Anuitățile vs Life Insurance: Care este corect pentru pensionare pe venit?

Home » Insurance » Anuitățile vs Life Insurance: Care este corect pentru pensionare pe venit?

Anuitățile vs Life Insurance: Care este corect pentru pensionare pe venit?
În timp ce anuități și asigurări de viață au ambele asemănări, acestea nu sunt la fel. Înainte de a putea înțelege diferențele și de a determina care planul poate fi potrivit pentru tine referitor la un plan de venituri din pensii, trebuie să înțelegeți mai întâi elementele cheie ale fiecărei.

Life Insurance : planuri de asigurare de viață oferă venit pentru persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră dacă mori mai devreme decât era de așteptat. Cele mai multe planuri de asigurare de viață pot fi împărțite în atât pe termen de viață sau întreaga asigurare de viață. O poliță de asigurare pe termen de viață acoperă o anumită perioadă de timp, în general de 10, 20 sau mai mulți ani, în timp ce întreaga politică de asigurare de viață este pentru întreaga viață a asiguratului. Unele polițe de asigurare de viață pe termen lung oferă posibilitatea de a fi transformată într – o politică de asigurare de viață întreagă la expirarea termenului.

Multe polițe de asigurare de viață nu oferă o valoare în numerar și opțiuni câștiga venituri precum și alte beneficii de viață, cum ar fi o optiune critica de acoperire de ingrijire; Cu toate acestea, acest lucru nu este funcția principală a unei politici de asigurare de viață. Funcția sa principală este de a avea grijă de persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră după moartea ta și să plătească pentru sfârșit de viață cheltuieli / finale.

Anuitate : Planurile de anuitate sunt concepute pentru a oferi venituri din pensii proprietarului planului în cazul în care trăiește dincolo de durata de viață așteptată. Anuitățile oferă economii de impozit amânat pentru venituri din pensii. În timp ce anuitate are un beneficiu de deces pentru beneficiari, nu este duty – free. Anuitățile sunt , în general , denumite în continuare, planurile de rentă sau longevitate amânate.

  • Anuitate amânată : anuitatea amânat este la fel cum sună. Venitul este amânată după primele sunt plătite până la o dată ulterioară, probabil , de mai mulți ani. Anuități amânate sunt defalcate în continuare fixe (tradiționale , fixe indexată (FIA) și variabil anuitate. Principalele diferențe dintre tipurile de planuri de anuități amânate sunt în modul în care este câștigat interesul și dacă individul este în căutarea de a face o investiție în condiții de siguranță sau sunt în căutarea se întoarce piață cum ar fi cu un potențial mai mare valoare de acumulare.
  • Rentă : anuitatea imediată plătește beneficii , care începe nu mai târziu de un an după ce ați plătit prima de la compania de asigurări. Cele mai multe anuități imediate sunt achiziționate cu o singură dată, plata unor sume forfetare și sunt concepute pentru a începe să plătiți în termen de cel mult un an de la prima a fost plătită. Acest plan de anuitate este conceput pentru persoanele care doresc să un venit garantat pentru viață.
  • Longevitatea Anuitate : Un plan de longevitate anuitate este un tip de anuitate cu venit fix , care pot fi emise la orice varsta , cu venituri amânate până la 45 de ani. De obicei, planurile de acest tip nu plan până când titularul este de 80 de ani sau mai în vârstă. Ganditi – va ca un plan de pensii suplimentar , care poate lovi cu piciorul într -o dată planul de pensionare poate fi în scădere în plată sau i- au oprit cu totul.

Care plan este mai bine?

Cheia pentru a determina care plan este potrivit pentru tine – anuitate sau asigurare de viață – este să se uite la scopul tau. În cazul în care scopul principal este de a ajuta persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră și alți beneficiari plătesc pentru cheltuielile finale, facturile și-au mai rămas bani rămași să trăiască, cel mai bun pariu este de asigurare de viață, deoarece acest lucru este trecut pe duty-free beneficiarilor dumneavoastră.

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea pentru un plan care vă oferă un venit de pensionare, atunci ar trebui să fie în considerare anuități. Renta oferă economii de impozit amânat și venituri din pensii. Pur și simplu pune – asigurare de viață protejează de cei dragi, dacă vei muri prematur în timp ce renta protejează venitul dumneavoastră dacă trăiesc mai mult decât era de așteptat.

Ambele planuri nu oferă beneficii de deces, dar fiecare este o opțiune foarte diferite, cu scopuri diferite. Dacă aveți nevoie de îndrumare în a decide dacă un plan de asigurare de viață sau de rentă este potrivit pentru tine, consulta un consultant de asigurare de viață sau de planificare rentă, pentru a discuta toate opțiunile.

În cazul în care se poate cumpăra un plan / Rentă de asigurări de viață de pensionare pe venit?

Există multe companii de renume care oferă atât de asigurare de viață și planurile de anuitate. Puteți găsi o companie, fie pe cont propriu sau prin intermediul dvs. de agent de asigurare proprie. Dacă faci de căutare le ia în considerare unele dintre aceste companii de top-evaluat ofera ambele planuri atunci când se compară ratele: AIG, Symetra, Sagicor, Americo, American Fidelity, New York Life, Life Bancherii și în caz de accident, și mai mult. Asigurați-vă că pentru a verifica evaluări puterea financiară a companiei și înregistra servicii pentru clienți cu organizațiile de rating de asigurare, cum ar fi AM Cel mai bun si JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.