A legjobb módja, hogy pénzt blog kezdőknek

Home » Online Business » A legjobb módja, hogy pénzt blog kezdőknek

Best Ways to Make Money Blogging for Beginners

Lehet, hogy tényleg pénzt blogírás fordult a személyes indulatok, tudás, tapasztalat, vagy egy igazi jövedelem az interneten?

Közel egy évtizede után a Wall Street összeomlását, az emberek még mindig találni, hogy kemény, hogy visszaszerezze korábbi veszteségek és megélni. Egyre kevesebb a minket számíthatnak folyamatos, egész életen át tartó foglalkoztatás, valamint azok számára, akik olyan szerencsések, a fizetés és juttatások (ha van ilyen) alig elég ahhoz, hogy megfeleljen az alapvető igényeket.

Második feladat, valaki? Amerikában két jövedelmű családok a norma, de gondolom, a pusztítást, hogy tönkreteszi a mindennapi életben. Te annyira kimerült, mire hazaér a munkából, akkor alig van elég idő és energia, hogy vacsorát, és segít a gyerekeknek ki a házi feladatot. Még hogy nehézzé válik, ha a munka több mint egy helyen, akár este vagy hétvégén.

A valóság az, haladunk a szabadúszó és koncert gazdaság, ahol egyre több ember pénzt saját feltételeik egy oldalsó jövés. És a legnépszerűbb oldalon hustles, hogy hozzon létre egy online jelenlét és pénzt blogolást.

Ez nem meglepő, hogy egyre több ember keres információt, hogyan kell kezdeni egy online üzleti generál extra jövedelmet (vagy akár teljes munkaidős jövedelem) az interneten.

Az internet tette blogolás mainstream, arra a pontra, ahol lehet több mint félmilliárd blogok interneten elolvassa ezt a cikket.

Míg jövedelemszerzés nem az egyetlen ok (vagy akár a legjobb ok) a blog, lehetőségek léteznek az emberek, hogy hozzon létre kiegészítő jövedelem egy blog.

Ha új vagy a blogolást, vagy csak nemrég indult a blog, gratulálok! Remélem, a fő motiváció, hogy értékes tartalmat az olvasók, mert ez hogyan fog létrehozni szakértő állapotát a rést a hosszú távú.

Azonban semmi baj, hogy egy kis plusz pénzt a blogolás és néhány egyszerű módszer létezik rá a labdát gördülő.

Meg kell magától értetődő, hogy annak érdekében, hogy a pénz egy blog a legjobb, ha elindul választásával egy jövedelmező piaci rést; valamit, ahol van egy bizonyított piactér, amely metszi a saját szenvedélyek, érdekek, és a szakértelem.

Ha ezzel megvagy, ez csak egy kérdés, szerzés honlapon a forgalom, az épület az e-mail előfizetői lista, és pénzt online. Vessünk egy pillantást néhány a leggyorsabb, legkönnyebb és legjövedelmezőbb módon ca pénzt online a blog.

1. Google Adsense

Google Adsense lehet a leggyorsabb és legegyszerűbb módja egy kezdő, hogy kezdj passzív jövedelem egy blogot. Az alapötlete Adsense hogy meg tudja jeleníteni a Google hirdetések a webhelyén, és amikor a látogató rákattint ezeket a hirdetéseket kapsz egy százalékát a hirdetés költségeit. Azt már biztosan látott hirdetéseket más emberek weboldalak; akkor ezeket a hirdetések jelennek meg a blog vagy weboldal is.

Adsense egy kontextuális hirdetési hálózat, amely elhelyezi partner (üzleti) hirdetéseket webhelyén. Ez könnyű létrehozni, mindössze annyit kell tennie, hogy másolja be egy kódot adott meg a Google a helyeken szeretne a hirdetések jelennek meg a honlapon.

A Google ezután megjeleníti hirdetők hirdetéseit, amelyek egyezik a tartalom a honlapon, hogy ideális esetben a webhely látogatói lát megfelelő hirdetéseket.

Ne aggódj, hogy a blog rést nem lesz képes arra, hogy jó minőségű hirdetések webhelyére. Google Adsense egyik legnagyobb hálózatok az interneten, ezért kap egy egészséges ahhoz listáját kattintható helyszínek vonzzák a olvasóközönség.

És a Google elég okos ahhoz, hogy csak a hirdetések megjelenítése a honlapon, amelyek relevánsak a tartalom a honlapon, hogy sok esetben ez fokozza a felhasználói élményt az oldalon, és a hirdetések hasznos lehet.

Csak győződjön meg róla, hogy a tartalom a legmagasabb minőségben!

Bár Adsense egy népszerű lehetőség, úgy gondolom, hogy leányvállalata információ marketing is kiváló módja annak, hogy gyakorlatilag passzív jövedelem online.

2. Amazon Associates

Amazon Associates a hosszú bejáratott affiliate program működteti Seattle-i székhelyű Amazon.com-a legnagyobb online kiskereskedő a mai világban.

Kínál bloggerek az esélyt, hogy jutalékot reklámozó Amazon termékek a honlapon biztosított a látogatók átkattintás a blogodon Amazon.com és a vásárlást.

Az alapötlet az Amazon Associates, hogy akkor kap egy nyomkövető linket, hogy az Ön egyedi, amely összekapcsolja minden olyan terméket értékesített Amazon.com. Ha valaki rákattint a linkre a blog, és visszamegy az Amazon és megvásárolja a tételt, akkor jóvá az eladás.

Nagyon sok módja van akkor támogassák az Amazon termékek a honlapon. Meg lehetne sorolni egy termékkatalógust (kihúzták Amazon.com) a blog, akkor írj a termékleírásokat és a linket a termékeket ajánlani az Amazon, és akkor van egy ajánlott forrás oldalt a honlapon; csak hogy néhányat említsünk.

Az egyetlen kikötés az, hogy körülbelül Associates valószínűleg megfelel bloggerek, akik írnak merchandising, lakossági termékek és vásárlás a tisztességes kicsit. Logikusan, ez segíteni fog a teljesítmény, ha látogató érkezik az Ön weboldalán már hajlamosak megvenni.

A program úgy működik, hogy egyre Amazon linkeket, bannereket, vagy modulok (pl diavetítéseket, „Kedvenceim”, „Wish List Widget”) ra az oldalakon.

Az egyik előnye az, hogy ha valaki rákattint egy linket a honlapján, hogy az Amazon, és végül a vásárlás több elem (nem csak a tárgy van előmozdítása), akkor kapna hitelt a teljes eladó! Képzeld el, hogy ajánlani egy könyvet az Amazon, a látogató megy Amazon vásárolni egy könyvet – és miközben ők ott a végén vásárol egy új TV-vel, Sony PlayStation, és néhány más dolog … akkor kap hitelt az összes értékesítés. Nem csak, hogy de értékesítési, hogy készülnek a következő 15 nap, hogy az ügyfél jóváírják neked is.

Egy másik módja annak, hogy pénzt az Amazon közzétételével digitális könyveket az Amazon Kindle.

3. affiliate marketing a digitális termékek

Amint azt már említettük, a kedvenc módon, hogy a pénz az interneten előmozdítása digitális információs termék, mint egy affiliate.

Csakúgy, mint Amazon.com egy piac fizikai jó értékesített az interneten; ott is piacterek digitális termékek értékesített az interneten is.

Az egyik legnépszerűbb digitális termék piacterek is Clickbank.com . Kereshetünk a Parfüm piactér kapcsolatos termékek a piacon, és támogassuk őket a honlapon, írj vélemény a termékről, stb

Csakúgy, mint az Amazon, ha valaki rákattint a linkre, és megy vissza, és megvásárolja a termék Ön támogatása, akkor kap jutalékot százalékában az eladás.

Az egyik vonzó tulajdonsága támogatja a digitális információs termékek, hogy a jutalék általában magasabb, mint a fizikai termékek; kezdve bárhol 10% -ról 50%, vagy még magasabb. Példaként, ha valaki eladja a digitális információs termék 500 $ 50% -os jutalék – lehet keresni $ 250 per sale. Ez jóval magasabb, mint a jutalékok a fizikai termékek miatt a magas haszonkulcs.

4. Készítsen E-könyvek és informatikai termékek

Rendszeres blogolás az ideális képzési földre létrehozásához az e-könyvek , még mindig az egyik legnépszerűbb formája az információs termékek által értékesített online vállalkozók ma.

Tekintsük a blogokat, mint „szabad” információ, amit nyújtanak az olvasóknak, hogy bizonyítsa szakértelmét. Az idő, akkor lesz a rajongók és készen állnak mélyebb anyag. Ez a lehetőség, hogy a pénz-bemutatásával az e-könyvek eladása mellett az ingyenes blog.

Csak arról, hogy az e-book épít a blog kiadási-ne csak felmelegít, amit már láttam! Elvégre ezek az emberek most fizető ügyfelek és idegesek a régi adatokat. Később, ahogy egyre jobban kialakult és az archivált anyag válik kiterjedtebb, közvélemény-kutatás az olvasók, hogy milyen témákat lennénk érdekli a tanulás többet és potenciálisan milyen témák az e-könyvek lennénk érdekli a vásárlóerő.

Ismét lehet eladni egy ebook sokkal magasabb áron, mint a hagyományos könyvet, és élvezhetik a sokkal magasabb haszonkulcsot.

5. Offer One-on-One Coaching

This is one of the quickest and easiest ways you can turn your expertise into money. The fact that you are publishing a blog and providing information in your market makes you an expert in your niche. In many cases people want to get personalized advice directly from the expert in their market.

You can simply put up a page on your blog offering one-on-one coaching to answer any questions they have or give them advice for a handsome fee.

Notice that I avoided putting a specific dollar figure on the amount you can make from blogging. It will come down to your work ethic, your skills as a writer, your ability to generate targeted traffic, and plain old good luck. It’s a bit like baseball: everyone played it as a kid, only a small fraction make it to college ball, an even smaller number become professional, but only the cream of the crop makes it to the majors.

You have to decide where in the blogging “big leagues” you want to end up.

The reality is that as more and more people from all over the world come online, the harder it will become to get attention online and generate income. That’s why it’s so important to focus on building your email list, so you can follow up with your visitors, build a relationship and increase sales.

That being said, there are countless success stories out there, and the formula for success is surprisingly simple. It’s just up to you to get it done!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.