Ai nevoie de All-Risc polita de asigurare?

Home » Insurance » Ai nevoie de All-Risc polita de asigurare?

Ai nevoie de All-Risc polita de asigurare?

Una dintre opțiunile pe care le pot fi oferite atunci când vă cumpărați poliță de asigurare acasă, asigurare apartament sau de asigurare este proprietar dacă doriți sau nu o politică de risc All-.

Toate-riscul de asigurare poate fi, de asemenea, menționată ca „cuprinzătoare“ sau „Open Primejdiile“

Ce este un all-Risc polita de asigurare?

O politică de contract de asigurare împotriva tuturor riscurilor sau primejdii deschise vă oferă o acoperire și protecție împotriva tuturor riscurilor „“ sau pericole care ar putea deteriora acasă sau conținutul dvs. și a bunurilor personale, cu excepția cazului în „riscurile“ sunt excluse în mod specific în formularea politicii.

Acest lucru înseamnă că, dacă aveți nevoie pentru a face o cerere din cauza deteriorării bruște sau accidentale, v-ar fi acoperit pe o politică împotriva tuturor riscurilor excepția cazului în care compania de asigurări dovedește prejudiciul a fost cauzat sau este rezultatul a ceva care este exclusă în mod specific, listate sau limitate în formularea.

Ce opțiuni sunt Există Pe lângă All-risc de asigurare?

Există mai multe opțiuni posibile atunci când cumpără o acoperire pe casa ta, in afara tuturor riscurilor, cum ar fi:

 • o opțiune de politică cu numele Primejdiile
 • o politică care vă va oferi tuturor riscurilor pe clădirea, și numai primejdii cu numele pe lucrurile personale sau conținutul

Care este diferența dintre All-risc de asigurare și numele Asigurare Primejdiile?

All-risc de asigurare acoperă mai multe lucruri care ar putea întâmpla, deoarece acoperă tot ceea ce nu este exclus. Este un tip mai scump de politici.

acoperire cu numele Primejdiile acoperă numai riscurile pe care sunt enumerate în mod specific în politica, acest lucru, deoarece acoperă mult mai puțin, aceasta este o politică mai puțin costisitoare.

Primejdiile cu numele: se referă doar la ceea ce este menționat în mod specific ca fiind acoperite cu privire la politica. Primejdiile numit este o politică de acoperire limitată și de obicei , are aproximativ o duzină de riscuri acoperite.
All-Risc: Vă oferă o acoperire pentru tot ceea ce ar putea întâmpla dacă nu este exclusă în mod specific.

Exemple de All-Risc acoperire politică vs. Primejdiile cu numele

De exemplu, dacă aveți o politică împotriva tuturor riscurilor pe clădiri și conținutul dvs., și un prieten vine peste pentru a vă ajuta să instalați un televizor în den, iar prietenul tău scade și nu numai rupe televizorul, dar daune podea, un All-politica de risc ar acoperi pagubele la podea și la televizor, deoarece a fost bruscă și accidentale, atâta timp cât formularea politicii tuturor riscurilor nu lista situația în formulare ca fiind ceva care este exclusă.

Cu o politică de primejdii pe nume, în cazul în care se spune că sunt acoperite doar pentru foc, daune de fum, fulgere și conducte înghețate, atunci situația discutată mai sus nu ar fi acoperite, deoarece nu este listat.

Un alt exemplu ar fi Dacă aveți o copie de rezervă de canalizare, și nu este listată în mod specific ca fiind acoperite, atunci va fi de noroc. Întrucât, pe o politică împotriva tuturor riscurilor, ar fi acoperit în cazul în care nu a fost exclusă în secțiunea Excluderi din formularea politicii. Canalizare de back-up pot fi excluse, astfel încât acesta este motivul pentru care este important să fie conștienți de excluderi și a vedea dacă puteți adăuga delimitatoare care sunt importante pentru tine pe o politică împotriva tuturor riscurilor printr-o aprobare. Promovările sunt un alt mod de a adăuga o acoperire la o politică

Ai nevoie de o politică de risc All-?

Sunteți cea mai bună persoană pentru a determina dacă aveți nevoie de o politică de All-risc, deoarece este într-adevăr alegerea ta ca la ceea ce doriți să fie asigurate.

Cel mai bun mod de a lua decizia este de a determina ce fel de pozitie pe care ar fi în cazul în care ceva sa întâmplat la casa ta și ai aflat că nu a fost asigurat pentru ea.

Întotdeauna întrebați compania de asigurare sau reprezentantul ceea ce diferența de preț este între o politică împotriva tuturor riscurilor și o politică Primejdiile cu numele. Uneori, diferența de preț este doar câțiva dolari pe lună.

Este important pentru a obține întotdeauna ambele opțiuni de preț, mai degrabă decât să își asume toate cu risc va fi prea scump.

Dacă doriți să salvați bani, luați în considerare creșterea deductibile pentru a economisi bani pe prima dvs., și de a obține o mai bună acoperire.

Statistici privind Acasă Revendicările de asigurări și riscuri

Potrivit statisticile ISO privind pierderile de proprietari, și datele cele mai recente de la Institutul de Informare Asigurări , 5,9 la suta din casele asigurate au avut pretenții.

Datele din 2015 arată că din toate cererile de asigurare acasă, aproximativ 97 la suta au fost creanțe pagube materiale. Acestea au fost riscurile de top care au cauzat revendicări:

 • 23,8 la sută a venit de la foc și fulgere
 • 20,3 la sută din vânt și grindină
 • 45.1 la suta din daune de apă și de congelare
 • 1,8 la sută față de furt
 • 6,1 la sută față de „toate celelalte pagube materiale“, care include acte de vandalism și rău intenționat pozne

Ce lucruri sunt de obicei excluse într-o politică de risc All-?

Fiecare companie de asigurare poate alege să includă o acoperire mai mult pe politica lor împotriva tuturor riscurilor prin limitarea excluderi ca un cadou cu valoare adăugată, cu toate acestea, pentru a vă oferi o idee generală aici sunt câteva exemple de elemente care sunt de obicei excluse de risc Toate o politică :

 • Deteriorările cauzate de rozătoare, sau dăunători
 • Unele tipuri de pagubelor cauzate de apă, de exemplu, canalizare Înapoi sus poate fi exclusă. Aceasta este o parte importanta a acoperirii de asigurare pentru a înțelege. Întotdeauna întrebați ce fel de deteriorare a apei sunt incluse sau excluse în politica.  
 • mișcarea Pământului
 • Potop
 • incidente nucleare
 • Actele de terorism
 • Rupere de articole fragile
 • defalcare mecanică
 • Poluare
 • Uzura
 • defecte ascunse sau latente
 • deteriorare treptată

Acestea sunt doar exemple, sunt mult mai multe elemente excluse sau menționate pe o politică de risc All-in mod specific, este important să solicitați companiei de asigurare sau reprezentantul exact ce sunt pentru ca fiecare companie de asigurări este diferită și variază în acoperiri.

O poliță de asigurare împotriva tuturor riscurilor s-ar putea costa un pic mai mult, dar din cauza tuturor diferitelor lucrurile pe care le poate acoperi, este de obicei în valoare de a lua o politică împotriva tuturor riscurilor de fiecare dată când alegerea este disponibil pentru tine.

Este o modalitate mai bună strategie de a plăti un pic mai mult pe o deductibile și au o acoperire împotriva tuturor riscurilor decât să plătească câțiva dolari mai puțin în asigurări, și să nu aibă o cerere acoperit deloc.

Nu știi niciodată ce se poate merge prost, sau ce fel de accident se poate întâmpla, această politică vă va oferi protecție mult mai bună, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji la fel de mult în timpul unei situații revendicare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.