9 Financial Skills du bør har lært i videregående skole

Home » Finance » 9 Financial Skills du bør har lært i videregående skole

9 Financial Skills du bør har lært i videregående skole

Det er en bevegelse som arbeider med undervisning grunnleggende personlig økonomi til high school student før de oppgraderer. Mange studenter utdannet uten å lære hvordan å håndtere det grunnleggende eller uten solide finansielle ferdigheter. Den triste sannheten er at mange foreldre ikke snakker om dem, enten fordi de enten er flau av sin nåværende situasjon, eller de ikke vet nok om økonomi til å lære den til noen andre.

Her er ni ting hver high school student bør vite om økonomi før eksamen.

Hvordan balansere en sjekkhefte

Det kan virke bakover for å balansere en sjekkhefte, spesielt med programvare som er tilgjengelig for å hjelpe deg, men det er en viktig ferdighet. Du kan ikke bare stole på balansen at minibank eller bank gir deg og lære hvordan du gjør dette vil gjøre det enklere å håndtere penger i fremtiden. Alle bør balansere sin konto til deres uttalelse hver måned.

Hvordan sette opp et budsjett

Et budsjett er nøkkelen til å lykkes økonomisk. Hvis du ikke vet hvor mye du har med hver måned og hvor mye du bruker, er du kommer til å ende opp i rødt. Lære å sette opp et realistisk budsjett og å planlegge for fremtiden er avgjørende for å lykkes senere i livet.

Hvordan betale for College

De fleste elevene anta at måten å betale for college er ved hjelp av studielån. Det finnes alternativer tilgjengelig, inkludert økonomisk støtte, stipender (selv om du ikke får perfekte karakterer), og arbeidsmuligheter.

Gjeld Free U bør være en obligatorisk lesing oppdrag for alle high school senior.

Matlaging, innkjøp av mat og andre livsferdigheter

Selv om disse tingene ikke kan virke relatert til økonomi, grunnleggende matlaging og andre ferdigheter kan spare deg for mye penger. Det er viktig å sørge for at du har grunnleggende ferdigheter som kan hjelpe deg med å finne de beste prisene og planlegge praktiske menyer for å komme deg gjennom college.

Andre ferdigheter som gjør det klesvask, stopping klær og andre grunnleggende ferdigheter kan hjelpe deg å gjøre dine klær og andre elementer vare lenger og spare penger.

grunn~~POS=TRUNC Investering

En grunnleggende investere klasse kan gjøre en stor forskjell i hvordan du håndterer pengene dine på skolen og etter at du oppgraderer. Investering kan være skremmende hvis du ikke har en grunnleggende forståelse av hvordan aksjemarkedet fungerer og hvordan du skal velge grunnleggende aksjer. Det finnes programmer tilgjengelig for high school-elever som tillater dem å velge investeringer og se dem vokse over tid.

Long Term Planning

Forstå behovet for en langsiktig plan for pengene er viktig hvis du ønsker å være vellykket økonomisk. Hvis du forstår hvordan du setter finansielle mål og bryte dem ned for å jobbe med dem når du er i videregående skole, er du godt på vei til å lykkes senere i livet.

Hvordan bygge din kreditt

Det er også viktig å arbeide for å bygge din kreditt score, slik at du kan kvalifisere for en god boliglån når tiden er riktig. Lære å håndtere betalinger, for å holde gjeld lav og å alltid betale i tide. Administrere kreditt fra den tiden du oppgraderer vil gjøre det lettere å gjennomføre langsiktig plan.

Hvordan håndtere kredittkort

Kredittkort er tragisk for mange studenter og andre unge voksne.

Mange ser på dem som ekstra penger i stedet for som et verktøy. Kredittkort kan være bra eller dårlig, avhengig av hvordan du bruker dem. Det er viktig å ta dem av i full hver måned, og for å håndtere kreditt score nøye.

Hvordan leie en leilighet og betale Utilities

Mange studenter starter ut i studenthjemmet, som betyr at de ikke trenger å bekymre deg for dette det første året. Men studenthjem er ofte dyrere enn å leve utenfor campus, og så er det viktig å forstå hvordan de skal håndtere leie en leilighet og dele regninger med romkamerater. Gjøre feil her, og setter bare navnet på leieavtalen kan rote opp kreditten når en samboer går inn i en grov lapp. Det er viktig å vite hvordan du kan beskytte deg selv mens du holder ting rettferdig.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.