Atunci când este sigur pentru a închide un card de credit?

Home » Credit and Debt » Atunci când este sigur pentru a închide un card de credit?

Atunci când este sigur pentru a închide un card de credit?

Ai lucrat din greu pentru a menține scoruri de credit bune, dar adevărul este că, chiar și o greșeală aparent nevinovată are potențialul de a anula eforturile. greșeli de credit, cum ar fi întârzierea plăților, conturile de colectare, sau maxing cărțile de credit se pot transforma rapid scorurile de credit anterior impresionante în ceva mult mai puțin atractivă. Asta înseamnă că ratele dobânzilor mai mari la creditele viitoare, care se pot adăuga până la mii de dolari suplimentare plătite în interes.

Închiderea vechi conturi de card de credit este o altă gafă de credit, care are potențialul de a vă scoruri mai mici. Dar, nu este o garanție că se va întâmpla. Dacă aveți un cont de card de credit pe care doriți sau trebuie să închideți, există măsuri de precauție care le puteți lua pentru a proteja scorurile de credit în timp ce încă te debarasarea de un cont nedorit.

De ce Închiderea Carduri de credit pot răni Scorul de credit

Există un mit destul de incapatanat de credit cu privire la impactul închiderii unui cont de card de credit și ce înseamnă pentru scorurile. Mitul este că, atunci când închideți un cont vechi de card de credit, veți pierde beneficiul vârsta contului.

scoring de credit, cum ar fi FICO și VantageScore iau în considerare într-adevăr, vârsta contului dvs. cele mai vechi și vârsta medie a conturilor dvs. atunci când se calculează scorurile de credit. Cu toate acestea, închiderea unui cont nu șterge istoricul său – inclusiv vârsta acesteia – din rapoartele de credit.

Nu numai istoria unui cont închis va rămâne pe rapoartele de credit, dar scoring de credit va continua să ia în considerare vârsta contului, de asemenea. Și, chiar mai bine, un cont închis continuă vârstei. Deci, dacă ai închis un card de credit în vârstă de cinci ani, astăzi … în 12 luni, acesta va fi un card de credit în vârstă de șase ani.

Acum , că ne – am demascat mitul, aici e real , motivul pentru care închiderea contului vechi de card de credit s – ar putea răni scorurile: modele de notare de credit ia în considerare relația dintre soldurile și limitele de credit de pe conturile de card de credit. Mai precis, modele de credit scoring va calcula raportul dvs. de utilizare batanta sau, cu alte cuvinte, cât de mult din creditul disponibil vă utilizează sub formă de card de credit soldurile.

Raportul se calculează prin însumarea soldurilor de pe plastic și împărțind acest număr la suma tuturor limitelor de credit – chiar și pe carduri încă deschise pe care nu le utilizați. Asta înseamnă că, chiar dacă nu utilizați un card, limita de credit neutilizate este de a ajuta pentru a menține acest raport de utilizare mai mici. Dacă închideți contul, veți pierde imediat valoarea limitei de credit neutilizate, iar scorurile vor merge probabil în jos de o anumită cantitate. De aceea, de multe ori ai citit articole despre pericolele de închiderea conturilor de card de credit.

De ce ar putea avea nevoie pentru a închide un card de credit

În cele mai multe cazuri, nu este recomandabil să se închidă un cont de card de credit neutilizate din cauza potențialului impact negativ asupra scorurile de credit. Doar dacă nu este cu adevărat necesar, ar trebui să lăsați conturile de card de credit deschise.

Există, totuși, excepții de la această regulă.

Poate fi necesar pentru a închide un cont comun card de credit, după o separare. Un alt exemplu, în cazul în care s-ar putea dori să închidă un cont de card de credit ar putea fi atunci când aveți un card în portofel, cu o taxă anuală neatractiv. Și s-ar putea provoca închiderea accidentală a unui cont prin faptul că nu utilizarea cardului pentru o perioadă lungă de timp. emitenții de carduri urăsc inactivitate, deoarece inactivitate înseamnă că nu venituri.

Cum se închide un cont vechi Card de credit în condiții de securitate

Indiferent de motivul pentru închiderea unui cont de card de credit, cu o planificare adecvată, poate fi posibil să se facă acest lucru cu foarte puțină nici un prejudiciu scor de credit.

Amintiți-vă, motivul real închide un cont vechi ar putea afecta scorurile de credit se datorează faptului că închiderea contului ar putea ridica raportul dvs. de utilizare turnantă. Cu toate acestea, în cazul în care toate cardurile de credit au deja $ 0 solduri, apoi se închide un cont neutilizat nu va crește gradul de utilizare. Prin urmare, închiderea contului dvs. probabil nu va avea nici un impact asupra scorurile de credit în această situație.

Doar pentru a fi în siguranță, dacă sunteți cu adevărat angajamentul de a închide un cont de card de credit ar trebui să se gândească la calendarul. Nu închideți cardul dacă vă gândiți de a aplica pentru un împrumut sau un alt card. Așteptați până când închideți pe împrumut și apoi închideți contul. În acest fel, salvați orice picătură potențial punctaj pentru după ce ați fost deja aprobat.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.