Amennyiben Ön együttes aláírása Diákhitel?

Home » Banking and Loans » Amennyiben Ön együttes aláírása Diákhitel?

Amennyiben Ön együttes aláírása Diákhitel?

Úgy döntött, hogy együtt aláírja a diákhitel jön le, hogy hogy tud-e visszafizetni a teljes hitelt a saját, ha szükséges.

Meg kellene írnia a diákhitel csak akkor, ha képes megfizetni vissza magad, mert akkor lehet, hogy.

Aláíró tesz jogilag felelős a hitel visszafizetésére, ha az elsődleges hitelfelvevő nem. És ha nem engedheti meg magának, hogy a kifizetések, a hitel lesz sérült.

Ha megengedheti magának, hogy együtt aláírja, akkor tegye meg ismerve a kockázatokat, és hogyan juthat ki a horgot a hitel a jövőben.

Lehetőség, hogy fontolja előtt aláíró

Mielőtt alkalmazni a magán diákhitel, mint a társ-aláíró, elkerül az elsődleges hitelfelvevő felé más lehetőség.

Győződjön meg róla, hogy már benyújtotta ingyenes alkalmazás szövetségi Student támogatás, vagy FAFSA, hogy jogosultak legyenek az összes szövetségi hallgatói támogatást. Ez magában foglalja a szabad vagy szerzett támogatást, mint a támogatások, ösztöndíjak és a munka-tanulmány, valamint a szövetségi diákhitelt.

Mert egyetemisták, szövetségi diákhitelt a legjobb megoldás, mert nem igényelnek hitel történelem, vagy egy társ-aláíró jogosult. A legtöbb magán hitelek csinálni.

Összehasonlítva a szövetségi hitelek, magán hitelek általában hordoznak magasabb kamatok és kevesebb visszafizetési lehetőséget, vagy lehetőséget kölcsön elengedése. Úgy kell tekinteni, amikor az összes szövetségi támogatás már maxed ki.

Van néhány magán diákhitelt, amelyek nem igényelnek társ-aláíró. Jóváhagyás alapja a karrier és a jövedelem potenciál, de azokat a hiteleket hordoznak magasabb kamatok, mint más magán lehetőségeket.

Ki lehet együtt aláírja a hitel?

Gyakorlatilag bárki egy minősítő hitel történelem együtt tudnak bejelentkezni a diákhitel.

Ez azt jelenti, akkor együtt aláírja a diákhitel a gyermek, unoka, egy másik rokon, vagy akár egy barát. Magánkölcsönzőket keresni aláírói kénytelenek egy állandó jövedelmet és jó vagy kiváló hitel-pontszámok, jellemzően magas 600s vagy magasabb. Úgy vélik továbbá egyéb tartozás már van.

A társ-aláíró ad hitelfelvevő hozzáférést főiskolai finanszírozási ő egyébként nem; ez is segítse a hallgató épít hitelt.

De csak azért, mert akkor együtt aláírja a hitel nem jelenti azt kellene.

Hogyan aláíró befolyásolja a hitel

Amikor együtt aláírja a hitel, akkor átadja a kulcsokat a hitel át a hallgató hitelfelvevő.

A hatás az aláíró érezhető lesz, még mielőtt a kölcsön jóváhagyott: Kapsz egy ideiglenes ding a hitel pontszám, ha a hitelező végez kemény húzza a hitel történelem során az alkalmazás szakaszában.

A jóváhagyást követően a hitel és a fizetési előzmények jelenik meg a hitel-jelentés. Bármilyen kihagyott fizetési árthat a hitel.

Ha a hitelfelvevő nem tudja teljesíteni fizetési és akkor nem vonatkoznak rájuk, a hitel is bemegy az alapértelmezett. Ez egy fekete folt, hogy marad a hitel-jelentés hét év többek között a pénzügyi következményeket.

Egyéb kockázatok aláíró

Co-aláírás hatással lehet a kölcsön. Aláíró kölcsön növeli a „tartozás” része az adósság-jövedelem arány, amely befolyásolhatja a képességét, hogy új hitelt a dolgok, mint egy autó vagy egy ház.

A késedelmes fizetések volna a hitelezők vagy a gyűjtők után. Amint a fizetési késedelem vagy nem fogadott, akkor hallani a hitelező, vagy ami még rosszabb, a behajtó. Annak elkerülése érdekében, nem fogadott fizetési ösztönözze az adós regisztrálnia autopay vagy közli velük havonta előtt esedékes.

Meg lehet felelős a halál vagy rokkantság. Hangzik morbid, de megtudja, a hitelező politika, ha a hitelfelvevő meghal vagy fogyatékossá válik. Ha nem teszik lehetővé a megbocsátás, a felelősség, hogy a kifizetések esne kizárólag az Ön számára.

Mi tárgyalni a hallgatói hitelfelvevő

Aláíró követeli nyílt vita az elsődleges hitelfelvevő, aki ismeri a kockázatokat veszed fel, mint a társ-aláíró és milyen hosszú távú törlesztési hatással lesz az élet után főiskolán. Hogy a vita tartalmaznia kell azt, amit tanul, amikor arra számítanak, hogy diplomás és milyen az elhelyezkedési kilátások és a jövedelem potenciál lehet.

Ön valószínűleg tudja, a hitelfelvevő is, így kérdezi magától: ez a személy azt mutatja, hogy ő a felelős elég, hogy a kötelezettségvállalás a kölcsön? Hogy teljes év tanulmányi? Ha a válasz nem, akkor meg kell mutatni a hitelfelvevő felé más lehetőség.

Hogyan maradjon a tetején egy közösen aláírt kölcsön

Ha a hitelező tesz ajánlatot, olvassa el a hitel ígérvényt teljes mértékben megértsék a részleteket. Például a privát hitelező Sallie Mae mondja az elsődleges hitelfelvevő és a társ-aláíró részesedése a felelős azért, hogy a kifizetések időben.

Nehogy a jövőben meglepetés, megtudja, milyen szintű kommunikációs kap, mint egy társ-aláíró. Ez magában foglalhatja, amikor a kifizetések vagy után mennyi idővel a kihagyott fizetési mód, azt kell jelenteni, valamint minden olyan díjat értékelni. Kérdezd meg a hitelező, hogyan kap értesítést, például telefonon, e-mailben vagy levélben.

Ha a hitelfelvevő mondja ő nem tud eleget tenni fizetési mielőtt esedékessé, lépjen kapcsolatba a hitelező azonnal megtudja a lehetőségeket. Akkor lehet, hogy kap egy új törlesztési terv vagy kiváltó átmeneti szünet kifizetéseket.

Hogyan lehet felszabadult aláíró

Két módszer van a szerzés felszabaduló aláíró közlés: társ-aláíró kiadás refinanszírozás.

Társ-aláíró kiadás egy kívánt funkciót keresni egy magán diákhitel. A legtöbb hitelezők teszi, hogy a neve és jogi felelősséget, hogy el kell távolítani a hitel, ha a hitelfelvevő tette egy bizonyos számú időbeni kifizetéseket. Ez a szám mozog 12-48 hónap, attól függően a hitelező.

Ön is rámutatnak, hogy a hitelfelvevő refinanszírozás, amely megszüntetné a nevét a hitel, és lehetővé teszi a hitelfelvevő, hogy összekapcsolják saját diákhitelt egyetlen kölcsön alacsonyabb kamatozású, ha megfelelnek. Refinanszírozása, akkor kell, hogy megfeleljen a hitel-és jövedelem a követelményeknek, és van egy rekord az időben fizetést.

Hogyan együtt aláírja a magán diákhitel

Ha készen áll, hogy együtt aláírja a hitel, akkor a hitelfelvevő kell összehasonlítani kínál több diák hitelezők, köztük a bankok, hitelszövetkezetek és online hitelezők, hogy megtalálja a legalacsonyabb áron.

Mint társ-aláíró akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a hitel maximális a rugalmassága kifizetéseket. Vegyük kölcsön funkciók, mint a hitelfelvevő védelem – halasztás és a türelem – együtt visszafizetési lehetőséget és a rendelkezésre álló társ-aláíró kiadás.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.