Är Livförsäkring genom arbete Enough?

Home » Insurance » Är Livförsäkring genom arbete Enough?

Är Livförsäkring genom arbete Enough?

De flesta yrkesverksamma som arbetar på ett privat företag, ideella eller statliga organ har en viss nivå av fri livförsäkring. Som exempel kan nämnas University of Colorado, den federala regeringen, och IBM Corp., där de anställda har subventionerat eller fri sikt livförsäkring. Det är en trevlig perk att ha, men kanske du undrar om du ska köpa mer livförsäkring bortom arbete. Vi kommer att överväga denna viktiga fråga och även undersöka resurser för att hitta försäkring på egen hand.

De flesta arbetsgivare som livförsäkrings fördelar så kallade sikt livförsäkringar . Term politik inte har en investering komponent i form av ett kontantvärde. Det är så enkelt som livförsäkring kan få. Om den försäkrade avlider när försäkringen är i kraft sedan mottagarna på filen med försäkringsbolaget kommer att få död nytta. Mottagarna av politiken är inte nödvändigtvis personer som nämns i testamentet, så det är viktigt att de är uppdaterade och korrekta.

Life Insurance Alternativ

Som livförsäkringsagenter ofta recitera, sikt politik är inte bra lösningar för permanenta livförsäkring behov. Om du behöver en politik som kommer att löna sig på din död oavsett din ålder, då ett garanterat kontantvärde politik kan vara det bästa alternativet för dig. Men de flesta människor inte behöver livförsäkring för resten av sina liv. Om du är gift i 30-årsåldern med barn, kan det vara lämpligt att ha täckning tills de är genom college och ditt pensionssparande är klar. Detta kan vara ett tillfälligt behov för de kommande 25 åren i stället för en som skulle pågå i mer än 50 år.

Term livförsäkring är den minst kostsamma alternativet för en temporär livförsäkring behov. Och arbetsgivarpolitiken har fördelen att erbjuda en grundläggande nivå av täckning gratis i de flesta fall. Men om du har en make, barn eller andra anhöriga som skulle lida ekonomiskt om du inte längre runt, sedan grundläggande arbete sikt politik är i allmänhet inte tillräckligt.

Fastställande av en lämplig död fördel för livförsäkring är inte en enkel proposition. Men det finns grova riktlinjer som vi kan använda så att vi kan få en uppfattning om din livförsäkring behov. Tio gånger din nuvarande inkomst är en bra utgångspunkt, vilket skulle innebära någon tjäna $ 100.000 årligen ska köpa försäkring med en död förmån på $ 1 miljon. Även med denna grov uppskattning, vet att nästan alla arbetsgivare livförsäkrings planer understiger det verkliga behovet.

I de flesta fall kan du välja att köpa mer livförsäkring från din nuvarande arbetsgivare. Enligt vår erfarenhet detta är bara meningsfullt i de sällsynta fall du har en negativ hälsotillstånd eller familjehistoria, och har möjlighet att köpa ytterligare arbetsgivare livförsäkring utan att gå via emissionsgarantier.

Köper den Privat

Att köpa en egen långsiktig politik innebär att den kan hållas i kraft även när du lämnar din arbetsgivare. När allt kommer omkring, bara för att du lämnar ett jobb betyder inte att ditt behov av livförsäkring har upphört. Dessutom går arbetsgivare livförsäkring i allmänhet upp i kostnad när man blir äldre. Nivå livförsäkring köpt privat kommer att hålla samma premier under längden på sikt.

Term livförsäkring är också prissatt i en takt som de flesta har råd med en död förmån tillräckligt för att möta deras behov. Ta en 35-årig man som vill ha 20-års nivå sikt försäkring med en $ 1 miljon dödsfall. Vi kommer att anta att han är i den andra hälsosamma underwriting klass för denna övning. Den månatliga räkningen för denna täckning kan vara i $ 50 till $ 60 intervall, skulle inte öka under livslängd sikt och kan omvandlas till permanent försäkring ifall det behövdes.

Oberoende försäkringsbolagen kan leverera offerter från många olika företag och är en bra resurs. Anställda i vissa ”captive” försäkringsbolag kommer att erbjuda bra produkter. Att ta steget att täcka behoven hos de som du skulle lämna bakom är inte lätt. Men dina ansträngningar att säkra en livförsäkring utanför arbetet ska löna sig bättre trygghet för din familj och dig.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.