Adăugarea pozitiv Istoricul de credit la raportul dvs. de credit

Home » Credit and Debt » Adăugarea pozitiv Istoricul de credit la raportul dvs. de credit

Adăugarea pozitiv Istoricul de credit la raportul dvs. de credit

O istorie de credit pozitiv este mai important decât oricând. Trebuie să aveți de credit bun pentru a obține un credit ipotecar, chirie un apartament, cumpăra o mașină, pentru a primi o rată de asigurare bună, și, uneori, chiar și pentru a obține un loc de muncă. Mai multe companii vor face, probabil, argumentul de care au nevoie pentru a verifica istoricul dvs. de credit înainte de a face afaceri cu tine.

Dacă aveți de credit rău sau nici un credit, scopul tau este, fără îndoială, de a construi un istoric de credit pozitiv.

Nu e magie. Nu puteți adăuga direct lucrurile la raportul dvs. de credit. În schimb, trebuie să depindă de creditorii și creditorii dvs. pentru a trimite actualizări la birourile de credit pe baza istoricului contului.

Există trei mari birouri de credit: Equifax, Experian, și TransUnion. Creditorii faceți afaceri pot raporta numai istoricul dvs. de credit la unul dintre birourile pe baza relației lor existente cu acel birou de. Birourile nu împărtășesc informații între ele, în condiții normale, astfel încât există o șansă de unele dintre conturile dvs. pot apărea numai pe un singur raport de credit.

Cum un credit pozitiv istorie este construit

În fiecare lună sau astfel încât emitenții cardului de credit și creditorii trimite o actualizare de starea contului. Ei spun birourile de credit soldul curent, istoricul de plată, precum și alte detalii despre conturile. Am este această informație care ajuta la construirea un istoric de credit pozitiv, presupunând că detaliile contului dvs. sunt pozitive.

Asta înseamnă plăți în timp util și card de credit soldurile sănătoase.

Este nevoie de timp pentru a adăuga informații pozitive la raportul dvs. de credit astfel încât să nu vă așteptați să se întâmple peste noapte, sau chiar în câteva săptămâni. Puteți ajuta la procesul de a fi pacient și responsabil financiar.

Ce Dacă nu aveți conturi?

Ai nevoie de conturi deschise, active, pozitive pentru a construi un istoric de credit pozitiv.

Dacă nu aveți deja conturi deschise, puteți încerca să aplicați pentru tipurile de carduri de credit sau împrumuturi pentru persoanele cu nici un credit de credit sau rău, ca un card de credit garantate sau card de vânzare cu amănuntul magazin de credit. Și, dacă nu se poate obține aprobat pe cont propriu, o rudă sau un prieten poate fi dispus să co-semn pentru tine sau a face un utilizator autorizat pe unul dintre cardurile lor de credit.

Folosiți-vă conturile calea cea dreaptă

În timp ce încercarea de a construi un istoric de credit pozitiv, pe care doriți să evitați lucrurile care va afecta dvs. de credit. Aceasta include plăți întârziate, limite ridicate de credit, și prea multe aplicații card de credit.

Start mici. Asteptati-va pentru a obține numai limite de credit și împrumuturi mici, la început, adică mai puțin de 1.000 $. Creditorii și creditorii vor fi dispuși să se extindă mai mult credit pentru tine, o dată ce ați demonstrat că poate fi responsabil cu un pic. Nu folosiți prea mult din creditul disponibil și să plătească înapoi ceea ce ai împrumuta la timp în fiecare lună.

Conturile care sunt raportate inexact

În cazul în care raportul dvs. de credit conține conturi negative pe care ar trebui să fie pozitiv, puteți utiliza procesul de contestare raport de credit să aibă informațiile corectate. De exemplu, raportul dvs. de credit poate arăta că ai întârziat la o plată pe care sunteți sigur ați plătit la timp.

Pentru a corecta erorile de raport de credit, trebuie să trimită o scrisoare de litigiu către birourile de credit invocând eroarea și oferind o copie a oricărei dovezi care arată informația este într-adevăr incorecte.

Biroul se va investiga și revizui raportul dvs. de credit în cazul în care ancheta acceptă cererea dumneavoastră. Dacă nu, puteți urmări cu un litigiu direct cu mediul de afaceri care a raportat eroarea.

Unele proiecte de lege nu ajuta dvs. de credit

Nu toate facturile pe care le plătiți în fiecare lună vor fi raportate la birourile de credit în mod regulat. De exemplu, telefon mobil, cablu, și plățile de asigurare auto nu ajuta la construirea un istoric de credit pozitiv, chiar și atunci când plătiți la timp. Cu toate acestea, în cazul în care implicit pentru aceste plăți (devenind câteva luni delicvent), întârzierea la plată ar putea fi adăugate la raportul dvs. de credit și rănit progresul spre construirea unui scor de credit bun.

Ferește-te de escrocherii de credit de reparații și ploys despre îmbunătățirea scorul dvs. de credit. companii de reparații de credit nu au nici privilegii cu istoricul dvs. de credit pe care nu le au, de asemenea.

Construirea unui istoric de credit pozitiv, nu este la fel de greu cum pare. Deschide un cont și să plătească factura la timp în fiecare lună și veți construi un istoric de credit pozitiv. Dă-l ceva timp și, cu timpul, vei fi capabil de a obține limite mai mari de card de credit și împrumuturi.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.