Alles wat u moet weten over Life Insurance

Home » Insurance » Alles wat u moet weten over Life Insurance

Alles wat u moet weten over Life Insurance

Levensverzekering is een contract tussen een verzekeringsmaatschappij en een individu, waarbij de verzekeringsmaatschappij is het ermee eens dat als het individu ( “de verzekerde”) zou overlijden tijdens de looptijd van de levensverzekering, de verzekeringsmaatschappij zal de vooraf bepaalde hoeveelheid geld te betalen de door de verzekerde gekozen na hun dood begunstigde.

Levensverzekeringen kunnen worden gekocht voor een vooraf bepaalde periode, meestal van 5-30 jaar, of op een permanente basis.

Redenen om te kopen Life Insurance

Mensen kopen levensverzekeringen om vele redenen. De meest voorkomende reden is om wat geld te laten aan uw familie in het geval dat je sterft, zodat ze niet eindigen in de financiële crisis te wijten aan uw verloren inkomen. Echter, er zijn een paar andere redenen om levensverzekeringen te kopen je kunt overwegen:

 1. Om begrafenis kosten te dekken
 2. Om uw hypotheek veilig te stellen in plaats van het kopen van verzekeringen via de bank
 3. Om af te betalen creditcard schulden of andere leningen, zodat uw woning of familie niet vast komen te zitten met uw schulden
 4. Om goed belasting betalen
 5. Om de levensstijl van uw echtgenoot te beschermen, zelfs als je geen kinderen hebt
 6. Om uw toekomstige levensstijl te beschermen door het vergrendelen in een lagere levensverzekeringen tarief, terwijl je jonger bent, gezonder, en geen enkel probleem met een medisch examen niet
 7. Om rijkdom op te bouwen als onderdeel van uw financiële strategie

Life Insurance feiten die kan u verrassen

Volgens een 2016  Trends in Levensverzekeringen Eigenaar  studie:

 • 84 procent van de Amerikanen denkt dat de meeste mensen nodig levensverzekeringen
 • 70 procent zei dat ze nodig levensverzekeringen, maar 41 procent van de Amerikanen niet hebben
 • Millennials overschat de prijs van een $ 250.000 levensverzekering met 3 of 4 keer de werkelijke kosten
 • 83 procent van de Amerikanen vonden ze zouden levensverzekeringen overwegen als het makkelijker om te begrijpen was

De gegevens, dan suggereert dat er een aantal dingen over het leven verzekering die verwarrend zijn voor de gemiddelde persoon zijn. We zullen opruimen enkele van de misvattingen, uitleggen wat leven verzekeringen basics, en beantwoord een paar belangrijke vragen als:

 • Wil je echt het leven verzekering nodig?
 • Wanneer moet je het kopen?
 • Wat voor soort levensverzekering is het beste?
 • Hoe kan ik geld op levensverzekering te redden?

Wat zijn de verschillende soorten van Life Insurance?

Laten we beginnen met een wandeling door de verschillende types van levensverzekeringen, en de voor- en nadelen van elk.

 • Term Life Insurance: Term levensverzekering is een betaalbare optie die u een grote flexibiliteit met betrekking tot hoe lang je wilt het beleid voor, maar ook aan de limiet van verzekeringsproducten mogelijk maakt. Omdat het voor een bepaalde termijn, dan kunt u ook vragen om een ​​vaste rente die u toelaat om de begroting van uw betalingen voor de gegeven termijn. Term verzekering begint op 5 jaar en kan oplopen tot 30. Dit is de minst dure optie.
 • Whole Life Insurance: Hele levensverzekering is een permanente vorm van levensverzekering, omdat het dekt u voor de duur van je leven. In tegenstelling tot overlijdensrisicoverzekeringen dat afloopt na de geselecteerde hoeveelheid u zelf verzekerd voor de komende jaren. Het nadeel voor sommige mensen in een heel leven beleid is dat de premies zijn meestal hoger.
 • Universal Life Insurance:  Universal leven is een soort van hele levensverzekering. In het verleden heeft de historische performance van het universele leven veroorzaakt veel mensen om voorzichtig te zijn als gevolg van de investering factor van een deel van de premies. Het kan een interessante optie zijn als je jezelf te informeren over de voordelen, zoals de mogelijkheid om deze later lenen van geld van uw levensverzekering.

Het omzetten van Term Life to Whole Life Insurance

Als u niet zeker wat voor soort beleid het beste voor u zal werken, moet u ook rekening houden met de vraag dat als je de aanschaf van een goedkopere, minder dure optie als een tijdelijke levensverzekeringen beleid, als u de mogelijkheid om te zetten in een heel leven zal hebben beleid later.

Waar kan je Life Insurance?

U kunt levensverzekeringen rechtstreeks te kopen via een verzekeringsmaatschappij, door middel van een levensverzekering makelaar of financieel planner of via groep of lidmaatschap van verenigingen. Steeds meer mensen kopen levensverzekeringen online of rechtstreeks via verzekeringsmaatschappijen. Soms lijkt dit een snelle en eenvoudige oplossing, maar je krijgt mogelijk niet de beste dekking voor de prijs die u betaalt. Controleer altijd een paar plaatsen of werken met een financieel planner of makelaar om wat advies te krijgen voor uw omstandigheid.

4 tips om geld te besparen op Life Insurance

Naast het kiezen van een termijn beleid, zijn er manieren om geld te besparen op uw levensverzekering.

 1. Winkel rond voor uw levensverzekering om de beste prijzen te vinden. Overweeg het gebruik van een levensverzekering makelaar die veel verschillende leven verzekeringsmaatschappijen en het beleid kan controleren voor u en bieden u de verschillende opties. Met behulp van een makelaar of financieel adviseur zal ook het voordeel geven van het werken met iemand die analyseert uw behoeften en komen met oplossingen die werken voor u. Zoek iemand die u kunt vertrouwen en genieten van het werken met die beantwoordt al uw vragen. Levensverzekeringen prijzen worden geregeld, dus niet het gevoel dat je nodig hebt om veel makelaars noemen – zich alleen bezig met degene die je het beste bevalt, zult u dezelfde tarieven te krijgen.
 2. Kopen levensverzekering toen je jonger en gezond zijn. Levensverzekeringen prijzen zijn gebaseerd op uw leeftijd en uw gezondheidstoestand. Je weet niet wat er gaat komen in de toekomst, dus als je nu gezond bent, overweeg dan om een beleid waar u de medische keuring kan passeren en krijgen het beste tarief opgesloten in. Vergeet niet te vragen over gegarandeerde niveau premies, zodat u kunt profiteren van een constante snelheid gedurende de looptijd van de polis die u kiest en geen verrassingen hebben. Als u de hygiënische omstandigheden, zorg ervoor en winkel rond, zie de eerste punt boven over het gebruik van een makelaar, omdat sommige levensverzekeringen bedrijven betere tarieven voor bepaalde medische aandoeningen, waar anderen meer zal kosten zal geven. Een financieel adviseur in staat zal zijn om u te helpen.
 3. Niet roken. Niet-rokers krijgen een lagere levensverzekeringen tarieven dan rokers. Als u rookt, overwegen te stoppen. Ook al heb je een beleid als een roker kan kopen, als je kunt stoppen voor een periode van 12 maanden, zullen de meeste levensverzekeraars de tarieven aan te passen als je eenmaal rookvrije zijn geweest. Maar laat je niet afschrikken het kopen van levensverzekeringen tot je stoppen met roken, vooral als je het in de plannen; gewoon uw beleid, en erachter te komen wat de kosten zullen zijn als je eenmaal rookvrije bent. Dit kan helpen motiveren u op de lange termijn, en uw gezin zullen worden beschermd terwijl u werkt op.
 4. Vraag of er een beter tarief voor het betalen van uw premie jaarlijks in plaats van maandelijks. Sommige bedrijven bieden betere tarieven wanneer u betaalt op jaarbasis.

Life Insurance Through Your Work: Is het genoeg?

Volgens de Best Life tarieven 2017 studie , een derde van de Amerikanen die levensverzekering hebben slechts een groepsverzekering leven beleid. Hoewel het is beter dan niets, er zijn een paar redenen waarom je niet moet vertrouwen op de levensverzekeringen je door middel van het werk:

 1. U kunt het verliezen wanneer u van baan verandert
 2. U moet een nieuw medisch examen doen als je besluit om een ​​nieuw beleid te krijgen
 3. De limiet van uw collectieve levensverzekeringen door het werk is beperkt – bijvoorbeeld, het kan slechts twee keer uw salaris (of minder) zijn. Dit zal niet genoeg zijn, in de meeste gevallen om uw familie te helpen, of om uw schulden en financiële verantwoordelijkheden te dekken op de lange termijn.

Misvattingen over Life Insurance, debunked

Levensverzekeringen wordt vaak beschouwd als een onnodige uitgave of een die wordt uitgesteld. Hier zijn een aantal dingen die je zou willen denken over voordat u besluit levensverzekering is niet voor jou op dit moment.

“Mensen die niet werken Do not Need Life Insurance”

Zelfs als je niet werkt, zou je dood nog steeds financiële gevolgen als u mantelzorg of homemaking taken uit te voeren, terwijl een partner werkt. Als er iets met je gebeurd, kan er geen verlies van inkomsten, maar er zou een drastische stijging van de kosten zijn. De kosten van kinderopvang en het huishouden kosten, bijvoorbeeld, kan het nodig zijn als u plotseling waren verdwenen. Als je je familie zou willen om hun levensstijl te handhaven en hebben dingen opgevangen in een soortgelijke manier dat je nu doen, zou je moeten kijken naar de kosten van het inhuren van mensen boven de taken over te nemen, zodat je partner te blijven werken en het verdienen inkomen.

“Mensen zonder kinderen of echtgenoten niet nodig Life Insurance”

Als u geen personen ten laste of kinderen, maar van plan om een ​​familie later in het leven hebt, kunt u overwegen de aankoop van levensverzekeringen eerder in hun leven, terwijl je jonger bent. Levensverzekeringen kosten zijn gebaseerd op een aantal factoren, waaronder uw leeftijd en gezondheid. Als je jonger bent u aanzienlijk lagere tarieven dan wanneer je eindelijk trouwen en hebben die familie.

“Levensverzekeringen is te duur”

Wachten om te betalen van de schulden voor het kopen van levensverzekeringen klinkt als een goed idee, maar als er iets zou gebeuren met je morgen, zou u uw schuld te laten aan uw familie. Zouden ze in staat zijn om deze schulden te dekken en make-up voor het verlies van inkomsten door uw afwezigheid?

Er zijn opties voor goedkope levensverzekering die per dag kan worden gekocht voor zo weinig als een paar dollar. Het hebben van een kleine hoeveelheid van een levensverzekering kan nu een goed vangnet voor uw gezin mogelijk te maken.

Hoe lang duurt het om Get Life Insurance?

In het algemeen is de levensverzekering proces omvat 3 stappen en het normaal gesproken in 4-6 weken vanaf het moment van het invullen van de aanvraag kan worden voltooid:

 1. Het bespreken van opties en dan het invullen van een aanvraag voor een levensverzekering
 2. Het nemen van de medische keuring
 3. Ontvangst van de resultaten van het medisch onderzoek en de daaropvolgende goedkeuring rate aanpassing, of ontkenning van de uitkeringen

Zal Life Insurance betalen meteen na je kopen?

Veel bedrijven zullen “hold u gedekt” voor het leven uitkeringen vanaf het moment dat je de applicatie op de voorwaarden die in te dienen:

 • Alles is uitgeroepen tot in de aanvraag
 • De medische keuring komt door met geen nieuwe informatie.

Vraag uw leven verzekeringsmaatschappij over dit op het moment dat u besluit om het beleid te kopen en te ondertekenen de applicatie. Zoek uit of de dekking begint meteen of als er een wachttijd. Ook, pas uitsluitingen in het beleid, zoals de zelfmoord clausule en de betwistbaarheid periode.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.