Aflați Cum să devii bogat – Adevăruri care poate ajuta la Set Tu

Home » Finance » Aflați Cum să devii bogat – Adevăruri care poate ajuta la Set Tu

Aflați Cum să devii bogat - Adevăruri care poate ajuta la Set Tu

Construirea avere poate fi una dintre întreprinderile cele mai interesante și plină de satisfacții în viața unei persoane. În afară de oferind o mai confortabilă experiență de zi cu zi, o valoare netă substanțială poate reduce stresul si anxietatea ca te elibereaza de grija a pune mâncare pe masă sau de a fi în măsură să plătească facturile. Pentru unii, care singur este suficient de motivație pentru a începe călătoria financiară. Pentru alții, este mai mult ca un joc; pasiunea care începe atunci când primesc primul lor cec dividende de la un stoc propriu, depozit de interes dintr-o legătură au dobândit, sau cec chirie de la un chiriaș care trăiesc în proprietatea lor.

În timp ce mii de articole le-am scris de-a lungul anilor sunt orientate pentru a vă ajuta să învețe cum să devină bogat, am vrut să se concentreze pe aspectul filozofic al sarcinii prin a vă împărtăși cinci adevăruri care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine natura provocării vă confruntați în timp ce setați la sarcina de a acumula excedent de capital.

Schimba modul în care crezi despre bani

Populația generală are o relație de dragoste / ură cu avere. Unii resping pe cei care au bani în același timp în speranța pentru ei înșiși. Cu toate acestea, în lipsa unor excepții destul de specifice, într-o societate prosperă și liberă, motivul pentru care marea majoritate a oamenilor nu acumulează un ou substanțial cuib se datorează faptului că ei nu înțeleg natura banilor sau cum funcționează. Acest lucru este, în parte, unul dintre motivele pentru care copiii și nepoții bogați au un așa-numita „podea de sticlă“, sub ele.

Acestea sunt cunoștințe și rețele care să le permită să ia decizii mai bune pe termen lung, fără să realizeze talentat. Un exemplu fascinant vine din domeniul economiei comportamentale și implică absolvenți de facultate de primă generație acumulează niveluri mai scăzute de valoare netă pentru fiecare dolar din venitul din salarii datorat nu știe despre concepte de bază, cum ar fi modul de a beneficia de 401 (k) de potrivire.

Principalul mai mare aici este că de capital, ca o persoană, este un lucru viu. Când te trezești dimineața și du-te la locul de muncă, vinzi un produs – le (sau mai precis, munca ta). Când îți dai seama că în fiecare dimineață activele tale trezesc și au același potențial de a lucra ca tine, ai debloca o cheie puternică în viața ta. Fiecare dolar pe care îl salvați este ca un angajat. De-a lungul timpului, scopul este de a face angajații muncesc din greu, și în cele din urmă, ei vor face suficienți bani pentru a angaja mai mulți lucrători (în numerar).

Când ai devenit cu adevărat de succes, nu mai trebuie să-și vândă propria muncă, dar poate trăi în afara de munca activelor tale. În propria mea viață, întreaga mea carieră a fost construit pe obtinerea din pat în dimineața și încercarea de a crea sau de a achiziționa active generatoare de numerar, care va produce mai multe și mai multe fonduri pentru mine să redistribuie în alte investiții.

Dezvolta o înțelegere a Puterii de mici cantități

Cea mai mare greșeală cei mai mulți oameni fac atunci când încearcă să dau seama cum să obțineți bogat este că ei cred că trebuie să înceapă cu o întreagă armată Napoleon-ca de fonduri la dispoziția lor. Ei suferă de „nu este suficient“ mentalitatea; și anume că, dacă acestea nu sunt de luare de 1.000 $ sau $ 5.000 de investiții la un moment dat, ei nu vor deveni bogat. Ceea ce acești oameni nu realizeaza este faptul că armate întregi sunt construite de un soldat la un moment dat; la fel este arsenalul lor financiar.

Un membru al familiei de-al meu cunoscut odată o femeie care a lucrat ca mașină de spălat vase și a făcut genților din sticle de detergent lichid utilizat. Această femeie a investit și a salvat tot ce avea în ciuda faptului că nu a fi mai mult de câțiva dolari la un moment dat. Acum, portofoliul ei valorează milioane și milioane de dolari, toate din care a fost construit pe investiții mici. Nu sugerez că deveniți frugal, dar lecția este încă una valoroasă. Această lecție: Nu disprețui ziua începuturi mici!

Cu fiecare dolar Salvare, esti Cumpararea te Libertatea

Când ai pus-o în acești termeni, veți vedea modul în care cheltuielile de 20 $ și $ 40 Tot poate face o mare diferenta pe termen lung. Având în vedere că banii are capacitatea de a lucra în locul tău, cu atât mai mult de ea te angaja, cu atât mai repede și mai mare are o șansă să crească. Împreună cu mai mulți bani vine mai multă libertate – libertatea de a sta acasă cu copiii, libertatea de a se retrage și de călătorie în jurul lumii, sau libertatea de a renunța la slujba ta. Dacă aveți orice sursă de venit, este posibil pentru tine pentru a începe construirea avere astăzi.

Acesta poate fi doar 5 $ sau 10 $ la un moment dat, dar fiecare dintre aceste investiții este o piatră în fundamentul libertății dumneavoastră financiare.

Sunteți responsabil pentru cazul în care vă aflați în viața ta

Cu ani în urmă, un prieten mi-a spus că nu vrea să investească în stocuri, pentru că „nu a vrut să aștepte zece ani pentru a fi bogat …“ ea ar bucura mai degrabă banii ei acum. Nebunia cu acest tip de gândire este că șansele sunt, aveți de gând să fie în viață în zece ani. Întrebarea este dacă sau nu va fi mai bine atunci când ajunge acolo. În cazul în care vă aflați acum este suma totală a deciziile pe care le-ați făcut în trecut. De ce nu a stabilit scena pentru viața ta în viitor, chiar acum?

Acestea nu sunt goale, cuvinte-simt bine sau admonishments. Am de gând să-l repet din nou: În cazul în care vă aflați acum este suma totală a deciziile pe care le-ați făcut în trecut. Viața ta reflectă modul în care îți petreci timpul și banii. Aceste două intrări sunt destinul tău.

Luați în considerare a deveni un proprietar de lucruri pe Intelege ca un prim pas pentru construirea avere

Una dintre cele mai mari oameni hangups intelectual și emoțional par să aibă atunci când acestea nu sunt expuse la avere sau familii bogate este de a face legătura între active productive și lor de viață în fiecare zi. Ei nu înțeleg, la un nivel visceral, că în cazul în care dețin acțiuni ale unei companii, cum ar fi Diageo, de fiecare dată când cineva ia o băutură de Johnnie Walker sau Captain Morgan, o parte din bani, care este de a face drumul înapoi la cuferele corporative pentru distribuția finală a acestora sub forma unui dividend.

Ei nu înțeleg cu adevărat că, dacă stau în afara porților la Disneyland și urmăriți oamenii merg în parc, în cazul în care dețin The Walt Disney Company, ei se bucură de partea lor de profituri generate de aceste persoane.

bărbați și femei bogate au un obicei de a folosi un procent disproporționat din venitul lor pentru a achiziționa active productive care cauzează prietenii lor, membrii de familie, colegi, și concetățeni la lopata în mod constant bani în buzunarele lor. Luați în considerare, pe măsură ce citiți acest lucru, pe care le-ați, probabil, nu ma cunoscut. Cu toate acestea, dacă ați mâncat vreodată un bar Hershey sau unt de arahide ceașcă un Reese, mi-ai trimis indirect bani reali. Dacă ați luat vreodată o înghițitură de o Coca-Cola sau mâncat un Big Mac, mi-ai trimis indirect bani reali.

Dacă v-ați luat vreodată un împrumut student sau împrumutat bani pentru a cumpăra o casă de la o bancă ca Wells Fargo, mi-ai trimis indirect bani reali. Dacă ați comandat vreodată o ceașcă de cafea la Starbucks, mi-ai trimis indirect bani reali. Dacă v-ați cumpărat vreodată Colgate pasta de dinti sau spălare gura Listerine folosit, swiped un card Visa sau MasterCard sau umplut mașina cu benzină de la o stație de Exxon Mobil, mi-ai trimis indirect bani reali. Nu am fost înzestrat aceste participatii. Nu am moștenit aceste participatii.

Am început cu nimic și a luat o decizie care cea mai mare, și prima mea, prioritatea financiară a fost de a dobândi dreptul de proprietate asupra activelor productive devreme în viață. A fost o chestiune de priorități. Respectând fiecare dolar care a curs prin mâinile mele, și de a face o decizie conștientă, a informat cu privire la modul în care am vrut să-l pună la muncă, miracolul compoundare a făcut ridicarea grele.

Când ați înțeles acest lucru, ați înțeles că, în societățile cum ar fi Statele Unite, în cazul în care tendința de mai multe secole, a fost rate mai mici și mai mici de milionari și miliardari fiind format din prima generație, auto-a făcut bogat, construirea de avere este de multe ori produs de modele comportamentale care sunt favorabile pentru construirea avere. Este matematica de bază. Replicarea comportamentul și valorii nete tinde să se acumuleze.

InvestoGuru nu prevede impozit, de investiții sau de servicii financiare și de consultanță. Informația este prezentată fără luarea în considerare a obiectivelor de investiții, toleranța la risc, sau circumstanțele financiare ale oricărui investitor specific și ar putea să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Rezultatele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare. Investiția implică risc, inclusiv posibila pierdere a principalului.

# 6: Studiu și Admire de succes și cei care l-au Realizat … Apoi Imită Se

Un investitor foarte înțelept a spus odată pentru a alege trasaturile pe care le admiri si displace cel mai mult despre eroi, apoi face totul în puterea ta de a dezvolta trăsăturile care vă plac și resping pe cele pe care nu fac acest lucru. Mold-te în care doriți să deveniți. Veți găsi că, prin investiții în tine în primul rând, banii vor începe să curgă în viața ta. Succesul și bogăție zămisli succes și bogăție. Trebuie să cumpere drum în acel ciclu, și face acest lucru prin construirea armata ta de un soldat la un moment dat și de a pune banii sa lucreze pentru tine.

# 7: Dau seama că mai mulți bani nu este răspunsul

Mai multi bani nu va rezolva problema. Banii sunt o lupă; aceasta va accelera și să aducă la lumină adevăratele obiceiuri. Daca nu sunt capabile de manipulare un loc de muncă de plată 18.000 $ pe an, cel mai rău lucru posibil care se poate întâmpla cu tine este pentru tine de a câștiga șase cifre. Te-ar distruge. Am întâlnit prea mulți oameni castiga 100.000 $ pe an, care trăiesc din salariu la salariu si nu inteleg de ce se întâmplă. Problema nu este dimensiunea lor carnet de cecuri, acesta este modul în care au fost învățați să folosească bani.

# 8: Doar dacă părinții tăi erau bogați, nu face ce au făcut

Definiția nebunie este de a face același lucru de peste si peste din nou și așteaptă un rezultat diferit. Dacă părinții tăi nu au fost trăiesc viața pe care doriți să trăiască atunci nu fac ceea ce au făcut-o! Trebuie să se rupă de mentalitatea generațiilor trecute, dacă doriți să aveți un stil de viață diferit decât au avut.

Pentru a atinge libertatea financiară și succesul pe care familia ta poate sau nu au avut, trebuie să faci două lucruri. În primul rând, fac un angajament ferm de a ieși din datorii. În al doilea rând, fac economii și investiții cea mai mare prioritate financiară în viața ta; o tehnica este de a te plăti mai întâi.

Achiziționarea de capital este vital pentru succesul dvs. financiar ca un individ dacă sunteți în nevoie de venit în numerar sau dorința de apreciere pe termen lung în valoare de stoc. Nicăieri în altă parte pot face bani la fel de mult pentru tine, ca atunci când îl utilizați pentru a investi într-o afacere care are minunate perspective pe termen lung.

# 9: Nu vă faceți griji

Miracolul vieții este că nu contează atât de mult în cazul în care ești, contează în cazul în care aveți de gând. Odată ce ați făcut alegerea de a prelua din nou controlul vieții tale prin construirea în valoare de net, nu dau un gând al doilea la „ceea ce ar fi dacă“. Fiecare clipă care trece, vă sunt în creștere mai aproape de scopul final – control și libertate.

Fiecare dolar care trece prin mâinile dumneavoastră, este o sămânță pentru viitorul financiar. Vă asigurăm că, dacă sunteți harnic și responsabil, prosperitatea financiară este o inevitabilitate. A doua zi va veni atunci când face ultima plată pe masina ta, casa ta, sau orice altceva este o datorați. Până atunci, bucurați-vă de proces.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.