Amennyiben Ön hozzáadása Child a hitelkártya?

Home » Credit and Debt » Amennyiben Ön hozzáadása Child a hitelkártya?

Making Your Child jogosult felhasználói a hitelkártya

 Making Your Child jogosult felhasználói a hitelkártya

A 22-es csapdája a hitel fiatal felnőttek: nem tud kap egy hitelkártyát, mert akkor nem kell semmilyen hitelt, de nem lehet építeni elegendő hitelt, hogy jogosultak, mert akkor nem kap egy hitelkártyát. Nehezebb a fiatal felnőttek, 21 év alatti, hogy kap egy hitelkártyát a saját óta szövetségi törvény ma már megköveteli a hitelkártya-kibocsátók ellenőrizni a személyi jövedelemadó kiadása előtt egy hitelkártya. A szülők segíthetnek a gyerekeknek elkerülni ezt a találós hozzáadásával a gyermek az egyik a meglévő hitelkártyák.

Hozzátéve, hogy gyermeke az egyik hitelkártyák megadja neked a lehetőséget, hogy tanítsa őket a hitel, és segít nekik kezdeni építeni egy jó hitel pontszám anélkül, hogy teljesen megadja nekik a felelőssége, hogy jelentős hitelkártyás fizetések.

Sok hitelkártya kibocsátók teszi hozzá egy jogosult felhasználó fiókját -, hogy az a személy, aki jogosult arra, hogy díjat a számla. Az engedélyezett felhasználó kap javára a hitelkártya nélkül a hivatalos közlés (lenne, mivel azokat egy közös hitelkártya). Mielőtt gyermeke jogosult felhasználó a hitelkártya, biztos te is kész arra, hogy ezt a lépést.

Az Ön gyermeke készen kell Jogosult felhasználói?

Az Ön gyermeke megbízható? Miután a hitelkártya egy nagy felelősség. Mivel te végül a horog a vásárlások a hitelkártyák, akkor képesnek kell lennie bízni a gyermeket, hogy tartsa magát bármilyen értelemben beállított a hitelkártya.

Van-e a gyermek általában vonatkozó szabályokat követi állított? Az Ön gyermeke felelős a pénzzel? Ha nem tud igennel válaszol ezekre a kérdésekre, akkor a gyermek nem lehet készen arra, hogy egy jogosult felhasználó a hitelkártya.

Állítsa néhány irányelvet

Mielőtt hívja felvenni a gyermeket, hogy a kártya, akkor állítsa néhány iránymutatást, hogy a hitelkártya kell használni.

  • Mennyit lehet a gyermek tölteni?
  • Mik azok szabad vásárolni?
  • Amennyiben kérik az engedélyét, mielőtt a vásárlás? Vagy tudd, miután megtette a vásárlás?
  • Ki fog a fizetés? Mikorra?
  • Milyen hosszú a jogosult felhasználó elrendezés fog tartani?

Milyen következményekkel jár, hogy nem követi az iránymutatások pl eltávolítása hozzáférést egy-két hónapig, vagy tartósan vagy csökkenti a vásárlási limit. Ragaszkodik a szót. Ha azt mondod mész távolítani a gyermek jogosult felhasználó státusz, mert már fel túl sokat, győződjön meg róla csinálni. Ennek hiányában, hogy végigvigye a következményei rossz üzenetet. A hitelezők nem elnézőek a hibákat, ezért tanítani a gyermeket, hogy komoly következményei visszaél egy hitelkártya.

Amelyeket figyelembe kell használjon?

Lehet, hogy jobb, hogy nyissa ki a külön számla vagy, hogy adjunk nekik egy hitelkártya, hogy ritkán használja. Ilyen módon az ügyletek nem összeolvasztott. Vagy, ha megosztja a hitelkártyát a gyermek, győződjön meg róla, hagy egy puffer a rendelkezésre álló hitel, így a gyermek vásárlások nem nyomja a mérleg alatt a hitelkeret.

Ha úgy dönt, hogy add meg a gyermeket, hogy egy meglévő hitelkártyák, válasszon egyet, hogy van egy jó hitel történelem.

Néhány hitelkártyák, a teljes fiókelőzményeket megjelenik a meghatalmazott felhasználó hitel-jelentés, ha ők adunk a számla. Nem lenne célravezető, hogy adjunk nekik egy fiókot, ami tele van a késedelmes fizetések és más negatív elemeket. Ezeket lenne hozzá, hogy a gyermek a hitel-jelentés, és fáj, hanem segítséget.

Elsődleges és Jogosult felhasználói kártya feladatai

Miután hozzáadtuk a számla, a jogosult felhasználó kap egy külön hitelkártya a nevét. Egyes hitelkártya-kibocsátók még kiadja a különböző számlaszámokat a jogosult felhasználók számára. Még saját kártyát, a jogosult felhasználók egyszerűen hagyjuk, hogy vásárol a számla. Ezek jellemzően nem tud semmilyen más ügyletek – készpénzfelvételre vagy transzferek egyenlege. Ők szintén nem módosítja a számla, pl lezárja a számlát, kérjen hitelkeret növelése, illetve a felhasználókat a számlákat.

Ne feledje, hogy Ön a felelős az összes vádak a kártyán, még azok is, amelyeket egy jogosult felhasználó, és akkor is, ha a jogosult felhasználó már szóban megállapodtak, hogy fizetni a díjakat. Mivel az elsődleges számlatulajdonos, a kártyakibocsátó általában zárolás felelős a hitelkártya egyenleget.

Will It növeljék a hitel pontszám?

Hitel pontszám növeli az engedélyezett felhasználói fiók szinte megszűnt, amikor Fico úgy döntött, többé nem tartalmaznak engedélyezett felhasználói fiókokat a saját hitelbírálati modell szerint. A döntés alapján az embereknek a száma, aki kihasználva a kiskaput megvásárlásával a jogosult felhasználói fiókokat. Kiküszöbölése engedélyezett felhasználói fiókok fájt volna a fogyasztók milliói, így Fico helyett csípett a legutóbbi hitel pontszám modell – FICO 08 – Ha csak a törvényes felhatalmazással felhasználói fiókokat.

A VantageScore 3.0 úgy véli továbbá engedélyezett felhasználói fiókok pontszámot rendel.

Befejezés a jogosult felhasználó kapcsolat

Miután a gyermek is jogosult vagy hitel a saját, ott nem igazán kell tartani őket, mint egy jogosult felhasználó. Eltávolítása a gyermek jogosult felhasználó jogosultságokat olyan egyszerű, mint egy telefonhívás a hitelkártya kibocsátója.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.