Alt du behøver at vide om livsforsikring

Home » Insurance » Alt du behøver at vide om livsforsikring

Alt du behøver at vide om livsforsikring

Livsforsikring er en kontrakt mellem et forsikringsselskab og et individuelt, hvor forsikringsselskabet enig i, at hvis den enkelte ( “forsikrede”) skulle dø i løbet af livet forsikringspolice, vil forsikringsselskabet betale den forudbestemte mængde penge til den forsikrede valgt efter deres død modtageren.

Livsforsikring kan købes i en forudbestemt sigt, normalt af 5-30 år, eller på permanent basis.

Grunde til at købe livsforsikring

Folk køber livsforsikring af mange årsager. Den mest almindelige årsag er at lade nogle penge til din familie i tilfælde af at du dør, så de ikke ender i økonomisk krise på grund af din tabte indtægt. Men der er et par andre grunde til at købe livsforsikring, du måske ønsker at overveje:

 1. Til dækning af begravelsesomkostninger
 2. For at sikre din pant i stedet for at købe forsikring gennem banken
 3. For at afbetale kredit gæld eller andre lån, så din ejendom eller familie ikke går i stå med din gæld
 4. At betale ejendom skatter
 5. For at beskytte din ægtefælles livsstil, også selvom du ikke har børn
 6. For at beskytte din fremtidige livsstil ved at låse i en lavere livsforsikring sats, mens du er yngre, sundere, og har ikke noget problem med en medicinsk eksamen
 7. At opbygge rigdom som en del af din økonomiske strategi

Livsforsikring Fakta Det kan overraske dig

Ifølge en 2016  Tendenser i Livsforsikring Ejerskab  undersøgelse:

 • 84 procent af amerikanerne tror, ​​de fleste mennesker har brug for livsforsikring
 • 70 procent sagde, at de havde brug for livsforsikring, men 41 procent af amerikanerne ikke havde det
 • Millennials overvurderet prisen på en $ 250.000 livsforsikring med 3 eller 4 gange de faktiske omkostninger
 • 83 procent af amerikanerne følte, at de ville overveje livsforsikring, hvis det var lettere at forstå

De data, så tyder på, at der er nogle ting om livsforsikring, der er forvirrende for den gennemsnitlige person. Vi vil rydde op på nogle af de misforståelser, forklare nogle livsforsikringer basics, og besvare et par vigtige spørgsmål som:

 • Har du virkelig brug livsforsikring?
 • Hvornår skal du købe det?
 • Hvilken slags livsforsikring er bedst?
 • Hvordan kan jeg spare penge på livsforsikring?

Hvad er de forskellige typer af livsforsikring?

Lad os starte ved at gå gennem de forskellige typer af livsforsikring samt fordele og ulemper ved hver.

 • Term Life Insurance: Sigt livsforsikring er en overkommelig mulighed, som giver dig mulighed for stor fleksibilitet med hensyn til, hvor længe du ønsker, at politik for, samt til grænsen af ​​forsikring. Fordi det er for en bestemt udtryk, kan du også bede om en fast rente, som gør det muligt at budgettet dine betalinger for den givne periode. Term forsikring starter ved 5 år og kan gå op til 30. Dette er den billigste løsning.
 • Hele livsforsikring: Hele livsforsikring er en permanent form for livsforsikring, fordi det dækker dig for udtrykket af dit liv. I modsætning til sigt forsikring, der udløber efter den valgte antal år, du forsikret dig selv for. Ulempen for nogle mennesker i et helt liv politik er, at præmierne er som regel højere.
 • Universal Life Insurance:  Universal liv er en type af hele livsforsikring politik. Tidligere den historiske præstation af universelle liv fået mange mennesker til at være forsigtige på grund af investeringen faktor af en del af præmierne. Det kan være en interessant mulighed, hvis du at kende de fordele, såsom muligheden for senere at låne penge fra din livsforsikring.

Konvertering Term Life til hele livsforsikring

Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags politik vil fungere bedst for dig, bør du også overveje at bede, at hvis du køber en billigere, billigere løsning som en tidsbegrænset livsforsikring politik, hvis du vil have mulighed for at konvertere til et helt liv politik senere.

Hvor kan du få livsforsikring?

Du kan købe livsforsikring direkte gennem et forsikringsselskab, gennem en livsforsikring mægler eller finansielle planner, eller gennem gruppe- eller medlemskab foreninger. Stadig flere mennesker køber livsforsikring online eller direkte gennem forsikringsselskaber. Nogle gange virker som en hurtig og nem løsning, men du kan ikke være at få den bedste dækning for den pris, du betaler. Kontroller altid et par steder eller arbejde med en finansiel planlægger eller mægler for at få nogle råd til din omstændighed.

4 tips til at spare penge på livsforsikring

Ud over at vælge en langsigtet politik, der er måder at spare penge på din livsforsikring.

 1. Shop rundt for din livsforsikring at finde de bedste priser. Overvej at bruge en livsforsikring mægler, der kan kontrollere mange forskellige livsforsikringsselskaber og politikker for dig og tilbyde dig de forskellige muligheder. Ved hjælp af en mægler eller finansiel rådgiver vil også give dig den fordel at arbejde med nogen, der vil analysere dine behov og komme med løsninger, der virker for dig. Find en person, du kan stole på og nyder at arbejde med, der besvarer alle dine spørgsmål. Livsforsikring priserne er reguleret, så du skal ikke føle, at du har brug for at ringe til mange mæglere – bare beskæftige sig med den, du bedst kan lide, du får de samme satser.
 2. Køb livsforsikring, når du er yngre og sund. Livsforsikring priser er baseret på din alder og din helbredstilstand. Du ved ikke, hvad der kommer i fremtiden, så hvis du er rask nu, overveje at få en politik, hvor man kan passere den medicinske eksamen og få den bedste pris låst. Sørg for at spørge om præmier garanteret niveau, så du kan drage fordel af en ensartet sats i hele udtrykket af den politik, du vælger, og ikke har nogen overraskelser. Hvis du har sundhedsmæssige betingelser, skal du sørge for og shoppe rundt, se det første punkt ovenfor om at bruge en mægler, fordi nogle livsforsikringsselskaber vil give bedre priser for visse medicinske tilstande, hvor andre vil opkræve mere. En finansiel rådgiver vil være i stand til at hjælpe dig.
 3. Der må ikke ryges. Ikke-Rygere få lavere livsforsikring satser end rygere. Hvis du ryger, overveje at holde op. Selvom du måske købe en politik som en ryger, hvis du kan holde op i en periode på 12 måneder, vil de fleste livsforsikringsselskaber justere satserne når du har været røgfri. Men du behøver ikke udskyde at købe livsforsikring, indtil du op med at ryge, især hvis du har det i planerne; bare få din politik, og finde ud af, hvad omkostningerne vil være, når du er røgfri. Dette kan hjælpe med at motivere dig i det lange løb, og din familie vil blive beskyttet, mens du arbejder på det.
 4. Spørg hvis der er en bedre pris for at betale din præmie årligt i stedet for månedligt. Nogle virksomheder vil tilbyde bedre priser, når du betaler på årsbasis.

Livsforsikring Gennem dit arbejde: Er det nok?

Ifølge de bedste liv Priser 2017 undersøgelse , en tredjedel af amerikanere, der har livsforsikring har kun en forsikring liv politik gruppe. Selv om det er bedre end ingenting, er der et par grunde til, at du ikke bør stole på den livsforsikring, du får gennem arbejde:

 1. Du kan miste det, når du skifter job
 2. Du bliver nødt til at tage en ny medicinsk eksamen, hvis du beslutter at få en ny politik
 3. Grænsen for din gruppe livsforsikring gennem arbejde er begrænset – for eksempel, kan det kun være to gange din løn (eller mindre). Dette vil ikke være nok, i de fleste tilfælde, at hjælpe din familie, eller til at dække din gæld og finansielle ansvar på lang sigt.

Misforståelser om livsforsikring, debunked

Livsforsikring er ofte betragtes som en unødvendig udgift eller en, der bliver sat ud. Her er nogle ting du måske ønsker at tænke over, før du beslutter livsforsikring er ikke for dig lige nu.

“Folk, der ikke arbejder behøver ikke Livsforsikring”

Selv hvis du ikke arbejder, ville din død stadig har økonomiske konsekvenser, hvis du udfører caregiving eller husførelse opgaver, mens partner fungerer. Hvis noget skete for dig, kan der være noget tab af indtægt, men der ville være en drastisk stigning i udgifter. Børnepasning omkostninger og husholdning omkostninger, for eksempel, kan blive nødvendigt, hvis du pludselig var væk. Hvis du ønsker din familie til at opretholde deres livsstil og har ting taget sig af på samme måde, som du gør nu, ville du nødt til at se på omkostningerne ved at ansætte folk til at overtage disse opgaver for at give din partner til at fortsætte med at arbejde og tjene indkomst.

“Folk uden børn eller ægtefæller behøver ikke Livsforsikring”

Hvis du ikke har nogen pårørende eller børn, men har planer om at have en familie senere i livet, kan du overveje at købe livsforsikring tidligere i livet, mens du er yngre. Livsforsikring omkostninger er baseret på en række faktorer, herunder din alder og helbred. Når du er yngre, vil du have betydeligt lavere priser end når du endelig blive gift og få den familie.

“Livsforsikring er for dyrt”

Venter på at betale ned gæld, før de køber livsforsikring lyder som en god idé, men hvis noget skulle ske for dig i morgen, ville du lade din gæld til din familie. Ville de være i stand til at dække denne gæld og gøre op for den tabte indtægter på grund af dit fravær?

Der er muligheder for billige livsforsikring, der kan købes for så lidt som et par dollars om dagen. At have en lille mængde af livsforsikring nu kan tillade en god sikkerhedsnet for din familie.

Hvor lang tid tager det at få livsforsikring?

Generelt livsforsikring proces indebærer 3 trin, og det kan normalt være afsluttet i 4-6 uger fra tidspunktet for at udfylde ansøgningen:

 1. Diskutere muligheder og derefter udfylde en ansøgning om livsforsikring
 2. Tager den medicinske eksamen
 3. Modtagelse af resultaterne af den medicinske eksamen og efterfølgende godkendelse, justering sats eller benægtelse af fordele

Vil Livsforsikring betale med det samme Efter du købe det?

Mange virksomheder vil ”holde dig dækket” for livet ydelser fra det øjeblik du indsender ansøgningen om betingelserne, at:

 • Alt er blevet erklæret som pr ansøgningen
 • Den medicinske eksamen kommer igennem med nye oplysninger.

Spørg dit liv forsikringsselskab om dette på det tidspunkt, du beslutter dig for at købe den politik og underskrive ansøgningen. Find ud af, om dækningen starter med det samme, eller hvis der er en karensperiode. Også vogte os for udelukkelser i politikken såsom selvmord klausul og konkurrence omkring periode.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.