9 moduri de a genera venituri de pensionare

Home » Retirement » 9 moduri de a genera venituri de pensionare

9 moduri de a genera venituri de pensionare

1. Certificatele de depozit și alte investiții sigure

Un CD este un certificat de depozit emis de către o bancă. Acestea sunt, de obicei, FDIC asigurate și mai mult termenul de CD, cea mai mare rata dobânzii veți primi.

Pro: Principal este sigur.

Contra: Această strategie va genera un venit mic curent. Venitul variază în funcție de ratele dobânzilor ca CD – uri matur și sunt reînnoite. Venitul nu poate ține pasul cu inflația. În funcție de ratele dobânzii, aceasta poate necesita o cantitate mare de capital pentru a genera valoarea venitului din pensie care aveți nevoie. Interesul de CD – uri este de 100 la sută impozabile decât dacă dețineți CD – ul în interiorul unui IRA sau IRA Roth.

Când vine vorba de alegerea între alternative de investiții mai sigure ia timp pentru a afla modul în care acestea ar putea fi utilizate pentru o parte a portofoliului, mai degrabă decât pentru toate portofoliul dumneavoastră. În acest fel, ai putea folosi alte părți pentru a investi în lucruri care sunt mai susceptibile de a furniza cantitati mai mari venituri.

2. Obligațiuni Laddered

O legătură, cum ar fi un CD, are o dată de scadență. Puteți cumpăra obligațiuni (sau CD-uri), în prezent, astfel încât să se maturizeze în diferite momente viitoare, atunci când sunteți cel mai probabil nevoie de venituri. Există mai multe tipuri de obligațiuni, astfel încât să puteți alege guvernul în condiții de siguranță, obligațiuni emise sau obligațiuni corporative cu randament ridicat emise.

Pro:  Obligatiunile sunt susceptibile de a oferi mai multe venituri decât un CD sau o altă opțiune de super -în condiții de siguranță. Puteți potrivi scadențe de obligațiuni cu nevoi de flux de numerar. Dacă sunteți la o rată de impozitare de mare puteți utiliza obligațiuni municipale , care sunt susceptibile de a livra venit neimpozabil pentru tine.

Contra: venitul nu poate ține pasul cu inflația. În funcție de ratele dobânzii, aceasta poate necesita o cantitate mare de capital pentru a genera valoarea venitului din pensie care aveți nevoie.

Construirea unui portofoliu de obligațiuni poate fi dificil să faci pe tine proprii, deci, este important să se înțeleagă modul în care să investească într-o scară de obligațiuni înainte de a cumpăra obligațiuni în mod aleatoriu.

3. Stoc dividende Venituri

Unele stocuri (numite Artistocrats dividende) au o istorie de creștere a dividendelor în fiecare an, iar unele dividende de capital fonduri mutuale vă permit să investească într-un grup de aceste stocuri dintr-o dată.

Pro: punct de vedere istoric, de capital va crește, iar companiile crește treptat dividende, oferind un mijloc pentru venitul dumneavoastră să crească cu inflația. În plus, multe companii plăti dividende calificate care sunt impozitate la o rată mai mică decât veniturile din dobânzi.

Contra: Principal fluctuează în valoare cu mișcări ale pieței. Companiile pot reduce sau elimina dividende în vremuri grele.

Se plătește pentru a înțelege modul în care randamentul dividendului pe un stoc de lucrări înainte de a pleca în căutarea de randament.

4. Investiții de mare capacitate

Unele investiții plătească randamente super-mijlocii; aceasta poate fi sub forma unor programe de creditare privat, fonduri închise, sau parteneriate limitate-Master. Fiți prudent-adesea randamente mai mari vin cu riscuri mai mari.

Pro: cantitate mare parte din venitul generat inițial.

Contra: Principal va fluctua în valoare. Investiții cu randament mare poate reduce sau elimina distribuțiile lor în vremuri grele. Investiții mai mari de randament sunt de obicei mai riscante decât alternativele cu randamente mai mici.

investiții cu randament ridicat poate fi foarte riscant. Uneori riscul suplimentar pune mai multe venituri în contul tău.

5. Retrageri sistematice de la un portofoliu echilibrat

Un portofoliu echilibrat deține ambele acțiuni și obligațiuni (de obicei sub forma de fonduri mutuale). retrageri sistematice oferă o metodă automată de a vinde o cantitate proporțională a ceea ce este într-un cont în fiecare an, astfel încât să puteți retrage din contul pentru a satisface nevoile dvs. de venit de pensionare.

Pro: Dacă dreptul de făcut, această abordare este de natură să genereze o cantitate rezonabilă de venit pe viață ajustat la inflație. Porțiunea stoc prevede o creștere pe termen lung; porțiunea de legătură adaugă stabilitate.

Contra: Principal va fluctua în valoare și trebuie să fie în măsură să stai cu strategia în timpul ori în jos. În plus, pot exista ani în cazul în care va fi nevoie pentru a reduce retragerile.

O abordare de portofoliu echilibrat este relativ ușor de urmat și este suficient de flexibil pentru a rezista la volatilitatea pieței. Studiu regulile rata de retragere pe care veți dori să utilizați pentru a da această abordare cea mai mare probabilitatea de succes.

6. anuități imediate

Societățile de asigurare emite contracte numite anuități. Cu o rentă în schimbul unui depozit de sume forfetare primite de venit pentru viață.

Pro: venituri chiar viață garantată dacă vii ultimii 100.

Contra: venituri nu va ține pasul cu inflația cazul în care cumpărați o inflație ajustată rentă (care va avea o plată inițială mult mai mic). Dacă doriți ca cea mai mare plată veți avea acces la principal, și nici nu va trece nici principalul rămas de-a lungul moștenitorilor.

anuități imediate poate fi o modalitate buna de a asigura viata lunga a fluxului de numerar, dacă aveți nevoie de cea mai mare plată posibil din principalul dvs. curent. Aflați intrarile si iesirile anuități imediate înainte de a cumpăra.

7. venit pentru viață model

Această abordare utilizează ceva numit segmentare timp pentru a se potrivi investițiile cu punctul în timp, acestea vor fi necesare. Acesta oferă un proces logic pentru cât de mult pentru a pune în investiții sigure și cât de mult pentru a pune în investiții orientate spre creștere.

Pro: ușor de înțeles și are potențialul de a furniza rezultate foarte bune.

Contra: În forma sa cea mai pură, această strategie presupune asumarea riscului de investiții, dar ar putea fi modificat , astfel încât să – ar folosi produse de venit garantat.

M-am specializat în venituri din pensii și această abordare este abordarea mea preferată pentru furnizarea de pensii venit-am folosi acest tip de model, dar completați piesele cu o scară de obligațiuni și fonduri de indicele de creștere. Piesele pot fi completate cu alte opțiuni, cum ar fi CD-uri, fonduri de index, anuități, etc. Vezi venitul pentru strategia de viață pentru un link la un film unde poti afla mai multe.

8. anuitate variabilă cu o caracteristică de venit garantat

O anuitate variabilă este un contract emis de o societate de asigurare, dar în interiorul anuitate care vă permit să alegeți un portofoliu de investiții bazate pe piață. Ceea ce compania de asigurări oferă este un călăreț beneficiu venit pe viață, care asigură în cazul în care investițiile nu funcționează bine veți avea în continuare venituri din pensii.

Pro: venit garantat pe viață , care ar putea ține pasul cu inflația în cazul în care piața crește. Principal rămâne disponibil pentru a trece de-a lungul mostenitorilor.

Contra: Poate avea taxe mai mari decât alte opțiuni și taxele în unele produse pot fi atât de mare încât ești obligat să se bazeze pe garanțiile deoarece investițiile sunt puțin probabil să fie în măsură să câștige suficient pentru a depăși costurile.

Voi fi sincer, aceasta este strategia mea cel preferat venituri din pensii. Ele sunt de asigurare cu aceste produse sunt asigurarea viitorul tău venit și care este adesea costisitoare. Cu toate acestea, atunci când este utilizat pentru o parte din fondurile tale, iar atunci când taxele sunt luate in, aceste produse deținute de un IRA se poate încadra într-un plan de venituri din pensii.

Planul de alocare 9. Holistic de pensionare Asset

Când te uiți la toate opțiunile disponibile, cele mai multe ori cea mai bună opțiune este un plan care folosește multe dintre opțiunile discutate. Scopul unui plan holistic de alocare a activelor de pensionare nu este de a maximiza rentabilitatea este de a maximiza veniturile pe viață. Acesta este un alt scop decât cel tradițional de alocare a activelor de investiții mantra maximizarea rentabilității pe unitatea de risc.

Pro: O combinație de mai multe idei de venit de pensionare numit în acest slide show – este de multe ori ceea ce este necesar pentru a crea fluxul de venit ideal pentru nevoile dumneavoastra.

Contra: ia o mulțime de lucru pentru a pune împreună chiar, dar orele de planificare poate fi merita efortul de luni de zile și ani pentru a veni!

Dacă sunteți aproape de pensionare, cel mai important lucru pe care ar trebui să știți este că investițiile de pensionare trebuie să fie făcut în mod diferit. Ai nevoie de venit pentru viață, nu un sfat stoc fierbinte.

Până acum, ar trebui să fie gata de a utiliza aceste tehnici într-un mod coordonat. Și întotdeauna amintiți-planificare nu este un one-size-fits-all abordare. circumstanțele unice și abilități trebuie să fie luate în considerare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.