

7. Elhelyezés a hitel a sorban valaki nem okos . Ha már van jó hitel, kétszer is meggondolják együttes aláírásával egy barát, rokon, vagy egy romantikus partner. Ha aláírását is valaki, akkor lényegében ígéretes, hogy kifizetés minden hónapban akkor is, ha ez azt jelenti, hogy azok. Amikor a másik személy hiányzik kifizetések, az hatással van a hitel is.

Nemfizetéséről is pusztítanak a hitel, ami megnehezíti, hogy mikor kell hitelt felvenni magad. Tartsa ezt szem előtt is, ha már kérték a szülő vagy barátja aláírását is veled valamit.

8. Minden, amit most befolyásolja a hitel az elkövetkező években . Bölcs döntéseket, és akkor meg kell jutalmazni a jó hitel pontszámot. Hasonlóképpen, a rossz döntések és a hitel hibákat eredményez a rossz hitel pontszámot. Negatív információkat marad a hitel-hét éve. Ha egy hitel hibát 22 évesen, akkor marad a hitel-jelentés éves korig 29. Ha azt szeretnénk, hogy a jelzálog, vagy vesz egy új autót, a hibákat készült évvel ezelőtt is hatással van. Szerencsére nincs korlátozva, hogy mennyi az idő, hogy a pozitív információ marad a hitel-jelentés. Cél, hogy a hitel tiszta, így nem fog futni a problémát az úton.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.