8 Nevarnosti kreditnih kartic in kako jih lahko izognete

Home » Uncategorized » 8 Nevarnosti kreditnih kartic in kako jih lahko izognete

8 Nevarnosti kreditnih kartic in kako jih lahko izognete

Kreditne kartice so potencialno nevarni, še posebej za nove uporabnike kreditnih kartic, ki lahko očara zapeljivost, kar se zdi kot “zastonj” denarja. Tudi nekateri izkušeni uporabniki kreditnih kartic še vedno sodijo v pasti kreditnih kartic. Če razmišljate o pridobivanje kreditno kartico – ali se spraševala, ali naj se spusti vaše kreditne kartice – razumevanje nevarnosti, ki prihajajo skupaj s kreditnimi karticami lahko pomaga gojiti boljše kreditne kartice navade.

Tudi vedeti, da je način uporabe kreditnih kartic odgovorno in se izogniti pastem, ki so tako mnogi potrošniki padle v.

Skušnjavi, da bi preveč sredstev

Študije kažejo, da potrošniki porabili več, ko oni plačujejo s kreditnimi karticami kot pri plačilu z gotovino. V eni študiji , so bili udeleženci pripravljeni porabiti toliko, kot dvakratni znesek pri uporabi kreditnih kartic v primerjavi z uporabo gotovine. To je enostavno in priročno, da bi porabili denar, s kreditno kartico, in ne čutijo “bolečine” gotovine zapustili svojo denarnico. To morda pojasnjuje znesek zadolženosti kreditno kartico.

Kako se mu izogniti: Nastavite osebno omejitev porabe s kreditno kartico, tudi če je pod kreditno linijo, ki temelji na tem, koliko si lahko privoščite za plačilo s kreditno kartico, vsak mesec. Bodite previdni, da ne boste prekoračitev živeti način življenja res ne morejo privoščiti ali očarati ljudi s plastiko.

Obresti otežuje Pay off Balance

Plačevanje stanja kreditne kartice v celoti vsak mesec vam omogoča, da se izogne ​​plačilu nobenega interesa sploh.

Toda le 29% imetnikov kartic plačati svoje ravnotežje v celoti vsak mesec, glede na statistične podatke od junija Credit Card Market Monitor ameriška Bankers Association strani. Če ne plačuje vaše stanje v celoti, nato pa del vsakega plačila, gre proti obresti povečujejo količino časa, ki je potreben, da bi poplačala vaše stanje.

Kako se mu izogniti: Plačajte ravnotežje v celoti, da bi se izognili plačilu nobenega interesa za nakupe. Če ne more plačati v celoti, lahko se polnjenje več kot si lahko privoščite za plačilo, ampak plača toliko, kot si lahko vsak mesec, dokler ste jih prinesel ravnotežje na nič.

Nevarnost Getting Into Dolg

Vsak čas si sposoditi denar si ustvarja dolg. Več si sposodim, brez poplačila, globlje greš v dolgove. Dolg vodi nešteto drugih težav in ne vse od njih finančno. Dolg lahko privede do stresa, depresije, drugih zdravstvenih vprašanjih, in v nekaterih resnih primerih, celo samomor.

Ko ste v dolgovih, dosegla svoje druge finančne cilje, je veliko težje. Poraba denarja za dolga vas zapusti z manj denarja za druge prednostne naloge, kot so varčevanje za upokojitev ali poletne počitnice. Morda boste morali odložiti svoje izobraževalne cilje ali se počutijo ujete v službo, vam ni všeč, ker boste morali plačati račune.

Kako se mu izogniti: Prepoznajte znake, da ste na čelu za kreditne kartice dolga, še posebej ne bi mogli plačati ravnotežje v celoti vsak mesec. Stop uporabo kreditnih kartic in se osredotočiti na živijo v vaši poti, da ne bi dobili čez glavo.

Nevarnost uničuje vaše kreditne ocene

Kreditne kartice imajo velik vpliv na vašo kreditno točkovanje.

Uporabite svojo kreditno kartico pametno, in ste na poti do velikega kreditno točkovanje. Ampak, če se zmotite – kot pogrešajo plačila za 30 dni ali več – vaši kreditni rezultat bo hit. Bolj ko nered, bolj bo vaš kreditna ocena padla.

Kako se mu izogniti:  Najboljši način za izgradnjo in zaščito vaše kreditne rezultat je, da plačilo s kreditno kartico na čas, da vaše stanje pod 30% kreditno linijo, in zmanjšanje vlog o kreditni kartici, ki ste jih naredili.

Minimalne Plačila ustvariti lažen občutek varnosti

Izdajatelj kreditne kartice zahteva le, da bi majhno plačilo vsak mesec, da bi se izognili pozno pristojbine in obdržati vaš račun v dobrem stanju. Na žalost, poleg česar ni plačila sploh minimalna plačila najslabši način, da bi poplačala vaše stanje. Boste porabili več časa plačuje svoje ravnotežje in plačati več obresti, če bi le minimalno plačilo.

Kako se mu izogniti:  Plačevanje ravnotežje v celoti, je idealno, če pa ne more plačati off celoten znesek, plačati več, kot je minimum, da se znebite vaše stanje prej in zmanjša znesek obresti ste na splošno plačati.

Nejasne Pogoji Credit Card

Medtem ko so pogoji za kreditne kartice postalo veliko jasnejša zahvaljujoč zakona kreditno kartico leta 2009, pa je še vedno veliko zmede s ponudbo kreditnih kartic. En kreditna kartica ima lahko več različnih obrestnih mer in vedo, katere stopnja se uporablja lahko zavajajoče. Nerazumevanje svoje pogoje kreditno kartico ima lahko resne posledice – kot so povečane pristojbine ali obrestne mere ali poškodbe vašega kredita.

Kako se mu izogniti:  Razumeti različne vrste bilanc se lahko izvajajo na vaši kreditni kartici, in obrestno mero, ki velja za vsakega. Preberite skozi nagrad program, da se naučijo, kaj kupuje zaslužijo nagrade. Pišite vaše kreditne kartice storitve za stranke z vprašanji o vaši kreditni kartici.

Težje Sledi Poraba, posebej prek več kreditne kartice

Sledenje porabe je temelj zdravega finančnega življenja, vendar dodal, kreditne kartice za vaše običajnih metod porabe lahko bi bilo bolj težko držati korak z vsemi porabo. To še posebej velja, če ste z uporabo vaše kreditne kartice skupaj z gotovino in breme, in če uporabljate več kreditnih kartic. To je eden od razlogov, kreditnih kartic, da je tako enostavno preveč sredstev.

Kako se mu izogniti:  Uporaba več kart pomeni, da morate pogledati v različnih krajih, ko ste sledenje vaše stroške. Lahko ga ročno sledenje v porabe reviji ali preglednico ali uporabo osebnih financ programske opreme, kot kovnica ali Quicken, da bi spremljali vaše porabe.

Kreditne kartice prihajajo z Nevarnost goljufijam Credit Card

Do neke mere, vsi s kreditno kartico, je v nevarnosti, da je žrtev prevare s kreditnimi karticami. Vaša kreditna kartica sama lahko ukradejo, ali tat lahko ukradel vaše podatke o kreditni kartici od družbe, ki ste jih kupovali. Na srečo, vaše odgovornosti za goljufive nakupe s kreditno kartico je omejena, vendar boste morali hitro poročati teh stroškov.

Kako se mu izogniti:  Monitor kreditno kartico pogosto in takoj poroča manjkajočo kreditno kartico ali sumljivih stroške.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.