Annuiteettia vs. Henkivakuutus: Mikä on oikea eläketulon?

Home » Insurance » Annuiteettia vs. Henkivakuutus: Mikä on oikea eläketulon?

Annuiteettia vs. Henkivakuutus: Mikä on oikea eläketulon?
Vaikka eläkkeiden ja henkivakuutus molemmilla on yhtäläisyyksiä, ne eivät ole samoja. Ennen kuin voi ymmärtää eroja ja mitkä suunnitelma voi olla oikea sinulle liittyvistä eläketulon suunnitelma, sinun täytyy ensin ymmärtää keskeisiä elementtejä jokaisen.

Henkivakuutus : Henkivakuutus suunnitelmat saadaan tuloja oman huollettavien jos kuolet odotettua nopeammin. Useimmat henkivakuutus suunnitelmia voidaan jakaa joko termiä-elämän tai koko henkivakuutus. Termi-henkivakuutus kattaa tietyn ajanjakson, yleensä 10, 20 tai useampia vuosia, kun taas koko henkivakuutus on koko elämän vakuutuksenottajan. Jotkut aikavälin henkivakuutukset tarjoa mahdollisuutta muunnetaan koko henkivakuutus, kun kausi päättyy.

Monet henkivakuutukset eivät tarjoa käteisarvoa ja tulonhankintakyvyn vaihtoehtoja sekä muita eläviä etuja kuin tehohoitoon kattavuus vaihtoehto; mutta tämä ei ole tärkein tehtävä henkivakuutus. Sen tärkein tehtävä on hoitaa oman huollettavien kuolemasi jälkeen ja maksaa lopun elämän / lopullinen kulut.

Elinkorko : elinkorko suunnitelmat on suunniteltu tarjoamaan eläketulon Suunnitelman omistajalle, jos hän asuu yli odotettu elinikä. Annuiteettia tarjoavat vero-laskennallinen säästöjä eläketulon. Vaikka eläke ei ole kuoleman varalta edunsaajille, se ei ole verovapaita. Eläkettä yleensä kutsutaan lykätään, välittömiä tai pitkäikäisyyttä annuiteetti suunnitelmia.

  • Laskennalliset Annuity : Laskennallinen annuiteetti on aivan kuin miltä se kuulostaa. Tulot lykätään jälkeen palkkioiden maksamista myöhempään ajankohtaan, ehkä useita vuosia. Laskennalliset elinkorot jaotella kiinteä (perinteinen , kiinteän indeksoitu (FIA) ja Muuttuva annuiteetti. Suurimmat erot tyyppisiä eläkevakuutuksen suunnitelmat ovat siinä, miten kerryttävät korkoa ja onko henkilön haluavat tehdä turvallinen sijoitus tai etsivät markkinoiden kaltaisia tuottoja enemmän kertymistä arvo potentiaalia.
  • Heti alkavaa eläkettä : Välittömät vuosimaksun maksaa etuuksia on aloitettava viimeistään vuoden kuluttua olet maksanut palkkion vakuutusyhtiölle. Välittömin annuiteettia ostetaan kertaluonteisen, kertasummana ja niiden tarkoituksena on alkaa maksaa pois viimeistään vuoden kuluttua vakuutusmaksu on maksettu. Tämä eläke suunnitelma on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat taattu tuloja elämään.
  • Pitkäikäisyys Annuiteetti : pitkäikäisyys annuiteetti suunnitelma on eräänlainen korkosijoitusten annuiteetti joka voidaan antaa missä tahansa iässä tuloja laskennallista jopa 45 vuotta. Tyypillisesti suunnitelmia tämän tyyppisiä aio kunnes haltija on 80 vuotta täyttäneitä. Ajattele sitä täydentävän eläkejärjestely, joka voi potkia kerran tavallisia eläkejärjestelmään voidaan laskussa sen voiton tai ovat lopettaneet kokonaan.

Mikä suunnitelma on parempi?

Avain määritettäessä mikä suunnitelma sopii sinulle – annuiteetti tai henkivakuutus – on katsoa käyttötarkoitusta varten. Jos tärkein tarkoitus on auttaa hoitoa tarvitseville ja muille edunsaajille maksaa lopullisen kulut, laskut ja ovat loput rahat jäljellä elää, sinun on parasta henkivakuutus, koska tämä välittyy verotonta omaan edunsaajille.

Toisaalta, jos etsit suunnitelma, joka tarjoaa sinulle eläketulon sinun pitäisi harkitsee elinkorot. Annuiteetti tarjoaa vero-laskennallinen säästö ja eläketulon. Yksinkertaisesti sanottuna – henkivakuutus suojaa rakkaansa jos kuolet ennenaikaisesti, kun eläke suojaa tuloja jos asut odotettua kauemmin.

Molemmat suunnitelmat eivät tarjota kuolintapauskorvauksista mutta jokainen on hyvin erilainen vaihtoehto eri tarkoituksiin. Jos tarvitset ohjausta päätetään, henkivakuutus suunnitelma tai annuiteetti on oikea sinulle, ota henkivakuutus tai elinkorosta konsulttina keskustella kaikki vaihtoehdot.

Mistä voi ostaa henkivakuutus / annuiteetin suunnitelma eläketulon?

On monia hyvämaineiset yritykset tarjoavat sekä henkivakuutus ja elinkorko suunnitelmat. Voit löytää yritys joko omatoimisesti tai oman vakuutusasiamies. Jos tekee haun itse, harkita joitakin näistä huippuluokan yritykset tarjoavat molemmat suunnitelmat verrattaessa hinnat: AIG, Symetra, Sagicor, Americo, amerikkalainen Fidelity, New York Life, Bankers Life vahinkovakuutusyhtiö, ja enemmän. Muista tarkistaa yrityksen taloudellisen vahvuuden luokitukset ja asiakaspalvelun ennätyksen vakuutusyhtiöiden luokitusorganisaatiot kuten AM Best ja JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.