Are o sinucidere politica de asigurări de viață Coperta?

Home » Insurance » Are o sinucidere politica de asigurări de viață Coperta?

Poate fi de asigurări de viață colectate după sinucidere?

Are o sinucidere politica de asigurări de viață Coperta?

În funcție de când a fost cumpărat polița de asigurare de viață, de asigurare de viață poate plăti în continuare în beneficiul moarte după o sinucidere. Ca regulă generală, în cazul în care o poliță de asigurare de viață este achiziționat în termen de doi ani înainte de sinucidere, beneficiul moartea nu poate fi plătit. Vom acoperi tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă ajuta să înțelegeți dacă o companie de asigurări de viață va plăti în continuare beneficiul moarte atunci când cauza morții este sinucidere.

Se estimează că 250.000 de persoane pe an în Statele Unite devin supraviețuitori sinucidere, una dintre situațiile cele mai dureroase pentru a face față. Pierderea cineva te iubesc, și toate întrebările care vin cu această pierdere sunt extrem de dificil pentru a face față. Având de a face cu o cerere de asigurare a negat în fața unei astfel de tragedie este o devastare adăugată care ar putea spera să nu să se ocupe.

Factorii care să ia în considerare în înțelegerea modului în care funcționează politica de asigurări de viață pentru o moarte revendicare Suicide

Societatea de asigurare poate sau nu poate plăti beneficiarul unei polițe de asigurare de viață în cazul unei sinucidere în funcție de circumstanțe, factorul principal fiind existența a două clauze găsite într – o poliță de asigurare de viață:  Dispoziția Suicide și clauza incontestabilitatea .

Beneficiarii unei polițe de asigurare de viață va primi plata în cazul în care moartea este cauza sinucidere?

Sinuciderea pot fi acoperite de asigurare de viață, în multe cazuri, cu toate acestea clauzele într-o poliță de asigurare de viață sunt menite să oprească oamenii de la doar cumpararea unei politici, deoarece ei doresc să lase bani pentru familia lor, după o sinucidere.

Pentru a evita acest lucru ca oamenii care folosesc o strategie pentru a lăsa bani de asigurare de viață la beneficiar lor , după o planificată moarte, există câteva reguli de bază în loc.

Sinuciderea și asigurări de viață

Conform celor mai recente date disponibile la sinucidere de către CDC în SUA , în 2014 , au existat peste 40.000 de decese prin suicid .

Sinuciderea este șocant și de multe ori neprevăzute de oameni lăsat în urmă. Este o tragedie devastatoare. În mod firesc, ar fi corect ca membrii de familie lăsat în urmă printr – un act de sinucidere ar trebui să poată beneficia de polița de asigurare de viață, cu toate acestea , în scopul de a face acest lucru, trebuie să fie îndeplinite anumite condiții , pentru a permite o plată din contract. Din păcate, în primii doi ani de la orice poliță de asigurare de viață, există o clauză cunoscută sub numele de clauza incontestabil , ca urmare a acestei clauze, societatea de asigurare poate contesta și refuza o cerere din mai multe motive, unul dintre ele fiind sinucidere.

Perioada contestabilă în asigurări de viață și cum afectează o revendicare sinucidere

Clauza incontestabil într-o poliță de asigurare de viață este un motiv cheie care o cerere va fi respinsă de către o companie de asigurări de viață în primii doi ani ai unei politici fiind în vigoare. Potrivit Asociatiei Nationale a Societatilor de Asigurare comisari (NAIC), aceasta poate include în urma unui deces prin suicid. Clauza incontestabila permite companiei de asigurare de viață pentru a refuza o cerere în timpul perioadei contestabilitatea. Perioada de contestabil prezentată în clauza este, de obicei, pentru un mandat de doi ani de la data inițială acoperirea politei de asigurare a început mai întâi.

Odată ce termenul clauzei incontestabila a trecut, atunci o cerere de asigurare de viață devine „incontestabilă“, cu excepția probleme foarte grave, cum ar fi frauda sau declarații false. Ar trebui să contactați reprezentantul de asigurare de viață pentru a afla detaliile exacte ale politicii dumneavoastră și termenul clauzei în situația dumneavoastră specifică.

Va Deny o companie de asigurări de viață o revendicare Dacă moartea se datorează sinucidere?

În cazul în care politica a fost în vigoare la mai puțin de doi ani, în timpul perioadei de contestabil a poliței de asigurare de viață, atunci o societate de asigurări poate investiga cererea și apoi respinge o cerere de asigurare de viață în cazul în care sinuciderea este cauza de deces in conformitate cu NAICs. În plus față de clauza incontestabila, o poliță de asigurare de viață poate avea și o prevedere Sinucidere sau o clauză. Dispoziția de suicid se adresează termenii și condițiile de plăți, sau excluderile din motive de suicid în mod specific.

De multe ori, de asemenea, vine cu un interval de timp de doi ani pentru excluderea de plată din cauza sinuciderii. În cazul în care politica dvs. conține clauza de suicid, atunci o cerere poate fi refuzată pe condițiile clauzei, care prevede că, de obicei, nici un beneficiu de deces va fi plătită în cazul în care asiguratul comite suicid sau dacă sinuciderea este cauza morții.

La momentul când achiziționați o poliță de asigurare de viață, reprezentantul de asigurare are obligația de a explica toate aceste clauze și condiții de politică pentru tine, precum și alte excluderi în polița de asigurare de viață, ca parte a procesului de achiziție.

Sunt furnizarea Suicide și clauza incontestabilitatea același lucru?

Nu, clauza de suicid și clauza incontestabilitatea nu sunt același lucru. Clauza incontestabilitatea este mai largă și se ocupă cu capacitatea asiguratorilor de a contesta sau de a refuza o cerere de asigurare de viață în timpul perioadei contestabilitatea. Alte motive în afară de sinucidere, de asemenea, sunt abordate, cum ar fi moartea în timpul unui act ilegal, sau denaturare a informațiilor, precum și potențialul de „abuzul de droguri și alcool“ clauza. Este foarte important pentru a obține specificul exacte ale politicii de asigurare de viață achiziționate la semnarea unui contract de asigurare de viață, astfel încât să nu se termina cu surprize, sau au o cerere respinsă.

Când va plăti o poliță de asigurare de viață pe o sinucidere

După perioada de dispoziție sinucidere, sau perioada contestabile este de peste, care este de obicei doi ani de la data achiziționării unei noi politici, atunci o poliță de asigurare de viață poate plăti o cerere de sinucidere. Politica ar trebui să plătească în beneficiul moarte către beneficiari. Pentru a înțelege termenii politici, puteți verifica, de asemenea, secțiunea politica de excluderi, deoarece dispoziția sinuciderea pot fi diferite pentru fiecare politică.

Exemplu Atunci când o poliță de asigurare de viață va plăti o revendicare Când Cauza morții este sinucidere

În cazul în care nu există nici o excludere sau o clauză în vigoare la momentul decesului, care exclude sinuciderea.

Ioan și Maria a cumpărat o poliță de asigurare de viață pe termen de 10 ani, când s-au căsătorit, au plătit primele lor și a păstrat aceeași politică în vigoare. 5 ani mai târziu, Maria a fost diagnosticata cu depresie, cu toate că ea a fost în tratament și au făcut bine, o zi, mult la șoc familiei, au descoperit că sa sinucis. Ioan a fost devastat, membrii familiei l-au ajutat obține toate afacerile lui Mary în ordine și a descoperit politica lor de asigurare de viață. Deși banii nu a ajutat cu pierderea lui devastatoare, familia a fost surprins și liniștit când au aflat că societatea de asigurări va plăti cererea, chiar dacă cauza de deces a fost din cauza sinucidere, deoarece prevederea sinuciderii nu se mai aplică.

Exemplu de o companie de asigurări Negând o revendicare prin sinucidere

Jeff a păstrat o poliță de asigurare de viață în ultimii 20 de ani, atunci când a venit timpul să-și reînnoiască politica sa, el a decis că din moment ce a fost de 20 de ani, aceeași companie de asigurări de viață poate oferi acum o politică mai bună, așa că a făcut unele investigații și a trecut la un alt tip de politică de la aceeași companie de asigurări de viață. Un an mai târziu, sa sinucis, el nu a dat seama că, deoarece el a apelat la o schimbare politica de asigurare de viață în perioada contestabile a reseta, iar furnizarea de sinucidere aplicat acum. Familia lui a fost respinsă afirmația.

Exemplu caz de etichetare companie de asigurări o sinucidere moarte și tăgăduiesc o revendicare

Acesta este un exemplu real de viață a unei situații în care o societate de asigurări a evaluat o moarte ca sinucidere, dar apoi a fost determinat ulterior că cauza morții a fost accidentală. Todd Pierce a fost diagnosticat cu cancer de piele in 1999. Zece ani mai târziu, Todd a fost într-o excursie și a fost implicat într-un accident de mașină fatal. Compania de asigurare etichetat accident ca sinucidere și a vrut să nege cererea. Soția lui Todd Jane nu putea să creadă că au fost de asteptare moartea sa o sinucidere. Ea a decis să obțină ajutorul unui avocat, și, ca urmare, compania de asigurări a terminat stabilirea cu ea, și nu merge în instanță. Cei mai mulți oameni nu au acces la un avocat, la un cost rezonabil, în plus față de circumstanțele devastatoare ale unui suicid, ei dau de multe ori și nu neapărat să încerce și lupta negarea unei cereri de asigurare de viață din cauza sinuciderii. În acest caz, doamna Pierce a fost curajos și a luptat pentru soluționarea ei. Aceasta este o excepție rară, cele mai multe creanțe de asigurare de viață sunt plătite fără probleme, însă acest lucru este un bun exemplu de o situație în care o cerere poate fi fost refuzată din cauza formulari politice, clauze și excluderi. Din fericire beneficiarul a fost capabil de a obține consiliere juridică.

Îngrijorat Despre Asigurări de Viață și sinucidere?

Dacă tu sau cineva știi suferă de depresie, sau boli psihice, sau doar cu un timp de greu, cel mai important lucru pe care îl puteți face este primi ajutor pentru tine și ei, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la politica de asigurare de viață și, dacă se va plăti în caz de sinucidere.

Daca esti un supravietuitor de sinucidere, esti printre un sfert de milion de oameni din Statele Unite, nu vă fie teamă de a ajunge la numeroase organizații. Sper ca acest articol a contribuit la clarificarea impactului sinuciderii plăților de polițe de asigurare de viață, dar cu atât mai mult să vă încurajez să ajungă și să ajute prin orice parte a acestei probleme vă aflați. Suntem cu toții atinși de suicid, depresie si boli mintale si de a ajunge afară și să lucreze împreună, pot fi de ajutor,

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.