Am nevoie de economii Banca Dacă am avea investiții?

Home » Investing » Am nevoie de economii Banca Dacă am avea investiții?

Am nevoie de economii Banca Dacă am avea investiții?

Viața are o modalitate de a arunca scump surprinde modul nostru, fie că este vorba de vehicule sau de rupere în jos de aer condiționat funcționează defectuos la domiciliu. Când aceste facturi neplanificate pop-up, importanța economiilor devine evidentă. De aceea, este esențial să existe un fond de urgență, pentru acele cheltuieli neprevăzute.

În mod ideal, ca fond de urgență ar trebui să conțină suficienți bani pentru a acoperi oriunde în valoare de cheltuielile de trai trei până la șase luni. Unii oameni chiar merge atât de departe încât să șosetă departe în valoare de facturile de un an. Oricum, ideea este de a avea o sursă de bani disponibile imediat, astfel încât atunci când grevele neprevăzute, nu sunteți forțat să recurgă la datorii pentru a acoperi aceste cheltuieli neașteptate.

Problema cu păstrarea banii închis într-un cont de economii, cu toate acestea, este că acest lucru va cascadori cu siguranță creșterea. Aceste zile, vei fi norocos să înscrie un rata anuală a dobânzii de 1% pe un cont de economii tradiționale, în timp ce, dacă ar fi să investească banii în piața de valori, vă ușor s-ar putea vedea o rentabilitate medie anuală de 7% sau mai mult.

Pe termen scurt, această diferență nu contează. Dar să ne imaginăm că ești în stare să economisi până 20.000 $ și vă păstrați-l în bancă pe o perioadă de 30 de ani, toate în timp ce câștigând interes 1% pentru această sumă. După trei decenii, ca $ va creste de 20.000 de la aproximativ 27.000 $. Acum, în loc să țină că numerar în bancă, să presupunem că investești infilatra că 7% randament mediu anual doar am vorbit. După 30 de ani, ai fi așezat pe $ 152.000 de – destul de diferenta.

În mod clar există o mulțime de a fi pierdute prin păstrarea banilor în bancă. Prin urmare, ridică întrebarea: Ai nevoie într-adevăr că un fond de urgență în cazul în care aveți un portofoliu de investiții la robinet?

Protejarea Mandantul dvs.

Există două motive pentru care este inteligent pentru a păstra economiile de urgență în bancă. În primul rând, conturile de economii sunt ușor accesibile. Nu trebuie să așteptați să lichideze active pentru a obține bani, ci mai degrabă, puteți apuca în general, banii pe loc, dacă este nevoie.

Un alt beneficiu de a menține fondul de urgență în banca este că nu pierde riscul principal – cu condiția să nu depășește limita FDIC. Cu alte cuvinte, dacă stick de 20.000 $ în bancă, această sumă nu poate merge în jos – se poate merge doar în sus.

Atunci când investiți, pe de altă parte, există întotdeauna riscul ca te pierde pe unele principale. Dar, un risc mai mare este nevoie să ia o retragere într-un moment în care piața este în jos.

Imaginați-vă că se întâmplă să întâlniți o situație de reparații acasă în timpul unei săptămâni atunci când piața are un tambur major. Dacă trebuie să plătească contractantul imediat și sunteți obligat să vândă investiții la o pierdere pentru a obține că în numerar imediat, că banii te pup la revedere.

S-ar putea argumenta că a lua pierderea ocazional este util datorită potențialului de randamente mai ridicate. Și, în unele cazuri, s-ar putea avea dreptate. Dar este că într-adevăr un risc pe care sunteți dispus să ia?

Acestea fiind spuse, având un cont robust de investiții și nici un fond de urgență nu este cea mai gravă situație vă puteți pune în joc . Imaginați – vă că cheltui 5.000 $ pe lună, în cazul în care fondul de urgență ar trebui să scadă undeva în intervalul de $ 15.000 la $ 30.000. Dacă aveți 5.000 $ în bancă , dar 80.000 $ în investiții, să fim realiști – ești încă în formă destul de bună. Iar dacă nu lichidarea a lua o pierdere, nu numai că nu aveți o pernă frumos, dar probabil vei recupera la un moment dat. Dar dacă stai pe $ 15.000 de totala , esti mai bine cu banii în bancă, și apoi pune orice fonduri suplimentare pe care le acumulează într – un cont de investiții.

În cele din urmă, în timp ce este înțelept să aibă un fond de urgență dedicat, nu vreau să merg peste bord, fie. Există este un astfel de lucru ca având prea mulți bani în numerar, astfel încât odată ce ai acea plasă de siguranță stabilit, asigurați – vă că pentru a începe să investească restul de economii pentru o mai bună întoarce pe termen lung.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.