Amennyiben Ön használja a személyi kölcsön, hogy fordítson le hitelkártya-tartozás?

Home » Credit and Debt » Amennyiben Ön használja a személyi kölcsön, hogy fordítson le hitelkártya-tartozás?

Amennyiben Ön használja a személyi kölcsön, hogy fordítson le hitelkártya-tartozás?

Drowning alatta egy halom drága hitelkártya-tartozás? Nem rendelkezik a készpénz, hogy írjon egy nagy csekket fizeti ki? Vannak a maxed-out kártyákat megöli a FICO és VantageScore hitel pontszámot? Ha igen, akkor biztosan nem vagy egyedül. Országosan összesen hitelkártya-tartozás felmászott több mint $ 1000000000000 tavaly szerint a Nilson jelentés .

Nem titok, hogy a túlzott hitelkártya-tartozás gyakran előrevetíti súlyos pénzügyi problémákat. Sőt, ha jelenleg többel tartozik a hitelkártyák mint amennyit megengedhet magának, hogy kifizesse ebben a hónapban, akkor már bajban, és pazarolja a pénzt. Ahhoz, hogy öntsünk a tűzre, hogy a fennálló hitelkártya-tartozás, hogy fáj a pénztárca is lehet fáj a hitel pontszámot.

Miért hitelkártya-tartozás Hurts Credit Scores

Sok fogyasztó találja meglepőnek, hogy még „on-time” hitelkártya elszámolások károsíthatja hitel pontszámot. Az igazság az, hogy vesz egy sokkal több, mint a jó fizetés történelem keresni egy jó hitel pontszámot. Fizetési előzmények csak egy darab a puzzle sokkal nagyobb. Kiemelkedő hitelkártya-tartozás is negatív hatással hitel pontszám akkor is, ha a jövőben minden a havi kifizetések az esedékesség napjáig.

Credit scoring modellek, mint FICO és VantageScore vannak kialakítva, hogy hasonlítsa össze, hogy mennyi hitelkártya-tartozás tartozol (mérlegek), hogy mennyi Ön jogosult tölteni (határértékek). Ez a kapcsolat a hitelkártya elszámolások és korlátok nevezik az adósság-limit arány, vagy a forgó felhasználási arány.

Meg tudja számítani a forgó felhasználási arány a hitelkártya számla elosztjuk az egyensúlyt a hitelkeret és megszorozzuk azt a számot 100-zal Például, ha van egy hitelkártya számla egy $ 5,000 limit és az egyensúlyt a $ 2,500, akkor a forgó felhasználási arány 50% (2,500 ÷ 5000 = 0,5 x 100 = 50%). Fizessen hogy egyensúlyt le a $ 1,000 és az új forgó felhasználási arány lenne 20% (1000 ÷ 5000 = 0,2 x 100 = 20%). Minél nagyobb ez a százalék, annál alacsonyabb a hitel pontszámot … ez ilyen egyszerű.

A Személyi Kölcsön megoldás

Természetesen, ha megengedheti magának, hogy írjon egy nagy csekket, és fizeti ki, vagy egy nagy darab a hitelkártya-tartozás, akkor kéne megtenni. Mégis, ha fizet ki a hitelkártya-tartozás egyszerre lehetetlen, van még néhány más okos módon kezelni a hitelkártya-tartozás. Fizet ki a hitelkártya-tartozás egy személyi kölcsön is egy ilyen megoldás. Itt van két nagy oka, hogy miért:

1. Meg lehet olcsóbb adósság.

Hitelkártya kamatok jellemzően közül a legnagyobb arányú, amit valaha fizetni. Nem szokatlan, hogy az általános használatra hitelkártya (American Express, Discover, MasterCard, Visa) kamatok emelkedni több mint 15% -a, akik a jó hitel. Kamatlábai kiskereskedelmi hitelkártyák szinte mindig jól a 20-as évek.

Összehasonlításképpen, személyi hitel kamatok gyakran sokkal kevésbé költséges, különösen akkor, ha tisztességes hitel. (Magától értetődik, hogy a nagy érdeklődés személyi kölcsön – ők is mászni már 20% a pályázók középszerű hitel – nem lesz nagyon hasznos lehet.)

2. Ez szinte biztos a hitel pontszámot javulni fog.

Személyi hitelek fedezet nélküli áruvásárlási és nem rulírozó fiókok, mint a hitelkártyák. Ennek eredményeként, ha szállítja fennálló tartozás részletfizetés hitel, a pontszámok nincsenek hatással az ugyanazt a negatív, mint ahogy azt, ha szállítja kiemelkedő forgó tartozás. Tény, hogy a mérleg magánál részletfizetés hitel általában beleszámít nagyon kevés, ha egyáltalán, egy hitelbírálati szempontból.

És ne feledd, hogy a matematikai probléma csináltunk felett csak néhány perccel ezelőtt? Ha úgy döntesz, hogy alakítsuk át a rulírozó hitelkártya tartozás részlet adósság, akkor a „forgóajtó hasznosítás” probléma megszűnik, mert részlet tartozás nem veszik figyelembe, hogy a matematikai probléma.

Sőt, ha úgy döntesz, hogy kifizessék a hitelkártya-tartozás felett több kártyát egy részlet hitel, az adósság-limit arány nagyon jól megy nullára, és a pontszámok valószínűleg áttör a tetőn – feltéve, hogy tartsa fel dátum kifizetések az új személyi kölcsön.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.