Are You használata a hitelkártya pontjaim baj?

Home » Credit and Debt » Are You használata a hitelkártya pontjaim baj?

Are You használata a hitelkártya pontjaim baj?

Ha helyesen használják, a jó jutalmat hitelkártya segítségével pad bankszámláját, frissíteni egy kis pihenés, támogasson egy ingyenes utazást, vagy borotválja le a költségek a költségeket. Sok jutalmak kártyák manapság csomagolni annyi értéket a jutalmak programok potenciálisan elsétálni száz dollár értékű freebies – különösen akkor, ha a kártya a legtöbb a költségek, majd fizeti ki a mérleg teljes minden hónapban.

Ha nem figyelni, hogyan gyűjt és kiadások a nehezen megkeresett jutalmat pontot, mégis, akkor zárja le, így a szabad pénzt az asztalra. Itt van hat módon lehet használni a kártyát jutalom pont rossz anélkül, hogy észrevennénk.

Nem nyomkövető hogyan keresni őket. Ahhoz, hogy a legtöbbet a jutalmak hitelkártya és keresni annyi mérföld vagy pontokat lehet, meg kell kihasználni minden bónusz lehetőséget kapsz. Egyes kártyák esetében ez azt jelenti, nyomon követése a kiadások és használja a kártyát minden vásárlás után, hogy keres egy jutalom bónusz. Más kártyák, az azt jelenti, kihasználva a különböző bónusz lehetőségeket, mint például a visszaváltási jutalékok vagy bónuszpontokat töltenek egy bizonyos összeget.

Te kiadások a pontokat árut. A legtöbb jutalmat kártya segítségével a kereskedelem a jutalom pontokat ingyen árut, mint például a háztartási elektronika, vagy housewares. De a megváltás értékeit az ilyen típusú jutalmak vásárlások általában szörnyű – különösen összehasonlítva magasabb érték lehetőségeket, mint például utazás. Például attól függően, hogy a hitelkártya, 50.000 jutalom pontokat lehet vásárolni egy $ 250 digitális fényképezőgép, egy 500 $ ajándék kártyát, vagy egy 750 $ repülőjegy. Ahhoz, hogy a magasabb hozam a jutalom vásárlások, ellenőrizze a kártya megváltása útmutató és válassza jutalom, hogy vásároljon többet kevesebb pontot.

Te pazarlás pont az olcsó utazás. Hasonlóképpen, akkor nyomja több értéket a jutalom pontot, ha használja őket hosszabb járatok vagy drágább szállodák. Például, egy szálloda hitelkártya díjat fog felszámítani azonos számú pontot, nem számít, hogy te egy szobában tartózkodnak, amely rendszeresen ára 100 $ egy éjszaka vagy 400 $ egy éjszakára. Ahhoz, hogy a legtöbbet a hűségkártya, mentse a pontokat drágább utazási amelyek egyébként kerülni egy köteg pénzt.

Te költőpénzt beváltani az „ingyenes” jutalmat. Néhány jutalom kártyákat megköveteli, hogy menjen át a kártyakibocsátó lefoglalni jutalmat finanszírozott utazás, de majd töltse visszaváltási díjat, ha ez a telefonon keresztül. Ahhoz, hogy elkerülje, hogy fizetnie beváltása jutalom, foglalja le áthaladás a kártyakibocsátó online jutalom portál, vagy válasszon egy utazási kártyát, amely lehetővé teszi, hogy lefoglalja az utazás függetlenül, és kap térített meg.

Te tagolt a jutalmakat programokat. Sok hitelkártyák segítségével át a pontokat más hűségprogramok, mint például a légitársaságok törzsutasrendszerek. De ha nem kihasználni ezt a szolgáltatást, akkor hagyja ki a lehetőséget, hogy megvásárolja a szabad utazás gyorsabb és minél több értéket a jutalmak bevételeit. Például, ha csak kell egy pár száz pontot, hogy vesz egy ingyenes utazás a kedvenc légitársaság, akkor extra pontokat van maradéka a hűségkártya. Trading pontok különböző hűségprogramok is nagyobb rugalmasságot biztosít, így nem kell korlátozni, mikor vagy hol utazik.

Ön is megtalálja, hogy a hitelkártya jutalom pontot ér többet, ha azokat másik programot.

Elmész jutalom nem használt egy fiókban. Ez az egyik dolog, hogy mentse fel a jutalmakat, amíg van elég mérföld vagy pontokat vásárolni egy nagy utazás. De ha elhanyagoljuk a jutalom ok nélkül, akkor a szél elveszíti őket teljesen. Sok jutalom jár le után néhány évvel a fiókban, míg a többi kártya megújítását jutalom minden évben csak ha folyamatosan használja a kártyát. Ön is bánni megtakarítás akár a pontokat, ha a kibocsátó csökkenti az értékét a jutalom pont előtt, amit még megváltotta őket.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.