Ali ste pripravljeni za nakup doma?

Home » Finance » Ali ste pripravljeni za nakup doma?

Ali ste pripravljeni za nakup doma?

Ta vikend izziv se pripravlja za nakup hiše. Obstaja veliko razlogov, zakaj ne smejo biti pripravljeni za nakup hiše v letošnjem letu, vendar pa je pomembno, da se preuči možnost, da sprejme ukrepe, da se pripraviš za nakup doma. Nikoli ne bi smeli čutiti pritisk v nakup stanovanja, namesto da bi morali počakati, dokler niste pripravljeni. Načrtovanje in varčevanje zdaj bo lažje za vas, da nakup hiše, ko pride čas.

1. Ali ste pripravljeni?

Najprej morate ugotoviti, če ste pripravljeni za nakup doma. To je lahko težko ugotoviti, če bi morali najeti ali kupiti. Na splošno vam ni treba kupiti hišo, če mislite s tem, da na območju, za vsaj še tri leta. Če ne bo večji hit, kot če ste bili koles. Še ena stvar, da razmisli, ali ste finančno pripravljeni kupiti hišo. Ne samo, da se na hipoteko ali hiše plačila ob nakupu hiše, ampak tudi vi postali odgovorni za vse popravila, ki jih je treba opraviti na hišo. Domov popravila in vzdrževanje lahko zelo drago in bi morali imeti dober velika sklad sili, preden kupite hišo. Načrt za nepričakovane stroške in pripraviti proračun in vztrajati pri tem, tako da vam ne precenjujte svojih sposobnosti in se soočiti z možnostjo izgubili svoj dom.

2. Kakšne vrste doma Če ga kupiš?

Ko so si pripravljeni kupiti, lahko imate več različnih možnosti. Če ste samski, je morda bolj smiselno kupiti stanovanju ali mestni dom, ki ima manj vzdrževanja ali pa boste morda želeli, kraj, kjer se lahko sostanovalce. Če imate majhno družino se lahko gledaš starter doma, vendar pa je treba upoštevati tudi stvari, kot so šole na tem območju. Ti se lahko razmišlja tudi starejši doma, ki ga nameravate obnoviti. Morda boste želeli, da izberete možnost, da vam omogoča, da rastejo malo kot družina. Vi zagotovo želeli izbrati območje, ki bi bilo udobno dnevno če si na koncu imeli otroke, tudi če ste samski.

3. Kakšne vrste hipotekarnih je pravi za vas?

Tretji bi morali upoštevati različne vrste hipotek, ki so na voljo. Morate izbrati hipoteke fiksno, ne prilagodljivo obrestno mero hipoteke. To pomeni, da vaše plačilo hiša bo ostala enaka. Poleg tega bi morali iti z najkrajši rok, ki si ga lahko privoščite. Petnajst leto posojila prihranite denar na obresti in plačila ni veliko več kot na trideset let posojila.

4. Kako lahko Pripravite se za nakup hiše?

Četrtič, če niste pripravljeni letos nakup doma, potem kaj morate storiti, da se tam? Ustvarite načrt, ki bo pripravila vam za nakup doma. Načrt mora vključevati dobili iz vseh dolgov, ki jih imajo, varčuje sklad za izredne razmere v primeru, da imajo le stežka plačilo, in polog za vašo hišo. Pogosto ljudje bi napako nakup stanovanja, preden so pripravljeni. Polog boste preprečili potopom na vašem hipoteke, če je vrednost vašega doma v prihodnosti zmanjša. V najslabšem primeru lahko izgubili doma, ali pa se lahko začne to zameril, ker se omejuje, kaj lahko naredite. Bodite prepričani, da pregleda te razloge kupiti ali čakati za nakup doma, preden bo vašo odločitev.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.