Are You Ready lakást venni?

Home » Finance » Are You Ready lakást venni?

Are You Ready lakást venni?

Ezen a hétvégén a kihívás arra készül, hogy vesz egy házat. Sok oka van annak, hogy miért nem lehet készen megvenni egy házat az idén, de fontos, hogy fontolja meg a lehetőséget, és tegyen lépéseket, hogy készen áll, hogy lakást venni. Soha ne nyomást érezhetnek lakásvásárlás helyett meg kell várni, amíg készen áll. Tervezés és mentése most könnyebb lesz az Ön számára, hogy megvásárolja a házat, amikor eljön az ideje.

1. Are You Ready?

Először meg kell állapítanunk, hogy készen áll, hogy lakást venni. Nehéz lehet meghatározni, ha kell bérelni vagy vásárolni. Általában nem kell megvenni egy házat, ha nem tervezem, hogy a területen még legalább három évig. Ha nem, akkor lesz egy nagyobb hit, mint ha bérleti. A másik dolog, hogy fontolja meg, függetlenül attól, hogy anyagilag készen áll, hogy vesz egy házat. Nem csak, hogy a jelzálog vagy házat fizetés, ha vesz egy házat, de akkor is lesz felelős az összes javítást, amelyeket meg kell tenni a házat. Otthon javítás és karbantartás is nagyon drága, és akkor kell egy jó méretű sürgősségi alap, mielőtt megvásárolja a házat. Terv váratlan költségek és elkészíti a költségvetést, és ragaszkodni hozzá, így nem Álljon szembe és elvesztésének lehetősége otthonában.

2. Milyen típusú otthon érdemes vásárolni?

Ha készen áll a vásárolni, akkor lehet, hogy több különböző lehetőségeket. Ha egyedülálló, akkor több értelme, hogy vesz egy lakást, vagy egy város otthon, hogy kevesebb karbantartást vagy érdemes egy helyet, ahol lehet szobatársak. Ha van egy kis családi lehet, hogy keres egy kezdő otthon, de akkor is meg kellene vizsgálni a dolgokat, mint az iskolák a környéken. Lehet is figyelembe véve egy régi otthoni, hogy azt tervezi, hogy felújítják. Érdemes lehet választani egy opció, amely lehetővé teszi, hogy növekszik egy kicsit, mint egy család. Azt feltétlenül akar választani egy olyan terület, hogy ha lenne kényelmes élet, ha végül el kellett gyerekek akkor is, ha egyetlen.

3. Milyen típusú jelzálog van az Ön számára?

Harmadszor meg kell vizsgálni a különböző típusú jelzálog állnak rendelkezésre. Meg kell választani a fix kamatozású jelzálog, nem állítható arány jelzálog. Ez azt jelenti, a ház fizetés ugyanaz marad. Ezen kívül akkor kell menni a legrövidebb távon, amit megengedhet magának. Tizenöt éves hitelek pénzt takarít meg a kamatot és a kifizetések nem sokkal több, mint egy harminc éves kölcsön.

4. Hogyan Készítsünk hogy vesz egy házat?

Negyedszer, ha nem kész arra, hogy lakást venni ebben az évben, akkor mit kell tennie, hogy ott? Készítsen egy tervet, amely elkészíti Önnek, hogy lakást venni. A tervnek tartalmaznia kell kiszállok bármilyen tartozás, hogy van, a megtakarítás akár egy sürgősségi alap abban az esetben van egy nehéz idő, hogy egy fizetés és előleg a házat. Gyakran az emberek azt a hibát, lakásvásárlás, mielőtt készen állnak. A előleg akadályozza meg abban, hogy a víz alatt a jelzálog, ha az érték az otthoni csökken a jövőben. A legrosszabb esetben elveszítheti az otthoni, illetve akkor kezd neheztelni, mert ez korlátozza, hogy mit tehetünk. Feltétlenül olvassa el ezeket okok vásárolni, vagy várni, hogy lakást venni, mielőtt a döntést.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.