9 Ways-hoz Létrehoz nyugdíjbevételek

Home » Retirement » 9 Ways-hoz Létrehoz nyugdíjbevételek

9 Ways-hoz Létrehoz nyugdíjbevételek

1. letéti és egyéb Safe Investments

A CD egy letéti igazolás bank által kibocsátott. Ezek általában FDIC biztosított és a hosszabb ideje a CD, annál magasabb a kamat fog kapni.

Előnyök: Principal biztonságos.

Hátrányok: Ez a stratégia generál kis folyó jövedelem. Jövedelem változik kamatlábak CD érett és megújulnak. Jövedelme nem tud lépést tartani az inflációt. Attól függően, hogy a kamatlábak, előírhatja, hogy a nagy mennyiségű tőkét generálni összegét nyugdíjjövedelmüket amire szüksége van. Érdeklődjön a CD-ről 100 százalék adóköteles, kivéve, ha maga a CD belsejében egy IRA vagy Roth IRA.

Mikor jön a választás között biztonságosabb befektetési alternatívák az időt, hogy megtanulják, hogyan lehetne használni része a portfolió helyett az összes portfólió. Ily módon, akkor használja más részein befektetni a dolgok, amelyek nagyobb valószínűséggel szállít magasabb jövedelem összegét.

2. Laddered Bonds

A kötés, mint egy CD-t, egy lejárati dátumot. Lehet vásárolni kötvények (vagy CD) most úgy, hogy érett a különböző jövőbeni pontot, amikor a legvalószínűbb, hogy szükség van a jövedelem. Sok típusú kötvények, így kiválaszthatja a biztonságos állami hatóságok által kibocsátott kötvények, vagy magasabb hozamú vállalati kötvényt bocsátott ki.

Előnyök:  A kötvények várhatóan több jövedelmet, mint egy CD-t vagy más szuper biztonságos megoldás. Akkor egyezik kötés lejáratok cashflow igényeinek. Ha a magas adókulcs segítségével önkormányzati kötvények, amelyek várhatóan teljesíteni adómentes jövedelem az Ön számára.

Hátrányok: jövedelem nem tartanak lépést az inflációval. Attól függően, hogy a kamatlábak, előírhatja, hogy a nagy mennyiségű tőkét generálni összegét nyugdíjjövedelmüket amire szüksége van.

Épület egy kötvényállomány nehéz lehet csinálni amit a saját, így fontos, hogy megértsük, hogyan kell befektetni egy kötés létrán, mielőtt vásárol kötvényeket véletlenszerűen.

3. Stock Osztalékbevételek

Egyes állományok (az úgynevezett osztalék Artistocrats) van egy története növekvő osztalékot minden évben, és néhány állomány osztalék befektetési alapok lehetővé teszik, hogy fektessenek be egy ilyen csoportot, készletek egyszerre.

Előnyök: Történelmileg, a tőke növekedni fog, és a vállalatok fokozatosan növeli az osztalék, hogy eszközt a jövedelem emelkedik az infláció. Emellett számos vállalat fizeti ki képzett osztalék adóznak kisebb mértékben kamatbevétel.

Hátrányok: Principal ingadozik érték piaci mozgásoknak. A vállalatok csökkenti vagy megszünteti osztalékot során a nehéz időkben.

Megéri, hogy megértsük, hogyan az osztalék hozam a tőzsdén működik, mielőtt megy keres hozammal.

4. High Yield Investments

Egyes beruházások fizetnek extra méretű hozamok; lehet formájában saját hitelezési programok, zárt végű alapok, vagy a Mester betéti társaságként. Legyen óvatos, gyakran magasabb hozamok jönnek nagyobb kockázatot.

Előnyök: Nagy mennyiségű kiinduló jövedelem keletkezik.

Hátrányok: Principal ingadozni fog az értéke. A magas hozamú befektetések csökkenti vagy megszünteti a disztribúció során a nehéz időkben. Magasabb hozam beruházások általában kockázatosabb, mint alacsonyabb hozamú alternatívákat.

A magas hozamú befektetés nagyon kockázatos lehet. Néha az extra kockázat teszi több jövedelmet a fiókjába.

5. A rendszeres kivonás a kiegyensúlyozott portfolió

Egy kiegyensúlyozott portfolió tulajdonosa mindkét részvények és kötvények (általában formájában a befektetési alapok). Szisztematikus kivonás egy automatizált módon értékesítési arányos mennyiségű, hogy mi van a számla minden évben, így kiléphet a fiók, hogy megfeleljen a nyugdíj jövedelem igényeinek.

Előnyök: Ha kész van, ez a megközelítés valószínűleg létrehoz egy ésszerű összeget az inflációval korrigált élettartam jövedelem. A készlet része biztosítja a hosszú távú növekedés; A tapadó része hozzáfűzi stabilitást.

Hátrányok: Principal ingadozni fog az értéke, és képesnek kell lennie arra, hogy kibír a stratégia során megállapított időkben. Ezen kívül lehet, hogy évek, ahol szükség lesz, hogy csökkentse a kivonás.

A kiegyensúlyozott portfolió megközelítés viszonylag könnyen követhető, és elég rugalmas ahhoz, hogy ellenálljon a piaci volatilitás. Tanulmány a mértékkel szabályok szeretné majd használni, hogy ez a megközelítés a legnagyobb sikerének valószínűsége.

6. Azonnali Életjáradékok

A biztosítótársaságok kérdés szerződések úgynevezett járadékok. A közvetlen járadékokat cserébe egy összegben befizetni akkor kap jövedelmet az élet.

Előnyök: garantált élettartam jövedelem, még ha él elmúlt 100.

Hátrányok: jövedelem nem tartanak lépést az inflációval, hacsak nem vásárol egy infláció korrigált közvetlen járadék (ami sokkal alacsonyabb kezdeti kifizetés). Ha szeretné, hogy a legmagasabb kifizetés akkor nincs hozzáférése elsődleges, és nem is minden megmaradó fő végigvezet örökösök.

Azonnali járadékok lehet egy jó módja annak, hogy biztosítsa az élethosszig tartó cash flow, ha szüksége van a legmagasabb kifizetés lehetséges az Ön jelenlegi fő. Ismerje meg a csínját-bínját azonnali járadékok, mielőtt vásárolni.

7. Az Anyagi Modell

Ez a megközelítés használ úgynevezett időszegmentálási egyeznek meg a beruházások az időpontban lesznek szükségesek. Ez egy logikus eljárás mennyit kell tenni a biztonságos befektetést és mennyit kell tenni a növekedés-orientált beruházások.

Előnyök: Könnyen érthető és megvan a lehetőség, hogy nagyszerű eredményeket.

Hátrányok: A legtisztább formájában, ez a stratégia magában véve a befektetési kockázatot, de ez módosítható úgy, hogy akkor használja a garantált hozamú termékek.

Én szakosodott nyugdíjbevételek és ez a megközelítés a preferált megközelítés nyilvánított nyugdíjbevételek-én ezt a típusú modellt, de töltse ki a darabos kötés létra és növekedési index alapok. A darabokat lehetne tölteni más lehetőség, mint a CD-k, index alapok, életjáradék, stb Nézd meg a jövedelmet az élet stratégia egy linket egy film, ahol többet is megtudhat.

8. változó járadék garantált jövedelem Feature

A változó járadék olyan szerződés által kibocsátott biztosító társaság, de belül a járadék úgy teszi, hogy válasszon a portfolió piaci alapú beruházások. Mi a biztosító rendelkezik egy életre jövedelem javára lovas, amely biztosítja, ha a beruházás nem jól teljesítenek akkor még nyugdíj.

Előnyök: garantált élettartam jövedelem, amely lépést tartani az inflációt, ha a piac emelkedik. Principal elérhető marad végigvezet örökösök.

Hátrányok: Lehet, hogy magasabb díjakat, mint más lehetőségek, és a díjakat az egyes termékeket lehet olyan magas, hogy akkor kénytelenek vagyunk afelől, hogy a garanciákat a beruházások nem valószínű, hogy képes legyen keresni ahhoz, hogy felszámolja a költségeket.

Őszinte leszek, ez az én legkevésbé előnyös nyugdíjjövedelmet stratégia. Ezek biztosítási ezekkel a termékekkel Ön biztosító jövőbeli jövedelem, és ez gyakran drága. Azonban, ha használják egy részét a források, és amikor az adók szerepeljenek ezek a termékek tulajdonában lévő IRA elfér egy nyugdíjjövedelmet tervet.

9. Holisztikus Nyugdíjas Asset Allocation Plan

Ha megnézzük az összes rendelkezésre álló lehetőséget, a legtöbb időt a legjobb megoldás egy olyan tervet, amely sok a választási tárgyalt. A cél egy olyan holisztikus öregségi eszköz kiosztási terv nem maximalizálása visszatérő ez maximalizálása élettartam jövedelem. Ez egy más cél, mint a hagyományos eszközök elosztása befektetés mantra maximalizálása hozam egységnyi kockázat.

Előnyök: A kombináció több nyugdíjjövedelemre ötletek elemzi ebben a diavetítés gyakran mire van szükség, hogy megteremtse az ideális jövedelem áramlását az Ön igényeinek.

Hátrányok: tudomásul a sok munka összerakni jobb, de az óra tervezés megéri az erőfeszítést hónapokig, évekig!

Ha közel nyugdíjazás, a legfontosabb dolog, amit tudnia kell, hogy a nyugdíj befektetés kell másképpen. Be kell jövedelmet az élet, nem egy forró levesben tip.

Mostanra, akkor készen kell állnia arra, hogy ezeket a technikákat, összehangolt módon. És mindig emlékezni tervezés nem egy kaptafára minden megközelítés. Az egyedi körülmények és képességek figyelembe kell venni.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.