9 Factori care afectează Când te retragi

Home » Retirement » 9 Factori care afectează Când te retragi

9 Factori care afectează Când te retragi

O generație în urmă, majoritatea americanilor ar putea conta pe a fi în măsură să se retragă din dreapta în jurul valorii de 65 de ani, dar această certitudine tradițională devine rapid un lucru al trecutului. Tehnologia modernă și de îngrijire medicală ne-au dat alegeri pe care părinții noștri nu au avut niciodată; femeile pot acum suporta în condiții de siguranță pentru copii la sfârșitul anului treizeci de ani, mulți angajați sunt suficient de sănătoși să continue să lucreze în saptezeci lor și de muncă de la domiciliu de locuri de muncă devin din ce în ce mai obișnuit. Dar alegerile personale sunt în continuare cel mai important factor în ecuația de pensionare. Există mai multe decizii de viață majore, care pot avea un impact substanțial asupra atunci puteți planifica să renunțe la lucru.

 1. Când ai copii Acest lucru poate fi unul dintre cei mai mari factori care afectează de pensionare, în special pentru cei cu venituri mai mici. Părinții care se află cu un nou membru al familiei atunci când sunt la sau aproape de varsta mijlocie poate avea să continue să lucreze pentru încă 20-25 de ani să- și taie înapoi economiile lor de pensionare pentru un timp mai îndelungat pentru a acoperi cheltuielile de învățământ superior pentru cel mic.
  In schimb, cei care termina cu copii în 20 de ani se pot aștepta să termine plata pentru cheltuielile de colegiu în funcție de vârstă mijlocie, lăsându – i restul carierei lor să se pregătească pentru pensionare. Acest lucru se poate traduce într – o mare diferență în suma de bani care se acumulează.
 2. Cati copii Ai Costul de a crește un copil în lumea de astăzi poate depăși cu ușurință 100.000 $ – și că nici măcar nu poate acoperi finanțarea colegiu. Părinții care decid să aibă familii mari se pot aștepta de multe ori să plătească de două ori mai mult în acoperirea cheltuielilor ca familiile cu doar unul sau doi copii. Mai mult decât atât, părinții cu mulți copii pot avea , de asemenea , una sau mai multe dintre ele mai târziu în viață, plasându – le astfel în categoria anterioară. Acest lucru reduce cantitatea de bani disponibilă pentru economiile de pensii și poate întârzia pensionare de mai mulți ani.
 3. Când a începe Salvarea Această greșeală toate-prea-comune poate costa sute de mii de dolari în economiile de pensii de-a lungul anilor. Dacă nu începe de economisire pentru pensionare până la vârsta de 45 de ani , atunci investițiile au 20 de ani mai puțini decât să crească pentru cineva care a început de economisire chiar din colegiu.
  Cei care sunt capabili să maxim din economiile lor de pensionare din momentul în care doctoranzii pot acumula un ou cuib respectabil de 50 de ani un câștig în vârstă de 25 de ani , 60.000 $ pe an , care șosete cu fidelitate distanță de 5.000 $ pe an , într – un IRA Roth și face maximul contribuţia la compania 401 (k) planul său se poate aștepta să aibă un total de $ 50 în funcție de vârstă de 375.000 de , presupunând o rată anuală de creștere de 7%. Acest lucru este mai mult decât ceea ce mulți lucrători care se pensionează la vârsta de 70 trebuie să se bazeze pe. Eliminarea pensiilor corporative face ca această problemă și mai critică.
 4. Nivelul de pregătire școlară generală O generație în urmă, studenții care au obținut o diplomă de colegiu a avut o asigurare rezonabilă de a câștiga un trai bun de la acest grad. Cu toate acestea, o diplomă de licență acum , probabil , poartă aproximativ aceeași greutate pe care o diplomă de liceu efectuate în zilele apuse. Un grad de master sau doctorat este acum necesară pentru multe locuri de muncă cu salarii mai mari, în special cele din lumea afacerilor sau academice. Cei care nu aleg să obțină orice tip de învățământ universitar sau profesional superior pot găsi ei înșiși câștigând salariul minim pentru o mare parte din viața lor.
 5. Nivelul dvs. Educația financiară Cei care lucrează la companii care încurajează angajații să salveze pentru pensionări lor și să ofere materiale educaționale substanțiale în acest scop sunt mult mai probabil statistic pentru a salva pensionări lor decât cei care nu o fac. Cei care angajeaza consilieri de investiții sau de planificatorii financiare pentru a le ajuta să gestioneze banii lor sunt , de asemenea , mult mai probabil să economisească pentru pensie ca urmare a recomandării profesionale.
 6. Obiceiurile de cheltuieli Cei care petrec părți substanțiale din veniturile lor pe articole importante , cum ar fi RVs, bărci, case de vacanță și altele asemenea se pot aștepta în mod evident , să se pensioneze mai târziu decât cei care au pâlnie banii în economiile lor de pensionare în loc. Cheltuitori economi care caută chilipiruri pot salva mii de dolari în fiecare an, de dolari , care pot fi puse în IRA sau planurile de pensii ale companiei. Proprietarii de case care pot găsi o modalitate de a plăti ipotecile lor timpurie poate scurta , de asemenea , mandatul lor de angajare.
 7. Vârsta dumneavoastră Statisticile de la Biroul Muncii citează că cei care s- au născut între 1946 și 1954 sunt cel mai probabil să dețină un anumit tip de cont de retragere amânat-fiscală, în timp ce cei născuți între 1928 și 1945 au cele mai active de pensionare. Previzibil, de asemenea , studiul arata ca categorii de vârstă progresiv mai mici au active de pensionare proporțional mai puține, cu Generația Y având cel mai puțin.
 8. Funcția dvs. Acest lucru poate uneori suprascrie practic toți ceilalți factori atunci când vine vorba de pregătire pentru limită de vârstă. Medicii, avocați și alți profesioniști cu venituri ridicate pot fi în măsură să șosetă departe 20-30K $ pe an , în ultimii ani de viață, în special în cazul în care se stabilesc în propriile lor practici. Lucrătorii cu venituri mici trebuie să depindă mult mai mult pe un plan de economii de pornire mai devreme, pentru a permite ca activele lor să crească.
 9. Psihologie și Fundalul Dacă părinții tăi insuflat cu obiceiuri cumpătate în tine ca un copil, atunci va fi , probabil , mult mai probabil să economisească pentru pensie ca un adult. Cei care înțeleg valoarea de economisire sunt mult mai susceptibile de a șosetă departe de bani într – un IRA decât cei care au crescut în sărăcie și nu au nici un concept de economii sau de gestionare a banilor.

Linia de fund

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile care pot afecta cât de repede te retragi. Cantitatea de risc pe care o alegeți să luați în planurile tale de pensionare vor juca un rol major în rentabilitatea capitalului în timp. Cei care sunt dispuși să lucreze un al doilea loc de muncă chiar și pentru un timp poate sprijini, de asemenea, economiile lor de pensionare în mod semnificativ în cazul în care sunt dispuși să aloce veniturile din această sursă de venit în economiile lor. Pentru mai multe informații despre modul în care alegerile pe care le face pot afecta pensie, consultați un consilier financiar.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.