Ar trebui să vă plăti o datorie pentru adulți copilului?

Home » Uncategorized » Ar trebui să vă plăti o datorie pentru adulți copilului?

Va ajuta să le plătească datoria cauza lor mai mult rău decât bine?

Ar trebui să vă plăti o datorie pentru adulți copilului?

După criza economică, tinerii sunt din ce în ce au probleme care trăiesc pe cont propriu. Mai multe adultii de varsta 25 la 35 trăiesc cu părinții lor , de multe ori pentru că locuiesc singuri pe un singur venit este imposibil. Copilul tau poate fi luptă atât de mult încât ei cer mai mult decât dormitorul lor vechi; ei pot cere ajutor plata datoriilor lor. Sau, dacă le vezi lupta financiar, s -ar putea lua în considerare voluntar ajutorul tau.

Oricum, nu ia decizii pripite. Ia ceva timp să se gândească la asta, discutați cu partenerul dumneavoastră, apoi dați răspunsul.

Mai mulți factori pot intra în joc, dar se reduce la două lucruri de bază: impactul asupra finanțelor și dacă plata datoriei este de a ajuta cu adevărat sau pur și simplu să permită copilului dumneavoastră.

Iti permiti sa platesti datoriile copilului adult?

Uita-te peste propriile finanțe în primul rând. Ești în datorii tine? Vă puteți permite confortabil pentru a achita datoria? Va trebui să amâne de pensionare pentru că plătești datoria copilului tău? Sau dacă banii este atât de strâns încât pur și simplu nu își pot permite să pună mâncare pe cont propriu de masă? Ce se întâmplă dacă trebuie să mergi în datorii, astfel încât să puteți ajuta copilul să plătească datoria au creat? Nu plăti datoriile către propriul prejudiciu.

Va face o datorați mai multe taxe?

Luați în considerare orice implicații fiscale de a plăti datoria copilului dumneavoastră, dacă sunteți de planificare să plătească mai mult de 13.000 $ in acest an ca un cadou pentru ei.

Site – ul IRS are detalii cu privire la taxa cadou si Planificatorul fiscal sau contabil poate explica impactul potențial pentru impozitele pe venit.

Sunteți co-semnat la datoria în cauză?

În cazul în care copilul dumneavoastră se luptă să plătească un card de credit sau de credit pe care cosigned, nu există nici o îndoială ar trebui să facă plăți. Refuzul de a ajuta, în acest caz, ar afecta propriul rating de credit, deoarece aceste conturi sunt listate pe raportul dvs. de credit, de asemenea.

Plătiți minim cel puțin. Dar gândiți-o soluție pe termen lung, cum ar fi eliminarea te de împrumut, în cazul în care copilul dumneavoastră este în imposibilitatea de a relua plata după câteva luni.

Co-semnătura dă băncii dreptul de a veni după tine pentru plată. Ele ar putea chiar te dea în judecată și de a obține permisiunea instanței pentru ornat salariu sau percepe contul bancar. În cazul în care copilul dumneavoastră primește o descărcare de faliment pentru datoriile comune, vei fi pe deplin responsabil pentru soldul rămas în conturile co-semnat, deoarece băncile sunt interzise de la colectarea de la copilul dumneavoastră.

Feriți-vă consecințe nedorite

Plăti datoria copilului și acestea ar putea incepe sa te gandesti la tine ca plasa lor de siguranță. Ele nu pot practica obiceiuri financiare bune știind că vei fi acolo să le salveze în cazul în care strica. Face cunoscut faptul că ne ajutați-le doar o singură dată și să stea la sol în cazul în care copilul se întoarce la tine pentru ajutor.

Reducerea card de credit echilibru al copilului dumneavoastră, de asemenea, deschide disponibile creditul lor, permițându-le pentru a rula soldurile mari din nou. Aceasta ar putea avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra scorului lor de credit, care ar putea să le califica pentru mai multe cărți de credit.

În cazul în care copilul dumneavoastră cere ajutor financiar, deveniți creditor lor și ar trebui să trateze relația similar cu un creditor ar fi.

Judecă nu numai dacă copilul își poate permite să te răsplătesc, dar, de asemenea, dacă acestea sunt de natură să te răsplătesc. Este un lucru pentru a ajuta un copil care trece printr-o perioada grea, o alta pentru a ajuta pe cel care pur și simplu este iresponsabil și mismanaging banii lor.

Puteți decide să împrumut copilul bani pentru a rambursa datoriile lor, mai degrabă decât cadou fonduri pentru a le. Având copilul dumneavoastră vă datorez poate pune o presiune pe relația ta, mai ales în cazul în care copilul nu își poate permite să te răsplătesc sau nu este angajat să vă rambursare. Copilul dumneavoastră poate fi de acord să te răsplătesc atunci când sunt disperați după ajutor, dar se poate displace mai târziu, pentru a le solicita să vă plătească înapoi.

Dacă decideți să ajute

Exploreaza obiceiurile financiare care au primit copilul în datorii și să vină cu un plan de a transforma lucrurile în jurul valorii. Faceți din această condiție de a te ajuta afară.

Puteți ajunge la un acord cu copilul dumneavoastră. Veți plăti jumătate din datoria în cazul în care va plăti cealaltă jumătate. Puteți efectua plata unei sume forfetare sau a asocia plățile lor în fiecare lună, similar cu un angajator 401 (k) meci. Ai putea, de asemenea, nevoie de ei pentru a obține ajutor financiar de la un credit sau un alt profesionist finanțe personale, ca o condiție de a te ajuta afară. Cel puțin, copilul ar trebui să obțineți o înțelegere a conceptelor de finanțare de bază, cum ar fi gestionarea banilor și reducerea datoriei.

Sau, Dacă decideți să nu pentru a ajuta

Dacă decideți să nu pentru a ajuta, explica de ce. De exemplu, „Nu ne putem permite să vă ajute chiar acum“ sau „Noi credem că este cel mai bine pentru tine de a lucra cale de ieșire din această situație, pe cont propriu.“ Chiar dacă nu-i împrumut bani, poți încă să fie acolo pentru îndrumare și sprijin. le punct în direcția de resurse financiare bune pe care le pot ajuta în afara situației.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.