Amennyiben fizeti ki a jelzálog előtt nyugdíjba?

Home » Real Estate » Amennyiben fizeti ki a jelzálog előtt nyugdíjba?

Amennyiben fizeti ki a jelzálog előtt nyugdíjba?

Ideális fizeti ki a jelzálog, lefekvés előtt, de néha ez nem lehetséges. Van alternatíva.

A legtöbb ember jobban járna nem rendelkező jelzálog nyugdíjas. Viszonylag kevés lesz semmilyen adókedvezmény ebből tartozás, és a kifizetéseket is kap nehezebb kezelni a fix jövedelemmel.

De visszavonul a jelzálog , mielőtt nyugdíjba nem mindig lehetséges. Pénzügyi tervezők javasoljuk egy B terv, hogy biztosan ne zárja le ház gazdag és szegény készpénz.

Miért jelzálog nélküli öregségi általában a legjobb

Jelzáloghitel-kamatok technikailag adó levonható, de az adófizetők részletezni kell, hogy a szünet – és kevesebb lesz, most, hogy a kongresszus csaknem megkétszereződött a standard levonás. Kongresszus vegyes bizottság Adózás becslése 13,8 millió háztartás részesül a jelzálog kamatok levonása az idén, szemben a több mint 32 millió az elmúlt évben.

Még mielőtt az adóreform, az emberek nyugdíjkorhatárhoz közeledő gyakran került kevesebb hasznot a jelzáloghitelek idővel fizetések kapcsolni, hogy többnyire érdeke, hogy többnyire fő.

Fedezésére törlesztő, nyugdíjasok gyakran visszavonja többet várnak el a nyugdíj alapok, mint ha azokat, ha a jelzálog fizettek ki. Azok kivonás jellemzően kiváltó több adót, miközben csökkenti a medence pénzt, nyugdíjasok kell élni.

Ezért sok pénzügyi tervezők javasoljuk, hogy ügyfeleik fizeti meg jelzáloggal munka közben, hogy ők adósság-mentes amikor nyugdíjba.

Egyre azonban az emberek nyugdíjba miatt pénzt a saját otthonukban. Harmincöt százalék a háztartások által vezetett korosztály 65-74 hogy a jelzálog szerint a Federal Reserve Survey of Consumer pénzügy. Tehát nem 23 százaléka a 75 éves és idősebb. 1989-ben, az arányok voltak 21 százalék és 6 százalék volt.

De rohanó fizeti ki ilyen jelzáloghitelek nem lehet egy jó ötlet sem.

Ne érezze magát szegényebb

Vannak, akik elég pénz a megtakarítások, befektetések, vagy nyugdíj alapok hogy kifizessék a hitelek. De sok volna, hogy egy jelentős darab azokat az eszközöket, amelyek elhagyják őket pénzszűkében vészhelyzet vagy jövőbeni megélhetési költségek.

„Bár minden bizonnyal pszichológiai előnyt kapcsolatos, hogy a jelzálog-mentes, anyagilag, ez az egyik utolsó hely azt közvetlenül az ügyfél fizeti ki a korai,” mondja hitelesített pénzügyi tervező Michael Ciccone Summit, New Jersey.

Az ilyen nagy kivonás is lök emberek sokkal nagyobb adósávok és kiváltó óriási adótörvények. Amikor egy ügyfél gazdag ahhoz, hogy kifizessék a jelzálog, és azt akarja, hogy ezt, CFP Chris Chen, Waltham, Massachusetts, is azt ajánlja, terjed a kifizetések időben tartani az adókat le.

Gyakran előfordul, hogy az ember a legjobb helyzetben, hogy kifizesse jelzálog dönthet úgy, hogy nem azért teszi, mert tudja, hogy jobb megtérülését a pénzt máshol, tervezők mondják. Emellett gyakran ők azok, tehetős ahhoz, hogy nagy jelzálog, hogy továbbra is jogosult adókedvezményekkel.

„Jelzálog sokszor van olcsó kamatlábak, amelyek levonhatók, és így nem éri fizet ki, ha a portfólió után adót is lehagy,” mondja Scott A. CFP püspök Houston.

Ha a végeredmény nem lehetséges, minimalizálni a jelzálog

Sok nyugdíjas, fizet ki a ház egyszerűen nem lehetséges.

„A legjobb esetben a»vágyálom«forgatókönyv az, hogy lesz egy készpénz váratlan keresztül öröklés vagy hasonló, hogy lehet használni, hogy fizeti ki az adósságot”, mondja CFP Rebecca L. Kennedy Denver.

A drága Los Angeles, CFP David Rae sugallja jelzálog terhelt ügyfelek refinanszírozása, mielőtt nyugdíjba, hogy alacsonyabb kifizetéseket. ( Refinanszírozási általában könnyebb a nyugdíjazás előtt, mint utána.)

„Refinanszírozási terjedt el a többi jelzálog egyensúly ki több mint 30 éve, nagyban csökkentve a részét a költségvetés azt megeszi”, mondja Rae, akinek irodája a West Hollywood.

Azok, akik jelentős tőke halmozódott fel otthonukban fontolóra a fordított jelzálog , tervezők mondják. Ezeket a hiteleket lehet használni, hogy fizeti ki a meglévő jelzálog, de nem történik kifizetés van szükség, és a fordított jelzálog nem kell fizetni ki, amíg a tulajdonos adja, kiköltözik vagy meghal.

Egy másik megoldás: építenie, hogy megszüntesse, vagy legalábbis csökkentse jelzáloghitel tartozás. CFP Kristin C. Sullivan, aki szintén a Denver, ösztönzi őt az ügyfelek, hogy ezt a lehetőséget.

„Ne bolond magát, hogy a termesztett gyerekek lesznek újra ellátogat minden alkalommal,” Sullivan mondja. „Természetesen nem tartják elég hely és kényelem nekik, hogy menjen vissza a veled!”

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.