Ar trebui să utilizați un împrumut personal pentru a achita datorii Card de credit?

Home » Credit and Debt » Ar trebui să utilizați un împrumut personal pentru a achita datorii Card de credit?

Ar trebui să utilizați un împrumut personal pentru a achita datorii Card de credit?

Înec sub o grămadă de datorii card de credit scump? Nu au bani pentru a scrie un cec mare pentru a achita? Sunt cărțile-out uciderea maxed FICO și scorurile de credit VantageScore? Dacă da, cu siguranță , nu esti singur. La nivel național, datoriile totale card de credit a urcat la peste 1000 miliarde $ anul trecut, potrivit Raportului Nilson .

Nu este nici un secret faptul că excesivă datorii card de credit prevesteste adesea probleme financiare grave. De fapt, în cazul în care o datorați în prezent mai mult pe cardurile de credit decât vă puteți permite să plătească în această lună, atunci ești deja probleme și pierdem banii. Pentru a adăuga insultă la prejudiciu, că restante datorii card de credit, care rănește portofelul ar putea fi, de asemenea, doare scorurile de credit.

De ce datorii Card de credit Hurts Scoruri de credit

Mulți consumatori consideră că este surprinzător faptul că, chiar și „la timp“ conturile de card de credit poate afecta scorurile de credit. Adevărul este că este nevoie de mult mai mult decât istoricul de plată bun pentru a câștiga un scor de credit mare. Istoricul de plată este doar o bucată din puzzle mult mai mare. Remarcabil datorii card de credit poate avea un impact negativ scor de credit, chiar dacă efectuați toate plățile lunare până la data scadentă.

scoring de credit, cum ar fi FICO și VantageScore sunt concepute pentru a compara cât de mult datorii card de credit pe care o datorați (solduri) cu cât de mult sunt eligibile pentru a cheltui (limite). Această relație între soldurile dvs. de card de credit și limitele este menționată ca dvs. datorie-limită raportul sau raportul dvs. de utilizare turnantă.

Puteți calcula raportul dvs. de utilizare revolving pe un cont de card de credit prin împărțirea soldului de către limita de credit și înmulțirea acestui număr cu 100. De exemplu, dacă aveți un cont de card de credit cu o limită de $ 5.000 și un sold de $ 2.500 apoi revolving dvs. raportul de utilizare este de 50% (2,500 ÷ 5,000 = 0,5 x 100 = 50%). Plătiți acest echilibru până la 1.000 $, iar noul raport de utilizare turnantă ar fi de 20% (1000 ÷ 5000 = 0,2 x 100 = 20%). Cu cât acest procent, Scorurile mai mici de credit … este atât de simplu.

Soluția de împrumut Personal

Desigur, dacă vă puteți permite să scrie un cec mare și achita toate sau o mare parte din datorii card de credit, atunci ar trebui să facă acest lucru, probabil. Cu toate acestea, în cazul în care plata datoriilor cardului de credit dintr-o dată este imposibil, există încă alte câteva moduri inteligente de a gestiona datoria card de credit. Plata datoriilor card de credit cu un împrumut personal este o astfel de soluție. Aici sunt două mari motive de ce:

1. Poate fi mai ieftin datorii.

ratele dobânzilor de card de credit sunt, de obicei printre cele mai mari rate vă va plăti vreodată. Nu este neobișnuit pentru card de uz general de credit (American Express, Discover, MasterCard, Visa) ratele dobânzilor să crească peste 15%, chiar și pentru persoanele cu credit bun. Ratele dobânzilor la cardurile de credit magazin de vânzare cu amănuntul sunt aproape întotdeauna bine în ’20.

Prin comparație, ratele dobânzilor de împrumut cu caracter personal sunt adesea mult mai puțin costisitoare, mai ales dacă aveți de credit decente. (Este de la sine înțeles că un împrumut personal de mare interes – pot urca, de asemenea, 20% pentru singur cu solicitanții cu credit mediocru. – nu va fi de mare ajutor)

2. Este aproape garantat scorurile de credit va îmbunătăți.

împrumuturi personale sunt împrumuturi în rate negarantate, nu conturi de tip revolving, cum ar fi carduri de credit. Ca urmare, atunci când purtați datorii restante la un împrumut în rate, scorurile nu sunt afectate în același mod negativ, deoarece acestea sunt atunci când purtați datorii restante turnantă. De fapt tu, soldul te transporta pe un împrumut în rate de obicei în considerare la calcularea foarte puțin, în cazul în care, la toate, din punct de vedere de notare de credit.

Și amintiți-vă că problema de matematica am facut mai sus doar câteva momente în urmă? Dacă ar fi să converti revolving datoriile cardului de credit în datorii rate, atunci problema „de utilizare a turnanta“ încetează să mai existe, deoarece datoria tranșă nu este luat în considerare faptul că problema de matematica.

De fapt, dacă ar fi să plătească datoria de card de credit pe mai multe carduri cu un împrumut în rate, creanțăși-la-limită raport poate foarte bine du-te la zero, iar scorurile vor trage probabil prin acoperiș – cu condiția să păstrați până la data la plățile cu noul împrumut personal.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.