A legjobb Nyugdíj-előtakarékosság

Home » Retirement » A legjobb Nyugdíj-előtakarékosság

 A legjobb Nyugdíj-előtakarékosság

1. Szerkesszünk egy Total Return Portfolio

Az egyik gyakori módja a nyugdíjak, hogy állítson össze egy portfoliót az állomány és a kötvény index alapok (vagy dolgozik egy pénzügyi tanácsadó, aki ezt). A portfólió úgy tervezték, hogy egy tisztességes, hosszú távú megtérülési ráta, és az út mentén, akkor kövesse az előírt sor mértékkel szabályok, amelyek általában lehetővé teszi, hogy vegye ki a 4-7 százalék évente, és néhány év, növekedés a visszavonás az infláció.

A koncepció mögött „teljes hozam” az, hogy a hirdetésével egy 10-20 éves átlagos éves hozam, amely megfelel vagy meghaladja a kifizetési arány. Bár céloz hosszú távú átlag, bármelyik évben megtérül fog térni, hogy az átlagos egy kicsit. Ahhoz, hogy kövesse ezt a fajta befektetési megközelítés, meg kell fenntartani egy diverzifikált allokációs függetlenül az évről-évre hullámvölgyön a portfólió.

Veszel kivonás segítségével úgynevezett szisztematikus visszavonás tervet. Legyen óvatos, hogy hogyan kivetítjük a potenciális találatok-, ha rendszeres kivonás jönnek ki a nyugdíjas a sorozat a piaci hozamok is befolyásolhatja a végeredményt.

Sok változata a teljes hozam befektetési stratégia, mint időszegmentálási és eszköz-forrás megfelelő, amennyiben a biztonságos befektetések fedezésére használják rövid távú cash flow igények, és a növekedés-orientált beruházások finanszírozására használják fel a jövőbeni cash flow igények.

A teljes hozamú legjobban a tapasztalt befektetők, akik élvezik irányító pénzüket, és van egy története a logikai, fegyelmezett döntéseket, vagy bérbeadása egy tanácsadó, aki használja ezt a megközelítést. Ha kész van, a teljes hozam portfolió egyik legjobb öregségi beruházások egyike.

2. A nyugdíj jövedelem alapok

Nyugdíjbevételek alapok egy speciális típusú befektetési alap. Ezek automatikusan osztja el a pénzt az egész egy diverzifikált portfolió részvények és kötvények, gyakran birtokló kiválasztása más befektetési alapok. A beruházások kezelik, azzal a céllal termelő havi jövedelem, amely eloszlik az Ön számára. Ezek az alapok kerülnek kialakításra, hogy egy all-in-one csomag, amely úgy van kialakítva, hogy megvalósítja a különös célkitűzéssel.

Egyes források egy objektív termelésére magasabb havi jövedelem és fel lehet használni elsődleges, hogy megfeleljen a kifizetési célokat. Más források alacsonyabb havi jövedelem összege kombinálva azzal a céllal, hogy megőrizzék fő.

A nyugdíjak alap, akkor megtartják az irányítást a megbízó és elérheti a pénzt bármikor. Persze, ha nem vonja vissza néhány fő, a jövő havi jövedelmet később megy le.

3. Azonnali Életjáradékok

Minden járadékok egyfajta biztosíték helyett egy befektetés. I őket a legjobb nyugdíjazási befektetési listán, mert a céljuk az, hogy a jövedelem és ez az, amit meg kell nyugdíjba.

A közvetlen járadékokat, akkor biztos lehet jövőbeli bevétel. Cserébe egy összegben, a biztosító cég nyújt Önnek garantált jövedelmet az élet (vagy valamilyen más egyeztetett időben). A garancia olyan erős, mint a minősége a biztosító társaság, amely kiadja azt.

Vannak fix azonnali járadékok, valamint a változó azonnali járadékok. Néhány ajánlat jövedelem, amely növeli az infláció, bár ez azt jelenti, akkor elindul részesülő alacsonyabb havi összeget.

Azt is megadhatja a kifejezés a járadék, mint például egy 10 éves kifizetés, a közös élet kifizetés (megfelelő, ha házas, és azt szeretnék jövedelem bármelyik, hogy lehet hosszú életű), vagy egy élet kifizetést.

Azonnali járadékok lehet egy jó megoldás azok számára, akik nem rendelkeznek sok más forrásból származó garantált jövedelem, azok számára, akik hajlamosak a túlzott költő (ami azt jelenti, lehet tölteni egy összegben pénzt túl gyorsan, majd semmi balra) és egyszeri emberek hosszú várható élettartam.

4. Vásárlás kötvények

Ha veszel egy kötés, akkor kölcsön a pénzt, hogy sem a kormány, a vállalat vagy a település. A hitelfelvevő vállalja, hogy fizetnek kamatot egy meghatározott ideig, és amikor a kötés megérik a megbízó vissza. A kamat, illetve hozam, akkor kap egy kötés (vagy egy kötvény alap) lehet állandó forrása nyugdíj.

Kötések minősége alapján, hogy ön egy ötlet a pénzügyi erejét a kibocsátó a kötvény. Vannak rövid távú, középtávú és hosszú lejáratú kötvények. Vannak még kötvények állítható kamatozású, úgynevezett változó kamatozású kötvények, valamint a magas hozamú kötvények, amelyek fizetnek magasabb kupon aránya, de alacsonyabb minőségi értékelése. Kötvények lehet megvásárolni, mint egy csomagot a kötvény formájában befektetési vagy kötés tőzsdén kereskedett alap, vagy meg lehet vásárolni az egyes kötvények.

A nyugdíj, az egyes kötvények lehet használni egy olyan kötést létra lejárati dátumokat beállítani, hogy megfeleljen a jövőbeni cash flow igények. Ez a befektetési struktúra gyakran nevezik eszköz-forrás egyező vagy időben szegmentáció.

A legfőbb értéke kötvények ingadozni fog a kamatok változnak. Az emelkedő kamatkörnyezet, akkor számíthat a meglévő kötés értékeket lemenni. Ha a terv tartja a kötést a lejárat fő ingadozások nem számít. Ha van egy saját kötvény befektetési alap és kell eladni, hogy használja a forrásokat a megélhetési költségek, fő ingadozások számít.

Vásárlás kötvények a jövedelem, amit termelnek, és / vagy a garantált fő kap, ha érett, nem éri megvenni várhatóan magas hozamot, vagy kivárni, hogy a nyereség a tőke felértékelését.

5. Bérleti Ingatlan

Bérlemény nyújthat stabil bevételi forrás, de nem lesz a karbantartási igényeket, és ha a saját ingatlan, akkor elkerülhetetlenül felmerülő váratlan költségeket. Mielőtt vásárolni bérlemény meg kell kiszámítani valamennyi potenciális költségeket akkor merülhetnek fel az várható időtartamot úgy dönt, hogy a saját tulajdonát. Azt is meg kell, hogy figyelembe vegyék kihasználatlanság-no Legyen bérelt 100 százaléka az idő.

A befektetési célú ingatlan egy üzlet, nem kap gazdag gyors ajánlatot. Azoknak az ingatlan tapasztalat, vagy azoknak, akik szeretnének tenni az idő, hogy ez egy üzleti bérleti ingatlan lehet, hogy egy nagy nyugdíjba beruházás.

Ha nem tudja, hol kezdje, úgy olvas könyveket ingatlan befektetés, beszélj tapasztalt befektetők számára, és csatlakozzon egy ingatlan befektetési klub.

Ne menj el, és indítsa befektetés az ingatlan anélkül, hogy a házi feladatot. Láttam embereket ugrik az ingatlan mozgalomhoz egyszerűen azért, mert tudta, hogy egy barát vagy szomszéd, aki nagyon jól az ingatlan. A barát vagy szomszéd is tudomásuk van, vagy tapasztalat, hogy nincs. Bekerülni egy befektetés, mert valaki más sikeres volt, hogy nem a megfelelő okból kell csinálni.

6. változó járadék egy életre jövedelem Rider

A változó járadék nem azonos típusú beruházás közvetlen járadékokat. Egy változó járadék, a pénz megy át a portfolió beruházások, amit választani. Ön részt vesz a nyereségek és veszteségek azon beruházásokat, hanem egy további díj, felveheti garanciákat, az úgynevezett lovasok. Gondolj egy lovas, mint egy umbrella- akkor nem kell, de ez azért van, hogy megvédjen a legrosszabb forgatókönyv.

Lovasok, amelyek jövedelmet go sok nevek, mint a nappali ellátás lovasok, garantált elállási előnyöket, élettartam minimális jövedelem lovasok, stb minden más a képlet, amely meghatározza a biztosíték típusa van ellátva. Változó járadékok összetettek, és azt találtam, hogy sok ember, aki kínál számukra nem jó felfogni, hogy mit csinál, és a termék nem csinál. Riderek díjak, és én gyakran látni változó járadékok teljes díj futó mintegy 3-4 százalék évente. Ez azt jelenti, hogy a pénzt a beruházásokat kell keresni vissza a díjat, majd néhány.

Az életjáradék biztosítási termék. Átgondolt tervezés kell tenni annak megállapítására, ha kell biztosítani bizonyos jövedelem. Ha a válasz igen, akkor kell kitalálni, hogy melyik fiókot, hogy megvásárolja a járadék (IRA vagy a felhasználót nem nyugdíjazás pénz), hogy a jövedelem megadóztatható, ha használja, és hogy mi történik a járadék után a halál .

Ritkán látni a megfelelő tervezést elvégezni, mielőtt a vásárlási változó járadékok. Sajnos túlságosan is gyakran a járadék vásárolt, mert valaki készpénzt és egy értékesítési személy azt javasolta, hogy tegyék készpénzt egy változó járadék termék. Ez nem pénzügyi tervezés.

7. Tartsa Néhány Safe Investments

Mindig érdemes tartani egy részét a nyugdíjkorhatár beruházások biztonságos alternatívát. Az elsődleges cél olyan biztonságos befektetési célja, hogy megvédje mit helyett létrehoz egy magas szintű folyó jövedelem.

Azt javasoljuk minden nyugdíjas van néhány tartalék számla (egy sürgősségi alap). Ez a számla nem kell figyelembe venni, mint egy eszköz rendelkezésre áll, hogy készítsen nyugdíj. Ott van a biztonsági háló; valami fordulhatnak váratlan kiadások, amelyek jönnek fel a nyugdíjig.

Továbbá, ha nem biztos benne, hogy mit kell csinálni a pénzeddel, park azt a biztonságos befektetés, míg rászánja az időt, hogy egy művelt döntést. Túl sok ember rohan fektessék pénzüket a befektetési, mert érzem, nem kell ül a bank túl sokáig. Ezek a végén, hogy a rohanás döntést, ami nem egy jó ötlet.

Így átgondolt, jól tájékozott befektetési döntések időt vesz igénybe. Amíg nevelése magad vagy interjúk tanácsadók tökéletesen rendben van, hogy állítsa le a pénzt biztonságos helyre. Egyetlen elismert szakmai fog nyomást Önt, hogy egy gyors beruházási döntést. Ha érzel magadban nyomást lehet, hogy nem foglalkozik azzal, aki az Ön érdekeit szem előtt tartva.

8. jövedelemtermelő Zártvégű alapok

A legtöbb zárt végű alapok célja, hogy készítsen havonta vagy negyedévente jövedelem. Ez a bevétel érkezhet kamat, osztalék, fedett hívásokat, vagy bizonyos esetekben egy visszatérő fő. Mindegyik alap egy másik célkitűzése; Néhány saját készleteit, mások saját kötvények, néhány írjon alá tartozó hívást, hogy bevételt, míg mások egy úgynevezett osztalék befogó stratégia. Ügyeljen arra, hogy ezt a kutatást a vásárlás előtt.

Néhány zárt végű alapok tőkeáttételt szándékú kölcsönvesznek ellen az alap értékpapírjainak vásárolni több jövedelmet termelő értékpapírok-és így képesek fizetni a magasabb hozamot. Leverage jelent további kockázatot. Várják a legfőbb értéke az összes zárt végű befektetési alapok elég változékonyak.

Tapasztalt befektetők megtalálják zárt végű alapok, hogy egy megfelelő beruházás egy részét a nyugdíjkorhatár pénzt. Kevésbé tapasztalt befektetők kerülnie kell őket, vagy saját őket a portfolió menedzser, aki specializálódott zárt végű alapok.

9. osztalék és osztalékbevétel alapok

Ahelyett, hogy vásárol az egyes állományok, hogy osztalékot fizetni, akkor válasszon ki egy osztalékjövedelemnek alap, amely tulajdonában és kezelésében osztalékot fizető részvények az Ön számára. Osztalék nyújthat állandó forrása nyugdíjjövedelmüket hogy nőhet évente, ha a vállalatok növeljék osztalékfizetést, de a rossz idő, osztalék is csökkenthető vagy teljesen megszüntethető.

Sok nyilvánosan működő társaságok termelnek, amit az úgynevezett „minősített osztalék”, ami azt jelenti, az osztalékot adózik alacsonyabb adókulcs, mint a hagyományos jövedelem vagy a kamatbevétel. Emiatt lehet, hogy a legtöbb adó-hatékony, pénzeszközök vagy készleteket termelnek képzett osztalék belül nem nyugdíjszámlákkal (ami nem belsejében egy IRA Roth IRA, 401 (k), stb)

Legyen óvatos az osztalékot fizető részvények vagy alap hozama, amelyek jóval nagyobbak, mint amit úgy tűnik, hogy az átlagos mértéket. Magas hozam mindig kíséri további kockázatokat. Ha valami fizet lényegesen magasabb hozamot, akkor ezzel, így kompenzálva további kockázatok. Ne befektetni anélkül, hogy megértenék a kockázatot, hogy szed.

10. Ingatlanbefektetési (REIT)

Egy ingatlan befektetési bizalom, vagy REIT, olyan, mint egy befektetési alap, amely birtokolja ingatlan. A szakembergárda kezeli az ingatlan, összegyűjti kiadó, fizet költségek, gyűjtsük össze a menedzsment ezért díjat, és a megmaradó jövedelem neked, a befektető.

REIT specializálódtak egy típusú tulajdonság, mint például a lakóépületek, irodaházak és szállodák / panziók. Vannak, nem nyilvánosan működő társaságokat, általában által értékesített egy bróker vagy bejegyzett képviselője, aki jutalékot kap, valamint a nyilvánosan működő REIT, amelyek a kereskedelem a tőzsdén, és megvásárolhatók bárki által ügynöki számla.

Amikor részeként használjuk diverzifikált portfolió, REIT lehet a megfelelő öregségi befektetés. Miatt az adó jellemzőit jövedelem REIT generálni, akkor a legjobb, hogy tartsa az ilyen típusú befektetések belsejében egy adó halasztott nyugdíj számlára, mint az IRA.

Ha tette, hogy a végén ez a lista, gratulálok! Tudjon meg mindent tud, és ne feledd, hogy a lehető legteljesebb értelemben választani a nyugdíj beruházások részeként egy átfogó beruházási tervet. A beruházások a legjobban döntött, hogy működjenek együtt, és nem az egyéni megoldásokat. Mind a 10 bemutatott lehetőségek lehet keverni, és kiegyenlített, és ezt használjuk terv része.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.