Advisors financiare Spune-ne ce fac cu banii lor proprii

Home » Finance » Advisors financiare Spune-ne ce fac cu banii lor proprii

Advisors financiare Spune-ne ce fac cu banii lor proprii

„Ce ar trebui să fac cu banii mei?“ Este o întrebare pe care oricare dintre peste 311.000 consultanti financiari in Statele Unite ar răspunde fericit pentru un client. Dar când vine vorba de ceea ce fac acești experți cu propriile finanțe? Asta nu e ceva ce auzi despre destul de la fel de mult.

Cu toate acestea, atunci când e treaba ta pentru a consilia oamenii de zi și zi pe gestionarea banilor, este normal să dezvolte o filozofie de a aplica propriile finanțe. Am întrebat unii dintre consilieri financiari ai țării pentru a trage înapoi capacele pe banii lor proprii de obiceiurile și avem câteva sugestii de aplicare a acestor obiceiuri expert în propria ta viață.

Păstrați consecventă urmări asupra cheltuielilor

Mănâncă legume, câteva exerciții, face un buget există un motiv pentru care am auzit acest sfat de peste si peste (și peste). La fel ca mananca dreapta si obtinerea de pe canapea și se deplasează, bugetarea este un must-do, deoarece nu se poate identifica în cazul în care aveți nevoie pentru a face schimbări în obiceiurile de cheltuieli, dacă nu știi ce aceste obiceiuri sunt cheltuieli. „Când vine vorba de bugetarea, un singur lucru predic este o metodă care funcționează pentru tine și lipirea cu ea cules de consistență“, spune Davon Barrett, analist financiar la Francis financiar.

 regimul său personal include urmărirea meticuloasă a cheltuielilor sale, pe care ambele îi permite să taie din nou și pentru a vedea tendințele în timp. El folosește site-ul gratuit / app personal de capital pentru a clasifica cheltuielile sale, apoi le exportă în Excel, la sfârșitul fiecărei luni, astfel el poate juca cu însumării elementele din diferite categorii. Barrett explică faptul că el a început să vadă lucrurile mai clar atunci când a schimbat modul în care el etichetat cheltuieli. A început taxele de etichetare a produselor alimentare ca „mese out“, apoi a realizat „masa în oraș / masa de prânz“ și „masa în oraș / cina“ a lucrat mult mai bine pentru el.

El știa masa de prânz ar fi o cheltuială relativ stabilită pentru el, deoarece el nu maro-sac, dar se uită la mese afară, a văzut mai mult de gătit ar putea reduce costurile, în unele cazuri. „Dacă era Chipotle sau Shake Shack, care a fost eu fiind leneș“, spune el.

Cum se face:  Diferite metode de bugetare de lucru pentru diferite oameni-există aplicații cum ar fi menta, Claritate bani și personal de capital menționată mai sus (toate gratuite), plus servicii cum ar fi MoneyMinder (9 $ pe lună sau 97 $ pe an) și ai nevoie de un buget ( 50 $ pe an , după o perioadă de încercare gratuită de 34 de zile). Indiferent de varianta aleasă, marcați calendar pentru cel puțin o zi un exemplu luna pentru, a doua sâmbătă-și dedica ceva timp în acea zi pentru a cauta peste costurile și planificarea pentru luna următoare. Dacă sunteți ocupat, știi că , după ce te obișnuiești de lucruri, la 15 minute va fi probabil suficient să se uite peste cheltuielile pentru luna, spune Barrett.

Păstrați Destul (dar nu prea mult) în contul dvs. de economii

În timp ce o pernă de economii este vitală, având prea mult te poate răni pe termen lung. Un studiu NerdWallet gasit 63 la suta din Millennials au declarat că au fost păstrarea cel puțin o parte din economiile lor de pensionare într-un cont de economii. Problema: Contul de economii regulate ratele dobânzilor oscila în jurul valorii de 0,01 la sută, și conturi de mare interes randament aproximativ 1 la sută. Ambele sunt semnificativ mai mici decât inflația, ceea ce înseamnă că te pierde bani pe termen lung. Deci, cum fac consilierii să găsească un echilibru între păstrarea suficient la îndemână să se simtă în siguranță, dar nu atât de mult că este o piedică în viitorul tău?

„Când am început [în planificarea financiară], am avut absolut nimic de salvat“, spune Barrett. „N-am avut același mâner de pe finanțele mele personale … Nu am înțeles regulile de degetul mare.“ Dar când a creat primul său plan financiar pentru un client, el știa că nu putea recomanda ceva ce nu a făcut se. Privind la cheltuielile sale lunare si avand in vedere stabilitatea cariera sa, Barrett a concluzionat că trei luni a fost de ajuns pentru său fond de urgență proprii, deși construirea nu a fost instantanee.

El a făcut-o într-un pic peste doi ani, punând câteva sute de dolari deoparte în fiecare lună. „Am prioritate acest lucru peste investirea mea impozabilă“, a spus el. „Dar eu încă amânând o parte din salariul meu de 401 (k) contribuțiile mele.“

Cum se face: Dacă întâmpinați probleme de economisire, aplicațiile pot ajuta. Digit (care costa 2,99 $ pe lună) analizează tiparele de cheltuieli, apoi șosete în tăcere bani deoparte pentru tine până când aveți un pic de o pernă. Qapital vă permite să stabilească obiective specifice de economii pentru situații de urgență (printre altele) , apoi link – uri la conturile dvs. , astfel încât , atunci când, să zicem, cheltui $ 5 de pe cafea, mutați o sumă pe care o alegeți în economii simultan. Puteți seta , de asemenea , economii automate declanșează atunci când sunteți plătit, în anumite zile ale săptămânii sau multe alte lucruri.

Așa cum a făcut Barrett, veți dori să finanțeze cont cu potrivire de dolari-ca un 401 (k) -simultaneously și în mod automat, astfel încât să nu pierdeți banii pe gratis.

Investiți unemotionally: Hope pentru cel mai bun, Pregătiți pentru cel mai rău

„După ce a făcut acest lucru de trei decenii, plus, pot să vă spun greșelile … sunt atunci când emoțiile ajunge în drum, și oamenii se mută departe de a rămâne investit [pe piață]“, spune Jeff Erdmann, managing director la Merrill Lynch. El adaugă că el alocă o treime din dolari stoc-piață ale familiei sale în investiții pasive și fonduri de index. „Nu văd că schimbarea în viitorul apropiat“, spune el.

El și familia sa, de asemenea, ca scop în valoare de unul sau doi ani de cheltuieli într-un fond de urgență pentru a se asigura că, în cazul unei scăderi semnificative de portofoliu, acestea ar putea folosi ca de numerar salvate pentru a sprijini stilul lor de viață în loc să vândă off active.

Cum se face:   Mai multe informații despre ceea ce este probabil să cap calea ta poate ajuta să rămână rațională. „Dacă vom merge în înțelegerea proceselor și a volatilității cunoașterea va fi acolo, atunci suntem într – un loc mult mai bine să nu lase emoțiile noastre să preia“ , spune Erdmann. Fa – ti timp să se gândească la intervalele de timp asociate cu investițiile. Asigurați – vă că aveți suficient în active lichide , astfel încât nu trebuie să vândă într – o piață în jos pentru a finanța obiectivele pe termen scurt , cum ar fi plata colegiu de școlarizare de anul viitor.

În ceea ce privește activele pe care nu sunteți de planificare cu privire la utilizarea timp de cinci ani sau mai mult, o dată sau de două ori reechilibra un an. Și pentru a limita numărul de ori check-in, pe portofoliul dumneavoastră, în special în cazul în care un pic de vești proaste tinde să te stimuleze în luarea unei decizii erupții cutanate.

Stai pe pista cu automate Manevrele

Chiar și argumentele pro automatizeze economiile și investițiile lor pentru a le menține la țintă. Laila Pence, presedinte al Pence Wealth Management în Newport Beach, California, spune că a avut două etape cruciale atunci când ea a fost mai tânără: Ea automatizată economiile ei de pensionare (profitând de planul de la locul de muncă a fost oferit), și a înființat o contribuție automată de 10 la suta ei ia-acasă la un alt cont pentru obiectivele pe termen scurt. Acest lucru a ajutat-o ​​să păstreze cheltuielile ei sub control. De ce? Pentru că odată ce banii a fost mutat, ea nu-l vedea.

Și asta a ajutat-o ​​ține mâinile pe ei. „Chiar si acum, eu încă mai fac asta pentru bunurile mele“, spune ea.

Barrett este de acord, menționând că dacă vedeți salariul după aceste contribuții sunt scoase, „Tu va ajusta obiceiurile tale“, spune el.

Cum de a face acest lucru:  Ar trebui ca obiectiv să pună la 15 la suta din banii pentru obiectivele pe termen lung și un alt 5 la suta pe termen scurt. Dacă sunteți înscris într – un plan de pensii la locul de muncă, check – in și a vedea cât de aproape contribuțiile dumneavoastră (plus de dolari potrivite) sunt obtinerea tine la aceste mărci. Dacă nu, face același lucru cu Roth IRA, IRA tradiționale, SEP sau un alt plan de care le – ați configurat pentru tine. (Nu ai? O deschidere unul este doar o chestiune de completarea unui formular sau două, apoi finanțarea cu transferuri automate de verificare.) În ceea ce privește 5 la sută?

Asta bani veți dori să se mute de verificare și în economii, astfel încât acesta va fi acolo când ai nevoie de ea.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.