Ar trebui să obțineți un împrumut de călătorie?

Home » Banking and Loans » Ar trebui să obțineți un împrumut de călătorie?

Ar trebui să obțineți un împrumut de călătorie?

cele mai renumite destinații de călătorie din lume ar putea fi interesante, dar multe sunt, de asemenea, scumpe pentru a ajunge. Daca nu ai o suma mare de mile aeriene și puncte de călătorie, probabil va trebui să plătească pentru biletul de avion și un fel de cazare, chiar dacă alegeți o pensiune sau ceva ieftin. Și, chiar și atunci, va trebui în continuare să acopere produsele alimentare, activități și costurile de transport, cum ar fi taxiuri și trenuri. La sfârșitul zilei, aceste cheltuieli și altele fac de călătorie un privilegiu nu mulți își pot permite fără ajutor din afară.

Nu este surprinzător, mulți călători aspiranți împrumuta banii de care au nevoie pentru a vedea lumea. De obicei, ei fac acest lucru, fie printr-un împrumut personal sau de un card de credit, deși acestea pot împrumuta bani de la familie și prieteni.

Împrumută bani pentru călătorie o idee bună? De obicei nu, dar asta nu se oprește unii oameni care sunt hotărâți să continue Wanderlust lor. Dacă ai de gând să împrumute bani pentru a călători, cel mai bun lucru pe care il poti face este setat câteva reguli de bază și de cercetare cele mai bune opțiuni de împrumut disponibile.

Problema cu bani de împrumut pentru călătorie

înțelepciunea comună spune că ar trebui să împrumute bani doar pentru a aprecia active ca o casa sau o afacere. Travel este mai rău decât opusul care-un activ depreciaza. Nu este ceva tangibil puteți vedea sau simți, și este în valoare de nimic pentru oricine, dar tine.

Dar, cât de mult sunt amintirile într-adevăr merită? Dacă ai de gând să împrumute bani pentru a călători, ei trebuie să fie în valoare de mult.

Asta pentru că, în funcție de cât de mult te împrumuți, ai putea fi rambursarea soldul creditului sau card de credit de ani de zile.

De asemenea, amintiți-vă că nu este doar ceea ce ai împrumuta va trebui să plătească înapoi. Vei fi, de asemenea, pe cârlig pentru interesul și taxele aplicabile.

Deoarece cardul de credit media are acum în rata dobânzii de 17 la suta, aceste taxe pot adăuga până rapid.

Dacă împrumuta 5.000 $ pentru o excursie de o lună în Thailanda sau o călătorie în Europa și să ia zece ani să-l plătească înapoi la această rată, de exemplu, ar trebui să plătească $ 90 lună timp de 120 de luni, la un cost total de $ 10,811.

Dreptul mod de a împrumuta bani pentru călătorie

Înainte de a împrumuta bani pentru călătorie, se plătește pentru a vă întrebați dacă costurile pe termen lung va fi de fapt în valoare de ea. Ai într – adevăr doriți să faceți plăți pe croazieră mediteranean de cinci ani de acum , atunci când poate fi de economisire pentru o casă sau de încercarea de a începe o familie? Probabil ca nu.

Dar, dacă ai de gând pentru a obține un împrumut de călătorie, s-ar putea face la fel de bine este modul corect de la început. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să stați pe drumul cel bun:

Recompense Utilizați pentru acoperirea costurilor

Dacă aveți de credit bun și capacitatea de a planifica mai devreme, vă poate sprijini, de asemenea, puncte de recompense pentru a acoperi părți ale calatoriei. Este posibil pentru a câștiga suficiente puncte și de mile pentru a obține hoteluri dumneavoastră și biletul de avion acoperite în cazul în care aveți o strategie și stick cu ea. Exploreaza carduri de recompense și posibilitățile lor, și puteți economisi bani pe orice călătorie în jurul lumii.

Setați un buget vă puteți stick la

În timp ce nu poate ști exact cât de mult va trebui să -și petreacă pe cheltuieli diverse în timpul călătoriilor dumneavoastră, puteți și ar trebui să stabilească un buget.

Începeți cu hoteluri dumneavoastră și biletul de avion și dau seama cât de mult va costa. De acolo, face unele de cercetare pentru a descoperi costurile medii la produsele alimentare și la activitatea de destinație.

Odată ce știi cum despre cât de mult călătoria dumneavoastră vă va stabili înapoi, puteți lucra la securizarea bani ai nevoie de fapt. Este destul de rău să împrumute bani pentru o excursie, în primul rând, astfel încât să nu doriți să împrumute mai mult decât este necesar.

Compara credite personale și carduri de credit

Cele două metode de finanțare cele mai populare de călătorie sunt credite personale și carduri de credit. În timp ce un credit de nevoi personale oferă o rată fixă ​​a dobânzii, graficul de rambursare fix, și plata lunară fixă, un card de credit vă va permite să încărcați călătoria ta ca te duci și rambursa doar suma pe care imprumuta. Cardurile de credit tind să aibă rate ale dobânzii mai mari decât creditele de nevoi personale, dar ambele produse financiare sunt ușor de aplicat pentru on-line.

Unul dintre beneficiile de carduri de credit de călătorie în mod special este că s-ar putea obține beneficii valoroase de călătorie, cum ar fi excursie de anulare / asigurare de întrerupere, asigurare de întârziere a bagajelor, si nici o taxa de tranzacție externă. Puteți câștiga, de asemenea, recompense de călătorie sau numerar din nou pe cheltuielile de călătorie, pe care le puteți utiliza pentru a acoperi costurile sau de a salva pentru o altă aventură.

Cu toate acestea, cardurile de credit de călătorie vin cu rate ridicate ale dobânzii, care pot face costurile calatoriei crește dramatic. Din acest motiv, s-ar putea fi mai bine cu un card de credit scăzut de interes sau unul care ofera 0 la suta aprilie pe achiziții pentru o perioadă limitată de timp.

Indiferent dacă decide cu privire la un card de credit sau de împrumut personal, asigurați-vă că pentru a compara toate opțiunile și modul în care acestea stivă până în termeni de recompense, avantaje, ratele dobânzilor și recompense. Lumea așteaptă, dar cea mai buna excursie este una care nu distruge finanțele.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.