A rejtett költsége bankkártyát használ

Home » Banking and Loans » A rejtett költsége bankkártyát használ

POS illetékeket és díjakat: Point of Sale Áttekintés

A rejtett költsége bankkártyát használ

Kiskereskedők és az online kereskedők használják point-of-sale (POS) rendszerek teljes értékesítési és nyomon követheti a tranzakciókat. A POS lehet olyan egyszerű, mint egy pénztár nyilvántartásba, vagy valami bonyolultabb, amely kapcsolódik más rendszerekhez.

Amikor a legtöbb lássuk a kifejezés POS arra utal, hogy a tranzakció – általában egy vételi hozol bankkártyával. A bankkivonatán (vagy az online tranzakció története), a címke lehet alkalmazni a fizetett összeget a kereskedő, vagy lehet, hogy jelezze, hogy számláját további díjakat kártyája használatával.

POS díjak

Ha megpróbálja kitalálni, mi az a tranzakció Fiókelőzményei jelenti, hogy valószínűleg utal a vásárlás akkor tett személy egy kiskereskedő.

Díjak, hogy megjelenik a „ POS ” tipikusan az Ön bankkártyáját, ahol úgy döntött, „Terhelés” a pénztárnál, és belépett a PIN kódját a kiskereskedő fizetési gép (szemben a választott „Hitel” és aláírásával a vásárlás).

Online vásárlás és a személyes ügyletekre egyaránt eredményezhet POS jelennek meg a nyilatkozatot.

Jogosulatlan díjak? Ha azt látja, hogy a díjak nem ismeri, a kutatás a tranzakció lehető leghamarabb. POS díjakat jelenti, hogy valaki vásárolt valamit a kártyánk (ők általában nem automatikusan ismétlődő számlák).

Azonosító díjak: A név a forgalmazó vagy a kereskedő meg kell jelennie mellett a díjak. Néha azonban a név nem hasznos – az üzleti lehet használni egy másik nevet, mint amit gondol.

Ha látsz valamit, amit nem ismer fel, nem a webes keresést a pontos neve, amit látsz a tranzakciós előzményeket. Sok esetben akkor megtudja a leggyakoribb név (mert mások, mint te, kíváncsi ugyanaz). Ha még mindig akadályba ütközik, nézd vissza a naptár és a gondolok vissza minden a kiadások tettél, hogy ellenőrizze, ha valóban felelős a díjat.

Csalás fiókjában: Ha a kártya már engedély nélkül használták fel, akkor általában a jogot, hogy e díjak megfordult. De gyorsan kell cselekednünk. Szövetségi törvény azt mondja, hogy te nem felelős bizonyos típusú csalások és hibák a bankszámláján. Lépjen kapcsolatba a bankkal két napon belül felfedezni gyanús díjak – ha túl sokáig várni (több mint 60 nap), akkor lehet teljes mértékben felelős a kifizető a számlát.

Hitelkártya biztonságosabbak: A mindennapi kiadások és az online vásárlás, a hitelkártya gyakran biztonságosabb, mint egy bankkártyát.

A bankkártyák közvetlen hozzáférést biztosít a folyószámla, így a csalás és a hibák azonnal engedje le a számla – okozza, hogy elfogy a költőpénzt és ugrál kifizetéseket. Hitelkártya, másrészt, egy türelmi időszakot, amely lehetővé teszi, hogy fizesse ki egy hónap múlva (vagy több, ha azt szeretnénk, hogy kamatot fizet – amit nem szabad csinálni). Első hibákat tisztáztuk éppen azt jelenti, akkor átmenetileg magasabb hitelkártya számlát – de a folyószámla lesz érintetlen.

További POS díjak

A POS díjat is külön díj ellenében, hogy a banki díjak, ha használja a bankkártyáját. Ha a „Terhelés” a pénztárnál, és használja a PIN kódot, a bankok olykor külön díjat (általában körülbelül egy dollár vagy annál kevesebb).

Nem minden bank díjat POS díjakat. Olvassa el az apróbetűs bankjánál használata előtt a kártyát. Ha a bank díjakat számít, több lehetősége is van:

  • Használjon másik bank. Ez egyre ritkább, hogy a bankok díjat ilyen típusú díjat, így van egy jó esély megtalálható egy másik bank, amely kevesebbe kerül. Akkor is tartani a meglévő fiókját, és egy internetes folyószámla (bankkártyával), amely lehetővé teszi, hogy a műanyag ingyen. Kicsi, helyi hitelszövetkezetek is egy jó fogadás.
  • Válassza ki a „Credit” helyett. A bankok kevesebbet keresnek jövedelem, ha úgy dönt, „Tartozik”, így néhány próbálja pótolni azt egy díjat. A díj lehet kisebb, de ez ad egy lökést, hogy válassza a „Credit” legközelebb. Ugyanakkor a kiskereskedők végén fizet extra, ha ezt teszed – megnehezítve a kedvenc üzletek maradni az üzleti és kínál alacsony áron.

Hacsak nem használja készpénz vagy csekk, valaki mindig díjat fizet fizetések feldolgozását.

A bankok és a kártya feldolgozás hálózatok díjat ellop díjakat a kiskereskedők, ha fizet műanyag. A díjak alacsonyabbak, ha úgy dönt, „Tartozik” ami a kiskereskedők boldogok. Ha a „Credit” helyett, a kiskereskedők fizetni a magasabb díjakat (így nem kell), de meg kell várni azokat a kiskereskedőket, hogy adja át a költségeket, hogy Ön a magasabb árak formájában.

A kiskereskedők Töltés díjak?

Egyes kiskereskedők nem épít a díjat a saját árképzés. Ehelyett inkább több díjat  csak  az ügyfelek, akik létre a többletköltségeket (vevők, akik fizetnek a drágább hitelkártya-hálózatok). Például, lehet, hogy számít fel díjat az ügyfelek, akik fizetés hitelkártyával, vagy lehet, hogy elő minimális vásárlási összeg bankkártyás fizetés.

Ez törvényes? Pótdíjak és a minimál mennyiséget engedélyezett bizonyos államokban, de a kereskedők néha díjat fogyasztói több mint ők hagyjuk (és azok írhatnak minimumot, amikor nem kéne). Még ha a kereskedők nem szegik meg a törvényt, hogy esetleg törés szabályokat, hogy megállapodtak abban, hogy követni annak érdekében, hogy elfogadja a műanyag.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.